Slm kızlar nasılsnz bakalım bende güldenim kocama gıcıkolmuşdurumdayım dünden buyana bu sabh kahvltıda için içinağladım sînirdn yemk boğazıma dizildi yutamıyırdum bendedurumlr karışık biz yeni birev aldık dun cok hoş güzel bîr durum dün ve daha önceki eve bakma da eşim sürekli annemin odasıdedi durdu oralı olmadım hîç dün gece nettn mobilya bakıyrum bana sürekli annem surda kalır bu v yi onun odasına alırız dedı birde abimler yazıngelince buradı şuradı konuşup durdu ve bn biranda patladım kızlar istem dışı ve tamam bu evi beğendimdedim nıye al dedim çokpişmanım anlatamam hiç içimde taşınma hevesi kalmadı oralim bozuk
ne mendilmii kaç mendil ıslak kaldı bizlerde bileyonmuu
tabii daha dün oldu olannn yok öyle yağma izim vermem
aynen ciicm niyeti hali belli mamamif seni fena yakalıycakkk
tabiiii utan utann bencede.
saraaa yakındır değişmen seninde dermişimm...
kızz şimdi sara diyecek bunlar kötü örnek olmuş birbirine hayırr iyi örneklerimizde mevcuttur
allahım ne lafla rvarrr
canımm bilmem değdimi öyle tahmin ettim kendimce..
ama nasıl sızlıyor adet sancım azaldı o başladı hamdolsun halime yinedee
hee samsun güzelide seçildim bu gece daha gam yemem sağol sensin güzel amaa
Slm kızlar nasılsnz bakalım bende güldenim kocama gıcıkolmuşdurumdayım dünden buyana bu sabh kahvltıda için içinağladım sînirdn yemk boğazıma dizildi yutamıyırdum bendedurumlr karışık biz yeni birev aldık dun cok hoş güzel bîr durum dün ve daha önceki eve bakma da eşim sürekli annemin odasıdedi durdu oralı olmadım hîç dün gece nettn mobilya bakıyrum bana sürekli annem surda kalır bu v yi onun odasına alırız dedı birde abimler yazıngelince buradı şuradı konuşup durdu ve bn biranda patladım kızlar istem dışı ve tamam bu evi beğendimdedim nıye al dedim çokpişmanım anlatamam hiç içimde taşınma hevesi kalmadı oralim bozuk
ne mendilmii kaç mendil ıslak kaldı bizlerde bileyonmuu
tabii daha dün oldu olannn yok öyle yağma izim vermem
aynen ciicm niyeti hali belli mamamif seni fena yakalıycakkk
tabiiii utan utann bencede.
saraaa yakındır değişmen seninde dermişimm...
kızz şimdi sara diyecek bunlar kötü örnek olmuş birbirine hayırr iyi örneklerimizde mevcuttur
allahım ne lafla rvarrr
canımm bilmem değdimi öyle tahmin ettim kendimce..
ama nasıl sızlıyor adet sancım azaldı o başladı hamdolsun halime yinedee
hee samsun güzelide seçildim bu gece daha gam yemem sağol sensin güzel amaa
şişşştt aaaaa üzülürüm amaa bendeetamam o zaman artık bu konuda yorum yapmıyorum :100::100::100::100::100::100::100::100:
hiiii aşkolsun ben duruyor ve kendisine bulaşıp tartışma çıkarmıyosam senin yüzünden şimdiye elli kere tartışmıştım kendisiylen..
kezbanlığın sayesinde olaysız duruyoruz...
her daim karış benim herşeyime
hahh haa yinede sen az daha bekle...uyumuş gibi görünüyoo bir saat oldu kesin uyudu bence bi de baktım yatış yönü bana doğru değil o sebepten bütün emareler uyumuş olduğunu gösteriyo
sölesene tızıımmmm senmi ilgileniyon pro işlemleriylen
ne laflar var dimi bende daha ne laflar var desem dudağın uçuklar
ben değişmem değişmeyecem işte siz çok fenasınız işte
mendilleri sobanın üstüne as kurusun fazla ıslak kalırsa kokar
bu mesajımı görmedin sen benim
uyumuş gibi görünüyoo bir saat oldu kesin uyudu bence bi de baktım yatış yönü bana doğru değil o sebepten bütün emareler uyumuş olduğunu gösteriyo
sölesene tızıımmmm senmi ilgileniyon pro işlemleriylen
şişşştt aaaaa üzülürüm amaa bendee
kız aynen bende tam düşünüyodum yazcaktım bize Kezbanlarda lazım adam akıllı yön vericek diyee...
saracımmm kırılmadın dimi banada amaaaaaaaa
bak mesela ikramayamda öyle çok severim onun bakış açısnı yorumunu..
Ohhh iyi yapiyosun revadir :))
Zabanan erken 8:00 de :) ise geccem ordan hemen haber veririm size zaten
hahh haa yinede sen az daha bekle...
bide yatağa bikaç kıyafetle gir üst üstesorarsa otobosta üşüdüm dersinnn
bak sennn de ya zaten uçuklamış senimi kırcak dudağım ...
tamam fenayız haklsın sen..
ama inan annem benim bi huyuma çok kızar kim bana napsa küslük uzatmam çocukkkende böyleydşm hala aynı..
kin güdemiyorum yanaşan ben oluyorum eşimde bile..
annem gurursuzsun der aynen öyleyim çoğu kez maalesefff iyimi kötümü bilmiyom araştıyorumm
haklsıın ıslak bırakmamalı çünkü ilişkide kokar öyle riskli beklersee:13:
kızlar sertap erenerin son şarkısını klibini biliyorsunuzdur sanırım...
