cnm ben hep tek su yaptim ama bi dakine dikkatli ol..
cnm ben hep tek su yaptim ama bi dakine dikkatli ol..
hıımmm 30 unda orda olmam sanırım haftaya perşembe gibi gitmeyi düşünüyoruz çarşamba kendi doktoruma gidicem perşembe dahileleyeHaklısın canım valla her yerimiz delik deşik oldu benim gecen karından yaptığım bi morarttı kocaman morluk geçmek bilmiyorbenim 30 unda randevum canım senin ne zaman inşallah denk gelir de görüşürüz
canım yeri dediğin gibi doğru göbek deliğinden ne kadar uzak olursa o kadar az acıyor. ama ilaç dozun hakkında bişey diyemicem kızlar bilirler belki cevap verirler
takılıyom ben yaamesaj mı attın aynı evin içinde tızım gidip öpüp uyandırsana adamı yemek hazır kocacım diye mesajda neymiş
Biz kizimiz olursa feride koycaz :))) bu arada yestisemiyorum size bu ne hiz yahu masallahhhh :)
hayirdir anam heriflere niye sardiniz????:)))ahaha o kadar rahattı yani adam deli mi neama demekki çok dert etçek bişey değilmiş canım yersin insülini olur biter iğnelere alışkınız zaten yemeyince eksiklik olur bizde evet evet karı kıymeti bilsinler biraz ceza onlara
hoşgeldin canım mehta bın adı var ama sesi yokcnm ben hep tek su yaptim ama bi dakine dikkatli ol..
ahaha o kadar rahattı yani adam deli mi neama demekki çok dert etçek bişey değilmiş canım yersin insülini olur biter iğnelere alışkınız zaten yemeyince eksiklik olur bizde evet evet karı kıymeti bilsinler biraz ceza onlara
kaynana gitti hala mi ayni bu adam?su uc ayda arayi duzeltmeye bak cnm ..yok canım mj atım çünkü dün ve bugun beni üzdü aglttıondan kızgınım ona hep beni üzüyor dün yapmıştım o dedini ama o jiç oralı olmadı bnde herşeyi mutfakta bıraktım tv ye bakıyorum bu arada biZm komşunun oğlu hala ödev yapıyor bn bu hızla iyi zayflarım yemk ymemek ve üzlmk evt feridecim burası hızlıdr bn bile yetişemiyorum o derece yani
hıımmm 30 unda orda olmam sanırım haftaya perşembe gibi gitmeyi düşünüyoruz çarşamba kendi doktoruma gidicem perşembe dahileleye
niye morardı ki acaba dikkat et canım tatlım iğneler çok 22 sinde aşım var 24 ünde penesilin her gün claxen ve günde 4 kez şeker ölçmeye başladım
yok canım mj atım çünkü dün ve bugun beni üzdü aglttıondan kızgınım ona hep beni üzüyor dün yapmıştım o dedini ama o jiç oralı olmadı bnde herşeyi mutfakta bıraktım tv ye bakıyorum bu arada biZm komşunun oğlu hala ödev yapıyor bn bu hızla iyi zayflarım yemk ymemek ve üzlmk evt feridecim burası hızlıdr bn bile yetişemiyorum o derece yani
artik adi da yok:)))))hoşgeldin canım mehta bın adı var ama sesi yok
ne yazim kuzum negatif ...pazar gununden beri adetim pazar gunu aldim.negatifiİyi akşamlar arkadaşlarrr!
Turkuaz hadi yaz meraktan çatlıcam
kaynana gitti hala mi ayni bu adam?su uc ayda arayi duzeltmeye bak cnm ..
bi doğsun zaten eliz hanım alıcam zaten bütün hıncımı poposundanHımm olsun cnm inşallah başka zamana denk geliriz. ay ne bilim damara denk geldi herhalde her zamanki gibi yaptım yani. Oyy çokmuş bee ama az kaldı canım ya elizini alınca kucağına hepsi kuş olup uççak
Hımm bu adamlara noluyo böle anlamıyorum sendrom yaşıyolar sanırım güldeni de üzmüş bak öptürmüyoYa sen yesene yemeğini sağlığından da olma bırak o ne zaman kalkarsa o zaman yesin. Niye sizde yapıyo sen mi yaptırıyosun ödevi
hayirdir anam heriflere niye sardiniz????:)))
tabi uzun sure girmezsen boyle gece gunduz arayi kapamaya calisirsin':)
bi doğsun zaten eliz hanım alıcam zaten bütün hıncımı poposundan
artik adi da yok:)))))
ne yazim kuzum negatif ...pazar gununden beri adetim pazar gunu aldim.negatifi(
ayyyyyyyyyyyyyyy bAşım döndüüüü ay ne güzel insanlarsınız siz ya bi fasulya ayıklayamadım :))) gül gül kendi kendşme burda :)
şimdi buranın müdavimi kimse ondan bişey rica etcem ya bana bi liste yapsanız ya kim kimdir nerdedir :) takip edemez oldum valla
hak etti kuzum o boşver bugün hiç duymadım korktum sonra eşim dobler i getirmiş duydum sesini ömrümden ömür gittiBi doğsun da ısır poposunu annesiama az ısır vur dedik öldürme
artik adi da yok:)))))
ne yazim kuzum negatif ...pazar gununden beri adetim pazar gunu aldim.negatifi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?