Tüp Bebek Günlüğümüz !

yemediğinden zayıfsın dermişim ama harbiden yağlı oluyor ..
heh işte sen iyi ol kii o iyice iyi olsun hep iyi olun bu nasıl cümlee yaaaaa
mehtabim goruselim mutlaka cok merak ediyorum seni.optm by
kdr gecmis olsun cnm acik okuda hepimize ufle nazarimiz gitsin
deryos hayirdir noldu?
ikramaya yavrum.butun kk yi salladinnn tebriklerrrrrr tatlimmmm:))
sağol canım adetim okuyamam biris okusun hepimizee...
konuşmayı düşündüğüm eşim yatmaya gidiyorum ben dedi...
ne demek bu sende gel ekşına bağlayalım demek..
eşşek işte tipik erkek ekşınla herşeyi unutturcak sözde gitmiyom bende yatağa

hehh kayfeleri yaptım hemen bakayım dedim son durum varmı diye...
güldennnnnn saaakınnn olmazzz gitmeeee
bak unutma daha dün döndün gittiğin yoldan çok erken sakın...

gidecemde o sızınca gidecem..
başka zaman olsa yatağa girmesiyle horultu makamına bağlaması bir olur bu gece kolay sızmazda bu şimdi..
avını bekleyen yırtıcı hayvan misali beni bekler uyumuş gibi yapar yatağa girdiğim an eller çalışmaya başlar

evet yaaaaaa bide r leri diyemiyoya şok şekey oluyo

evet çok şekeeyyyy hemde

koptummmmmmmmmm burda...aynı belgesel gibi anlatmışın zaten kayınpederle dün bol izledik vahşi hayvanlarııı
aynen canım benim eşdede var o 5 saniyede uyuyan adamın niyeti bozuksa gelmez horultusu..
ayyy atasözü gibim oldu buuu

anam siz ne fenasınız bırakın kız barışsın kocişiyle halvet olsun hem karı kocanın küslüğü bi mendilin kuruma süresi kadar olmalıymış yani erken falan değil aaaaa

gitmiyorum zaten beklicem sızana kadar..
ne ayıp yaaa o kadar şey yaşıyorum ben dün adama bak ekşınla unutulup gitcek
iki gün sonra tekrar patlayacak bu konu farkında değil..
nereye gidiyosun konuşmadan dedim ısrarla yatcam diyo bu saatte nerde yatcak sabah zaten 11 de kalktı amacı belli işte

yani kaçışın yok gibi galiba sanırsam

bende son bir aydır takılıyorum yeniden beyazaa çok eğleniyorumm çok doğal yaa...
hele o klibe bayıldım bide lale devrindeki adama dedikleriii kaçırmasııı

evet çok doğal ve komik beyazı tek geçiyorum hep

anam siz ne fenasınız bırakın kız barışsın kocişiyle halvet olsun hem karı kocanın küslüğü bi mendilin kuruma süresi kadar olmalıymış yani erken falan değil aaaaa

ben gitmek istiyomda kızlar izin vermiyolar utanıyom o yüzden gidemiyom
zamanla böyle olduk takıla takıla birlikte senide yakında değiştiririz sen dirayetli çıktın
bizden koca muhabbetimizden tek etkilenmeyen sensin bravo

5 sn de uyuyan adamın niyeti bozuksa gelmez horultusu demek
atasözü değil kdr sözü buuuu topikte özlü sözlerimizin arasında yerini almıştır bilgin olsun

sara bu var sadece buna da cvp yazdiydim gitmemis mi?alt cene cnm .antibiyotik iciyom gunde iki agri kesici bir de igne vuuluom.

ben aranızda köyden gelmiş kezban oldum desene

Kızlar yine ben geldimm yaaa aklım buradaydı Valla eşim tv ,de belgesel izliyor izin aldım takıl dedi off yaa Valla bu kk alışganlık oldu bende napıyosunuz canlarr

KDR canımm samsun güzeli nazarmı degdi canım dikkat et ben nazara inanırım hamileyken çok göz degmişdi bana gerçekten zaten bebişimde ölü dogdu yani nazar insanı çatlatır bile balımm

Feridemasal canım ist neresinde oturuysum tedavini nerede yaptırıyosyn canım

Turkuazımm kıyamam sana balımm yaa benimde yirmilik diş var çektirmiyorum korkudan çok şükür su sıralar agrımıyor

sara bu var sadece buna da cvp yazdiydim gitmemis mi?alt cene cnm .antibiyotik iciyom gunde iki agri kesici bir de igne vuuluom.

görmedim cevabını tatlım seni merak ettiğim için bi daha sordum

alt çene olduğu için ağrısıda şişide çok olur korkma geçer ama biraz çektirir sonrasındaki rahatlık için değer yani

mümkün mertebe konuşmamaya çalış çenen oynamasın dişlerini fırçala ve üzerine sıkman için sprey verdiyse muhakkak sık

çok ağrırsa soğuk kompres uygula rahatlarsın

kaç dikiş atıldı canım bi hafta sonra dikişlerin aldırmayı unutma

aman bosver hi cektieme mehtabim cok.fenq bisi.
kizlarrr ben cikiyoummmbiraz uzanicam optum.sizi gorusuerzzz.

ben aranızda köyden gelmiş kezban oldum desene

evet aynen öyle oldun kocam der başka bişi demez kezbanım benim

mehtap yavrım siz sörvayvır fitbol programı vs..izlemiyonuz zaar hani herşeyi izleyip kameraların karşısında biz asla magazin vs.. izlemeyiz belgesel ya da haber izleriz diyenlerdenmisiniz...
kızım eğer belgeselde üreme dönemi hayvanlar konu ediliyosa bilemiyorum yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…