Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet ev alma hoş durum ama ailesini yerleştirmesine bende anlıyamadım..
onları taşıycak galibaaa şaşırdım yaniiiiiiii
canım ya inş. halledersiniizz

uyumuş gibi görünüyoo bir saat oldu kesin uyudu bence bi de baktım yatış yönü bana doğru değil o sebepten bütün emareler uyumuş olduğunu gösteriyo

sölesene tızıımmmm senmi ilgileniyon pro işlemleriylen

Canıım hoşgeldin seni çok iiyi anlamaya çalışıyorum eviniz hayırlı olsun canım Rabbim yeni evinize daha çok huzur,mutluluk nasip etsin eşine kırılmısısn belli tatlım yaa boşver desin dursun o zaman gelsin konusursunuz ne yapıcan canım kocalrrımız hep böyle ailelerine düşkünler ya ben ne yapayım 1 + 1 evim çok şürün kutu gibi kayınvalide gelince salonda yatıp kalkıyor sende çok yüz vermessin canım ya ara ara gelir gider balım mecburen idare etmek zorundayız avat bende çok kaldıgı zaman sıkılıyorum hatta patlıyacak bomba gibi oluyorum ama ne yapalım canım herkes aynı dertteyiz emin oll

ne laflar var dimi bende daha ne laflar var desem dudağın uçuklar

ben değişmem değişmeyecem işte siz çok fenasınız işte

mendilleri sobanın üstüne as kurusun fazla ıslak kalırsa kokar

tamam o zaman artık bu konuda yorum yapmıyorum :100::100::100::100::100::100::100::100:
şişşştt aaaaa üzülürüm amaa bendee

kız aynen bende tam düşünüyodum yazcaktım bize Kezbanlarda lazım adam akıllı yön vericek diyee...
saracımmm kırılmadın dimi banada amaaaaaaaa
bak mesela ikramayamda öyle çok severim onun bakış açısnı yorumunu..

hahh haa yinede sen az daha bekle...
bide yatağa bikaç kıyafetle gir üst üstesorarsa otobosta üşüdüm dersinnn
ne laflar var dimi bende daha ne laflar var desem dudağın uçuklar

ben değişmem değişmeyecem işte siz çok fenasınız işte

mendilleri sobanın üstüne as kurusun fazla ıslak kalırsa kokar

bak sennn de ya zaten uçuklamış senimi kırcak dudağım ...
tamam fenayız haklsın sen..
ama inan annem benim bi huyuma çok kızar kim bana napsa küslük uzatmam çocukkkende böyleydşm hala aynı..
kin güdemiyorum yanaşan ben oluyorum eşimde bile..
annem gurursuzsun der aynen öyleyim çoğu kez maalesefff iyimi kötümü bilmiyom araştıyorumm
haklsıın ıslak bırakmamalı çünkü ilişkide kokar öyle riskli beklersee:13:

bu mesajımı görmedin sen benim

gördümde ne yazacağımı bilemedim

ben aslında insanların işine karışan biri değilim sadece sevdiğim insanların üzülmesine dayanamıyorum belkide senin üzüntünü seni çok sevdiğimden fazla ciddiye aldım yorumlarım bu yüzdendi

heeeee kk nın pro işlemleriyen ben ilgileniyom normal üye olaraktan

yooo kırılmadım canım kırılacak bişey yok ki ortada

benmi kattım ortalığı bilmiyorum
ama güldenler ve bi kaç arkdaşımla biz böyle takılırz birbirmize..
hiçte saracığımın uzlaşma yorumları bana terse gelmedii yaniiii vallaha billahaaa...
ben suçluyummmm....
kesin cezamıı ...
gülden liften herifinin yanına git uzatma tamammıııı

ben bunun gurursuzluk olduğunu düşünmüyorum gurursuzluk apayrı bi şey ama bi insanın eşiyle küslüğünü uzatmaması evliliğin devamı saygısı sevgisi zarar görmemesi açısından olması gerekn bi durum

bende kimseye kin güdemem kin iyi bişey değil insanı içten çökertir ruhunu karartır

Son düzenleme:
yarın kaç itibariyle kutlamalara başlıycezz
olmalıyım bir güldene yardım eden çalışan olarak...
2.soru..

ben adetim yaırn 3.günüm sancım bitcek gibi bugün hap içtm oralarda dayanamam diye ondanmı bilmiyom akşma anca kesildi
kanama yoğun spora gitsem olarmı???
sakıncası varmı adetken biliyonuzmu??
spora gidersem 10-12.30 arası olamayabilirimde...
sırf kutlama var diye gitmesemmii
salı günü 23 nisan zaten tatil arada vermesem diyorum zaten cuma yeni başladım..
öyle öpüyom sizidee....

5 dk sonra ikramaya yemek yarışmasının resmen şampiyonu olcak oylama bitiyooo

kızlar sertap erenerin son şarkısını klibini biliyorsunuzdur sanırım...
iyileşiyorum şarkısının adı...
o klibi bi de beyaz çekmiş gördünüzmü izlemeniz lazım öldüm gümekten

Gulden ben dun beyaz showu izledim sertab erener bile koptu 1 saat gulme krizime girdi toparlayamadi lafini cok komikti :y1:

geçmiş olsun bebeğim yaaa bende çektirecem 20 lik dişimi erteleyip duruyorum tırstımm..aaaamaaa ameeliyat günüm 27 mayıs olacak...ayy az kalmışş....:18::18::18::18::18::18:
Geçmiş olsunn Kdr sultanımm ....gördüler tabii fıstık giib çıtır hatunu baıkışlarıyla nazar ettiler değil miii
paşamın doğum günü gelivermiş hemen.... napacan be gülüm dayanacan mecbuuur..artık kendi paşalarınla avunacan inşaallahh...:13::13:
Canım benim zor bi gün geçirmişsin... mekanı cennet olsun babaanenin inşaallah...

saol canım menimmm artık eskiisi kadar takılmıyorsun detaylara...bakış açın bile değişti...keşke bu kadar dertle karşılaşmasak da hep iyiniyetli saf temiz kezban kalsaydık..inan benden daha iyiniyetliis olamazdı çevremde ...herkes benden evlendiğimde çok ezileceğimi düşünerek merakla bekliyordu...hakkını bile aramaz oderece zorlanır derlerdii... ama noldu..beni bile yoldan çıkardı..karşıma çıkan insanlar..

evet haklısın...
sadece eşim için demez annem bana başka hakedenede çabuk yüz veririim adımı atarım..
tabii kin gütmem ama acaip pis kıskancım bende..
hepimizin iyi kötü yoönü var işte..

aynen canım ben evlilikte bu tarz şeyleri gurudan saymam ve her kelimesine katılıyorum keşke uzamasa ve hemen tatlıya bağlansa olaylar ama insansın işte sinirin hırsın öyle hemen yatışmıyor..

bi soru diye başlık açmışsın ama bi sürü soru sormuşsun ben sadece bir tanesine cevap vercem bi soru dediğin için
az sonra ben kutlayacam valla resmen birinci oluyooo
neyse diğerlerinede cevap veriyom
adetliyken git spora ne zararı olcak bacım..

Gulden ben dun beyaz showu izledim sertab erener bile koptu 1 saat gulme krizime girdi toparlayamadi lafini cok komikti :y1:

ben izleyemedim dün akşam beyazı çok merak ediyorum aslında ama klibi netten izledim bugün harika olmuş yine yapmış yapacağını beyaz

evet mecbur napıcam katlanacam herifinde burnundan getircem napcan işte mecbur huyum kurusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…