ne çektik be iletişimsizlikten çekmeyipte napıcan mecbur
konuşmadan olmaz tabii konuşmayıpta napıcan mecbur kocam işte
döverde söverde deyip bağrıma basmam lazım basmayıpta napcan mecbur yoksa o beni ekşına bağlar
yok senin siniirn geçmiyor aksinee kurup kurup yeniliyorsunn...hırsın geçer diyee burda tekrarlamandan belli :18::18::18:.ama kaç yıllık karısının huyunu bilmeyen koca da hak eidyor şimdi doğru konuşmak lazım..oturtup karşına deseydi ya gitme hanımm ben iyi değilimm...trip neymiş ayoll..
napıcaz şekerim kendi adıma kırklareline giderken Ankaradan yarı yoldan dönmenin gerginliğini yaşamaktayım...
sende çalışan hatunsun tatilinde temizliğe gidiyo ama napıcan mecbur
iletişimsizlik en büyük sorunumuz herkes bi bakışıyla karşısındakinin ne demek istediğini anlasın istiyo ama bu her zaman olmuyo tatlım malesef ama hep söylerim EVDEKİ HUZUR ZENGİNLİK BUDUR huzur olmadımı insanın ağzının tadı olmuyo o yüzden büyüklük sende kalsın bir an önce konuş ve tatlıya bağlayın olayı
çok haklısın ama erkekler çocuk gibidir bilmezmisin bazen eşlerinden anne şefkati beklerler helede hasta olmuşlarsa güldenim gitme isteği ters zamana denk geldi zaten öncesinde de bi sürü şey yaşamışlardı buda üstüne tuz biber oldu ama geçecek benim arkadaşım sağduyuludur
kıyamam mecbura taktı hiç bişeye mecbur değilsin sadece çok iyi yüreklisin ve eniştemi çok seviyosun
sormaaa sözünü dinlemedim asi kadınım benn...
puff bikerede bi topluma girip çıktığımda özellikle ilk kez görenler olduğunda ya başım ağrımasın yada dudağım patlamasın bu kez dudağım patladı..oysa çok değiştim eski hal,imdne eser yok ama demekki hala nazarlık kadınım hahh haaa
iletişimsizlik en büyük sorunumuz herkes bi bakışıyla karşısındakinin ne demek istediğini anlasın istiyo ama bu her zaman olmuyo tatlım malesef ama hep söylerim EVDEKİ HUZUR ZENGİNLİK BUDUR huzur olmadımı insanın ağzının tadı olmuyo o yüzden büyüklük sende kalsın bir an önce konuş ve tatlıya bağlayın olayı
çok haklısın ama erkekler çocuk gibidir bilmezmisin bazen eşlerinden anne şefkati beklerler helede hasta olmuşlarsa güldenim gitme isteği ters zamana denk geldi zaten öncesinde de bi sürü şey yaşamışlardı buda üstüne tuz biber oldu ama geçecek benim arkadaşım sağduyuludur
kıyamam mecbura taktı hiç bişeye mecbur değilsin sadece çok iyi yüreklisin ve eniştemi çok seviyosun
rezilim.mehtap bogazim kulagim heryerim agriyo ayyy hersey ustuste geldi nasil bir ay gevcirdim be..mehtos konusamadik baci doktor ne dedi tam merak ediom.ister burda anlat istersen sonra telde anlat.İyi akşamlar kızlar nsılsınızz turkuaz nerelerdesin canım geçmiş olsun dişin nasıl oldu
Gülden sen nasılssın canım keyifler nsıl alışveriş bittimi
kizlar napiosunuz cok kisa aranizdayim surekli agliyoym dikis yerim cok.agriyo ne halt ettim.de gittim off off 10 yas yaslandim.simdi igne yaptirdim geldim bi sure gecio yeniden agriyana kadar sizinleyim:)))amann gulden sakin ha benim hatami yqpma sana baci tavsiyesi:)))ancak agridan uyuyamiyacak duruma gelirsen cektir cnm.uyku demisken iki gundur gozume uyku girmedi bugun agri kesici ictim.biraz gecirdi de oglen uyudum.iki gundur giremedim ne var ne yok yarisma ne oldu degisik bise var mi?
temizlik gibisi yok ama miss olmuştur heryer ellerine sağlık canım..
Ankaradan beyim beni öyle bi yolladıki aklım onda kaldı İstanbul da indim tekrar Ankaraya ilk otobüsle döndüm Kırklareline gidemedim..
Beyimiz azcık rahatsızdı gitmem sanmış tercihi bana bıraktı bende bileti aldım gitcem dedim o da bozulmuş işte..
