Tüp Bebek Günlüğümüz !

iletişimsizlik en büyük sorunumuz herkes bi bakışıyla karşısındakinin ne demek istediğini anlasın istiyo ama bu her zaman olmuyo tatlım malesef ama hep söylerim EVDEKİ HUZUR ZENGİNLİK BUDUR huzur olmadımı insanın ağzının tadı olmuyo o yüzden büyüklük sende kalsın bir an önce konuş ve tatlıya bağlayın olayı

çok haklısın ama erkekler çocuk gibidir bilmezmisin bazen eşlerinden anne şefkati beklerler helede hasta olmuşlarsa güldenim gitme isteği ters zamana denk geldi zaten öncesinde de bi sürü şey yaşamışlardı buda üstüne tuz biber oldu ama geçecek benim arkadaşım sağduyuludur

napıcaz şekerim kendi adıma kırklareline giderken Ankaradan yarı yoldan dönmenin gerginliğini yaşamaktayım...
sende çalışan hatunsun tatilinde temizliğe gidiyo ama napıcan mecbur

kıyamam mecbura taktı hiç bişeye mecbur değilsin sadece çok iyi yüreklisin ve eniştemi çok seviyosun

Son düzenleme:
sormaaa sözünü dinlemedim asi kadınım benn...
puff bikerede bi topluma girip çıktığımda özellikle ilk kez görenler olduğunda ya başım ağrımasın yada dudağım patlamasın bu kez dudağım patladı..oysa çok değiştim eski hal,imdne eser yok ama demekki hala nazarlık kadınım hahh haaa

aynen saracımmm huzursuz olmak çok zorr zaten bizler kendimizi buruk hissediyoruz her an kanıyor yaramız..
bide evde küs bi hava çok fena çokk...
eniştemizi affeder güldencim bu ara ikiside çok yoruldu kırıldıı ..

geçmiş olsun canım noldu

vasfiye teyzem var benim bu aralar onu pek seviyom her cümlesine ne çektin be diye başlıyooo napıcan mecbur diye diye cümleyi bitiriyo ondan yanii
canım zaten huzursuz olduğum için geri döndüm mecbur olduğumdan değil..
yarın paşamın doğum günü var ben olmayacam bunu düşündükçe sinirim hopluyo işte..

İyi akşamlar kızlar nsılsınızz turkuaz nerelerdesin canım geçmiş olsun dişin nasıl oldu

Gülden sen nasılssın canım keyifler nsıl alışveriş bittimi
rezilim.mehtap bogazim kulagim heryerim agriyo ayyy hersey ustuste geldi nasil bir ay gevcirdim be..mehtos konusamadik baci doktor ne dedi tam merak ediom.ister burda anlat istersen sonra telde anlat.

Canim cok gecmis olsunn kolonyali pamuk bas agriyan yere bide soguk sirkeli su ile gargara yap en olmadi bi ufak ic :))) saka bi yana byyuk izdirap allhim bi an once sifa versin canim.

Konusmuyomusun hala :)) en sinir oldugum sey bi erkegin tribiiii verem olurummmm varya :) kari gibi... ay allaham yaa .. muhtemelen carsamba alcak opu icin yarin son kontrol olabilir insallahhhh miniminilerimmm buyumusturrrrrrr :)

İyi akşamlar kızlar nsılsınızz turkuaz nerelerdesin canım geçmiş olsun dişin nasıl oldu

hoşgeldin canım nasılsın

tatlım inanki bugün aklımdaydın dişi nasıl oldu diyodum sen antibi,yotik ve ağrı kesici kullanmıyomusun benimki bu kadar ağrımadı sadece ilk gece çok ağrıyo uyuyamıyosun o kadar bide alt çenemi üst çenemi alt çenede ağrı biraz daha fazla oluyo çünkü konuşurken bile alt çene oynadığından oranın iyileşmeside zaman alıyo ama yarında ağrırsa doktoruna git muayene etsin çünkü b kadar ağrı normal değil

nazarlık kadınsın tabisi

yok be gülüm netten bişi bulamadığım tek gün bugün oldu
ama durmak yok devammm

yaa deme öleeee
nasıl çektirecem ben
yarışma aynen gayet farklı bu gece bitiyor canım tebrikleri kabul ediyor ikramayamız

kendisi konuşuyo canım trip sırası bana geldiğinden işkence yapıyorum bende
kaçta randevun yarın

eniştemin ve senin maceranı nasıl heyecanla okuyorum aynen şöyleyim..
önce sana şaştım evde bişi yok et yapayım demen adamla oynaman ama onunda hatunum yapsında önemli dğil der gibi evet demesi..
sonraa ağlamaklı oldum sarılma öpme sahnelerine çok duygulandım...kıyamammm didim yaniiii
pastaya hımmm ne güzel cest dedim...
sonrada bekliyorum valla ne olucak bu dizinin finaliii entrika ,aşk ,intikam herşey var
hee bide ben bayılırım saç kavurmayaa :)))
geçmiş olsun canım noldu

bugün köye gittik eşimin halasında mevlit vardı ilk kez görenler oldu yeni evliyim sananlar ne bileyim teyzeler araladı beni kayınpderin akrabları süzdüler..kaıdnın biri yok yaşın küçük görnüyor v.s dedi...
bende akşamına dudak patlayınca hemen onları suçladım
çünkü çoktandır çıkmıyorduuu yada çıkası vardııı işte teyzeler suçlu bananeee
tabiii eşim bana nazar olunmasına inanmaz amaaa

Son düzenleme:

Sagol canım çok şükür iyiiym babaannemi 9 ay önce kaybettim bugün halamlar aradı evini boşaltıyorlarmış yardıma çagırdılar ilkkez girdim babaannemi kaybettikten sonra çok üzüldüm bi kurulu ev dagıldı canım yaa halbuki ne anılarımız vardı o evde bugünlerde hem hüzün hem acı yaşıyorum tatlımm

paşanın doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu ve uzun bi ömrü olsun

sende telde msnde online olarak katılırsın napacan mecbur

anlıyorum seni canım kolay değil ama herşey hayata dair acıda hüzünde sevinçte ama artık sevinç olsun hayatımızda çok üzüldük gerildik mutluluğu hakettik hepimiz

anaamm ne büyük boncuk buuu
eşimin bi arkdaş eşide çocuk varmı didi ..bende yok dedim üzgün çıkmadı sesimm..
neysee epey vakit geçtii istemiyomusun yoksa sonrasını soramadı ..
bende istiyorum dedim ayy yaşın daha küçük olur daha kaç senelik evlisinki dedi bende önce onun yaşını sordum 83lüymüş
ben şaşırdım daha yaşlı görünüyodu ama çaktırmadım ..
o bana sordu 81liyim deyince aaa çok küçük gösteriyosun inanmıyorum v.s v.s..
tabiii kendi 3 tane doğurmuş ama alakası yok doğurdukça insan gençleşirmiş zaten..
oysa bebek özlemii beni eskitti ama sevindim hala öyle görünmeme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…