Tüp Bebek Günlüğümüz !

hıımmm 30 unda orda olmam sanırım haftaya perşembe gibi gitmeyi düşünüyoruz çarşamba kendi doktoruma gidicem perşembe dahileleye
niye morardı ki acaba dikkat et canım tatlım iğneler çok 22 sinde aşım var 24 ünde penesilin her gün claxen ve günde 4 kez şeker ölçmeye başladım

yok canım mj atım çünkü dün ve bugun beni üzdü aglttı ondan kızgınım ona hep beni üzüyor dün yapmıştım o dedini ama o jiç oralı olmadı bnde herşeyi mutfakta bıraktım tv ye bakıyorum bu arada biZm komşunun oğlu hala ödev yapıyor bn bu hızla iyi zayflarım yemk ymemek ve üzlmk evt feridecim burası hızlıdr bn bile yetişemiyorum o derece yani

hayirdir anam heriflere niye sardiniz????:)))
tabi uzun sure girmezsen boyle gece gunduz arayi kapamaya calisirsin':)

kaynana gitti hala mi ayni bu adam?su uc ayda arayi duzeltmeye bak cnm ..

Hımm olsun cnm inşallah başka zamana denk geliriz. ay ne bilim damara denk geldi herhalde her zamanki gibi yaptım yani. Oyy çokmuş bee ama az kaldı canım ya elizini alınca kucağına hepsi kuş olup uççak

Hımm bu adamlara noluyo böle anlamıyorum sendrom yaşıyolar sanırım güldeni de üzmüş bak öptürmüyo Ya sen yesene yemeğini sağlığından da olma bırak o ne zaman kalkarsa o zaman yesin. Niye sizde yapıyo sen mi yaptırıyosun ödevi

kaynana gitti hala mi ayni bu adam?su uc ayda arayi duzeltmeye bak cnm ..

hoşgldin canım nasılsın iyi ol hep ivet malesf öyle o değişmez ne demişler bi insan 7 sinde neyse 70 inde de o olur diye bakalım inş düZelirZ hiç umudum yok hele bugun dediğinden sonra hayırlısı neyse o olsun napalım anlın yazısı

bi doğsun zaten eliz hanım alıcam zaten bütün hıncımı poposundan

ayyyyyyyyyyyyyyy bAşım döndüüüü ay ne güzel insanlarsınız siz ya bi fasulya ayıklayamadım :))) gül gül kendi kendşme burda :)

şimdi buranın müdavimi kimse ondan bişey rica etcem ya bana bi liste yapsanız ya kim kimdir nerdedir :) takip edemez oldum valla

Canım sayfanın en başında yazıyor olanlar nerde tedavi gördükleri falan gerçi gülden hanım güncellememiş sayfaları daha

artik adi da yok:)))))
ne yazim kuzum negatif ...pazar gununden beri adetim pazar gunu aldim.negatifi(

Hay Allah'ım ya.

Olana kadar deneyeceğiz napalım. Bana doktor öle dedi. Ne kadar çok denersek şansımız o kadar fazla diye. Hiç kolay değil ama böyle işye napalım.

Üzüldüm canım ya bugünü bekliyordum ben. İnşallah kendi kendine tedaviye gerek kalmadan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…