iyileşiyorum şarkısının adı...
o klibi bi de beyaz çekmiş gördünüzmü izlemeniz lazım öldüm gümekten
geçmiş olsun bebeğim yaaa bende çektirecem 20 lik dişimi erteleyip duruyorum tırstımm..aaaamaaa ameeliyat günüm 27 mayıs olacak...ayy az kalmışş....:18::18::18::18::18::18:kizlar napiosunuz cok kisa aranizdayim surekli agliyoym dikis yerim cok.agriyo ne halt ettim.de gittim off off 10 yas yaslandim.simdi igne yaptirdim geldim bi sure gecio yeniden agriyana kadar sizinleyim:)))amann gulden sakin ha benim hatami yqpma sana baci tavsiyesi:)))ancak agridan uyuyamiyacak duruma gelirsen cektir cnm.uyku demisken iki gundur gozume uyku girmedi bugun agri kesici ictim.biraz gecirdi de oglen uyudum.iki gundur giremedim ne var ne yok yarisma ne oldu degisik bise var mi?
Geçmiş olsunn Kdr sultanımm ....gördüler tabii fıstık giib çıtır hatunu baıkışlarıyla nazar ettiler değil miiisormaaa sözünü dinlemedim asi kadınım benn...
puff bikerede bi topluma girip çıktığımda özellikle ilk kez görenler olduğunda ya başım ağrımasın yada dudağım patlamasın bu kez dudağım patladı..oysa çok değiştim eski hal,imdne eser yok ama demekki hala nazarlık kadınım hahh haaa
paşamın doğum günü gelivermiş hemen.... napacan be gülüm dayanacan mecbuuur..artık kendi paşalarınla avunacan inşaallahh...:13::13:vasfiye teyzem var benim bu aralar onu pek seviyom her cümlesine ne çektin be diye başlıyooo napıcan mecbur diye diye cümleyi bitiriyoondan yanii
canım zaten huzursuz olduğum için geri döndüm mecbur olduğumdan değil..
yarın paşamın doğum günü var ben olmayacam bunu düşündükçe sinirim hopluyo işte..
Canım benim zor bi gün geçirmişsin... mekanı cennet olsun babaanenin inşaallah...Sagol canım çok şükür iyiiym babaannemi 9 ay önce kaybettim bugün halamlar aradı evini boşaltıyorlarmış yardıma çagırdılar ilkkez girdim babaannemi kaybettikten sonra çok üzüldüm bi kurulu ev dagıldı canım yaa halbuki ne anılarımız vardı o evde bugünlerde hem hüzün hem acı yaşıyorum tatlımm
şişşştt aaaaa üzülürüm amaa bendee
kız aynen bende tam düşünüyodum yazcaktım bize Kezbanlarda lazım adam akıllı yön vericek diyee...
saracımmm kırılmadın dimi banada amaaaaaaaa
bak mesela ikramayamda öyle çok severim onun bakış açısnı yorumunu..
ben bunun gurursuzluk olduğunu düşünmüyorum gurursuzluk apayrı bi şey ama bi insanın eşiyle küslüğünü uzatmaması evliliğin devamı saygısı sevgisi zarar görmemesi açısından olması gerekn bi durum
bende kimseye kin güdemem kin iyi bişey değil insanı içten çökertir ruhunu karartır
ben bunun gurursuzluk olduğunu düşünmüyorum gurursuzluk apayrı bi şey ama bi insanın eşiyle küslüğünü uzatmaması evliliğin devamı saygısı sevgisi zarar görmemesi açısından olması gerekn bi durum
bende kimseye kin güdemem kin iyi bişey değil insanı içten çökertir ruhunu karartır
yarın kaç itibariyle kutlamalara başlıycezz
olmalıyım bir güldene yardım eden çalışan olarak...
2.soru..
ben adetim yaırn 3.günüm sancım bitcek gibi bugün hap içtm oralarda dayanamam diye ondanmı bilmiyom akşma anca kesildi
kanama yoğun spora gitsem olarmı???
sakıncası varmı adetken biliyonuzmu??
spora gidersem 10-12.30 arası olamayabilirimde...
sırf kutlama var diye gitmesemmii
salı günü 23 nisan zaten tatil arada vermesem diyorum zaten cuma yeni başladım..
öyle öpüyom sizidee....
Gulden ben dun beyaz showu izledim sertab erener bile koptu 1 saat gulme krizime girdi toparlayamadi lafini cok komikti:y1:
geçmiş olsun bebeğim yaaa bende çektirecem 20 lik dişimi erteleyip duruyorum tırstımm..aaaamaaa ameeliyat günüm 27 mayıs olacak...ayy az kalmışş....:18::18::18::18::18::18:
Geçmiş olsunn Kdr sultanımm ....gördüler tabii fıstık giib çıtır hatunu baıkışlarıyla nazar ettiler değil miii
paşamın doğum günü gelivermiş hemen.... napacan be gülüm dayanacan mecbuuur..artık kendi paşalarınla avunacan inşaallahh...:13::13:
Canım benim zor bi gün geçirmişsin... mekanı cennet olsun babaanenin inşaallah...
saol canım menimmmartık eskiisi kadar takılmıyorsun detaylara...bakış açın bile değişti...keşke bu kadar dertle karşılaşmasak da hep iyiniyetli saf temiz kezban kalsaydık..inan benden daha iyiniyetliis olamazdı çevremde ...herkes benden evlendiğimde çok ezileceğimi düşünerek merakla bekliyordu...hakkını bile aramaz oderece zorlanır derlerdii... ama noldu..beni bile yoldan çıkardı..karşıma çıkan insanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?