Yarınki randevunu heyecanla bekliyorum canım bakalım noldu küçük yumiler yetiştimi büyüklerine
İyi akşamlar kızlar nsılsınızz turkuaz nerelerdesin canım geçmiş olsun dişin nasıl oldu
kizlar napiosunuz cok kisa aranizdayim surekli agliyoym dikis yerim cok.agriyo ne halt ettim.de gittim off off 10 yas yaslandim.simdi igne yaptirdim geldim bi sure gecio yeniden agriyana kadar sizinleyim:)))amann gulden sakin ha benim hatami yqpma sana baci tavsiyesi:)))ancak agridan uyuyamiyacak duruma gelirsen cektir cnm.uyku demisken iki gundur gozume uyku girmedi bugun agri kesici ictim.biraz gecirdi de oglen uyudum.iki gundur giremedim ne var ne yok yarisma ne oldu degisik bise var mi?
sormaaa sözünü dinlemedim asi kadınım benn...
puff bikerede bi topluma girip çıktığımda özellikle ilk kez görenler olduğunda ya başım ağrımasın yada dudağım patlamasın bu kez dudağım patladı..oysa çok değiştim eski hal,imdne eser yok ama demekki hala nazarlık kadınım hahh haaa
İyi akşamlar kızlar nsılsınızz turkuaz nerelerdesin canım geçmiş olsun dişin nasıl oldu
Canim cok gecmis olsunn kolonyali pamuk bas agriyan yere bide soguk sirkeli su ile gargara yap en olmadi bi ufak ic :))) saka bi yana byyuk izdirap allhim bi an once sifa versin canim.
Konusmuyomusun hala :)) en sinir oldugum sey bi erkegin tribiiii verem olurummmm varya :) kari gibi... ay allaham yaa .. muhtemelen carsamba alcak opu icin yarin son kontrol olabilir insallahhhh miniminilerimmm buyumusturrrrrrr :)
eniştemin ve senin maceranı nasıl heyecanla okuyorum aynen şöyleyim..Eşim insanı ile son durum...
Bütün gün yemek falan yok ona diye esip gürleyen ben kendimi sac kavurma yaparken buldum mutfakta
Sebep akşama doğru aradı arkadaş ne yicez dedi bende evde bişi yok istersen et yapayım ye dedim..Bunu neden dedim
eti kebap harici yemez emindim hayır diyeceğine..
Ama yapta yiyelim hadi dedi
Sonra geldi ben kapıyı açtım direk mutfağa geçtim yüzüne bakmıyom arkamdan geldi sarıldı öpmeler sırnaşmalar
Masanın üzerine benim sevdiğim yaşpastadan almış koymuş
Çocuğum ya şeker verip kandırcak elime
Maç izliyoz maçtan sonra derin mevzulara girip konuşmayı düşünüyorum belliki bu geceyi ekşına bağlama girişimi olcak ama bende verecek bişi yok anlaması lazım
geçmiş olsun canım noldu
hoşgeldin canım nasılsın
tatlım inanki bugün aklımdaydın dişi nasıl oldu diyodum sen antibi,yotik ve ağrı kesici kullanmıyomusun benimki bu kadar ağrımadı sadece ilk gece çok ağrıyo uyuyamıyosun o kadar bide alt çenemi üst çenemi alt çenede ağrı biraz daha fazla oluyo çünkü konuşurken bile alt çene oynadığından oranın iyileşmeside zaman alıyo ama yarında ağrırsa doktoruna git muayene etsin çünkü b kadar ağrı normal değil
vasfiye teyzem var benim bu aralar onu pek seviyom her cümlesine ne çektin be diye başlıyooo napıcan mecbur diye diye cümleyi bitiriyoondan yanii
canım zaten huzursuz olduğum için geri döndüm mecbur olduğumdan değil..
yarın paşamın doğum günü var ben olmayacam bunu düşündükçe sinirim hopluyo işte..
kendisi konuşuyo canım trip sırası bana geldiğinden işkence yapıyorum bende
kaçta randevun yarın
Sagol canım çok şükür iyiiym babaannemi 9 ay önce kaybettim bugün halamlar aradı evini boşaltıyorlarmış yardıma çagırdılar ilkkez girdim babaannemi kaybettikten sonra çok üzüldüm bi kurulu ev dagıldı canım yaa halbuki ne anılarımız vardı o evde bugünlerde hem hüzün hem acı yaşıyorum tatlımm
nazarlık kadınsın tabisiEki Görüntüle 691332
yok be gülüm netten bişi bulamadığım tek gün bugün oldu
ama durmak yok devammm
yaa deme öleeee
nasıl çektirecem ben
yarışma aynen gayet farklı bu gece bitiyor canım tebrikleri kabul ediyor ikramayamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?