Tüp Bebek Günlüğümüz !

aslinda iyi dgilim.cnm.inanki bogazimda dugum var suanda tutuyirum kendimi neyse...ben.olaylari kacirdim gecmisi okumadim ama.bosver ..yapcak bise yok mutlu olmak icin onu degistiremiosan sen kendini dgistiriceksin. bu fasulyaa 7.5 liraaa :))))yandan feridem yandan:))))kiz hangi birimizi listeyelim:)zamanla girdikce tanirsin zaten biz misalll e hic liste yapmadik bak herkesle kaynasti:))))

hak etti kuzum o boşver bugün hiç duymadım korktum sonra eşim dobler i getirmiş duydum sesini ömrümden ömür gitti

canım bu haftalarda daha fazkla uyuyormuş bebekler ondan az oluyormuş tepikleri bak şimdi sana özelden yazcam bi arkadaşta bu konuda dertleniyordu araştırmış kopyalicam sana bulayım

tamam gırıp çıktıkça öğrencem :)
yahu fena adet olcakmış gibi kasıklarım ağrıyo ya çatlıyomu nabıyo bu yumuşlar anamadım anacım :) ahlbusiki sabah cetrodite yaptım çatlamas dimi ya cumartesiye kadar beklemem lazım dr için

insqllah cnm kucahimiza alqnq kadar devam.pazar gunu kanamam oldu dedim bi kan verim cikar nasilla 0 cikti ...normalde test gunum.bugundu iste kismet degilmis

cetrotide yaptinsa catlamaz merk etme.

sonunda geldiinnnn gözlerim yollarda kaldııı sakın gitme hemen işimiz var seninle

Arkadaşlar Gülden nerede?

Moonsherose canım hayırdır şeker mi çıktı?

Bu arada benim regl gecikti ilk kez. Hiç belirti de yok. Akıntı var bol bol. Test yaptım negatif tabiki. Yinede insan mucize ummaktan kendini alamıyor

sonunda geldiinnnn gözlerim yollarda kaldııı sakın gitme hemen işimiz var seninle

Ben de taaam seni soruyordumm Güldeeeennnciiiğimmm Demek unutmadın beni!!!

Hiç giremedim KK'ya. Çok iş yoğunluğum vardı. Bir de iş yerinde bazı sıkıntılarım vardı. Neyse inşallah daha çok gelebileceğim artık. Zaten kovulursam hiç gitmem (Allah korusun tabi )

Nasılsın canım? Neler yapıyorsun?

canım çatlamaz merak etme geriden gelen yumurtalar hala büyüdüğü için ağrı yapıyor korkma her yumurta aynı boyutta olmuyor küçüklü büyüklü oluyorlar

sağol kuzum ya iyiyim evet şeker çıktı ve çok yüksek yedim yedim tatlıları böle oldu sonunda işin kötüsü canım hala talı istiyo
olur canım ya inşallah görücen sende pozitifi üzülme tatlım

insqllah cnm kucahimiza alqnq kadar devam.pazar gunu kanamam oldu dedim bi kan verim cikar nasilla 0 cikti ...normalde test gunum.bugundu iste kismet degilmis

Üf ya canım benim. Güçlü olmayı öğreniyoruz işte. Sana da dua ediyorum. İnşallah olacak.

Gebelik diabeti canım ya. Canın tatlı ister tabi. Ama şekerin denegelenince istemez. Artık yemeyeceksin. Ben 50 gündür hiç şeker yemiyorum. Kendimi çok daha sağlıklı hissediyorum. Hatta 57 kilodan 54 kiloya indim. Hareket etmen de önemli. Doktorun çizdiği sınırlar içerisinde hareket et. Belki de daha sağlıklı beslenmen için bir vesile oldu. İyi yönünden bakalım.

İnşallah canım. Amin!!

Son düzenleme:
ama canım benim hep tatlı istiyo ki gebelikten öncede böyleydi tatlı benim hayatımdı çok zor olucak canım ama ne yapalım bebiş için onada katlanıcam

aaaaaaaaaaaaaaa mehtap gelmiş az öncede burdaydı ama sesi yoktu
hoşgeldin canım

Canım kocamm geldi acil kapıdan kaçtım selam bile veremeden neyse geldim canımm naber bebişimi dinledin bugünn pıt pıt yerim onun totoşunu canımm ya dün bişey sprmustum ilacamı başlıcan yoksa şekerli şeylerdenmi uzak durman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…