ahh canım sende bendensin demek bende trip atıyom kocam olcak oduna:113::113::113::113::113:
evet aynen öyle oldun kocam der başka bişi demez kezbanım benim
Kiz bende guldenimden farksizim bi odunda bende adam deli ediyo beni ya dr dan cikinca bi anlasma yaptik kurallarida o koydu hafta ici bi gun haftasonuda bi gun gezmem vardi sabahtan aksama kadar hafta ici kirk kere soylefim de ciktik hafta sonuda ayni terane neyse oglen 2 de ciktik sabah cikicaktik guya bide yoldan geri donmesinmineymis ist trafigiymis aksam zaten ise gidicekmis evde dinlencekmis ohhhh dinlenemedide ise erken gitmek zorunda kaldi bugunde abileri arafi piknige gittiler aksam bende sinir tabi suan cok gicigim onu bogabilirim trip atiyorum cok fena:113::113::113::113:
evet aynen öyle oldun kocam der başka bişi demez kezbanım benim
mehtap yavrım siz sörvayvır fitbol programı vs..izlemiyonuz zaar hani herşeyi izleyip kameraların karşısında biz asla magazin vs.. izlemeyiz belgesel ya da haber izleriz diyenlerdenmisiniz...
kızım eğer belgeselde üreme dönemi hayvanlar konu ediliyosa bilemiyorum yaniii
tamam o zaman artık bu konuda yorum yapmıyorum :100::100::100::100::100::100::100::100:
kizlar napiosunuz cok kisa aranizdayim surekli agliyoym dikis yerim cok.agriyo ne halt ettim.de gittim off off 10 yas yaslandim.simdi igne yaptirdim geldim bi sure gecio yeniden agriyana kadar sizinleyim:)))amann gulden sakin ha benim hatami yqpma sana baci tavsiyesi:)))ancak agridan uyuyamiyacak duruma gelirsen cektir cnm.uyku demisken iki gundur gozume uyku girmedi bugun agri kesici ictim.biraz gecirdi de oglen uyudum.iki gundur giremedim ne var ne yok yarisma ne oldu degisik bise var mi?
aman bizden üreme geçti bacım yaaa 10 senedir ürmek için çalışıyoruz ama tık yokk benimli çizgi fil ve belgesele bayılır Valla çocuk gibidir benim kocamm sen ne yapon cann senin koca sanırım seni bekliyor uykuu yalann
gülden pro üye olmayamı karar verdin
haklısın canım ne diyim. fazla vakit geçirmek istemiyorum bilgisayar başında da ondan. senden haber almaya çalışıyorum ama bi gelişme okumadım henüz. sanırım kayınpederin mi vefat etmişti o kalmış aklımda başın sağolsun. sen neler yapıyosun tedavi ne durumda? bakarsın aniden gelir bebişin...rabbim tez zamanda önce göbişini doldursun sonra da kucağını
evet canım epeydir düşünüyodum alışveriş yapamadım ya bugün hani bende bunula başlayım dedim
nerden biliyon kızım sen benim başvuru yaptığımı
ben bilirim sandığın kadar kezban değilim
Slm kızlar nasılsnz bakalım bende güldenim kocama gıcıkolmuşdurumdayım dünden buyana bu sabh kahvltıda için içinağladım sînirdn yemk boğazıma dizildi yutamıyırdum bendedurumlr karışık biz yeni birev aldık dun cok hoş güzel bîr durum dün ve daha önceki eve bakma da eşim sürekli annemin odasıdedi durdu oralı olmadım hîç dün gece nettn mobilya bakıyrum bana sürekli annem surda kalır bu v yi onun odasına alırız dedı birde abimler yazıngelince buradı şuradı konuşup durdu ve bn biranda patladım kızlar istem dışı ve tamam bu evi beğendimdedim nıye al dedim çokpişmanım anlatamam hiç içimde taşınma hevesi kalmadı oralim bozuk
ne mendilmii kaç mendil ıslak kaldı bizlerde bileyonmuuanam siz ne fenasınız bırakın kız barışsın kocişiyle halvet olsun hem karı kocanın küslüğü bi mendilin kuruma süresi kadar olmalıymış yani erken falan değil aaaaa
tabii daha dün oldu olannn yok öyle yağma izim vermemgitmiyorum zaten beklicem sızana kadar..
ne ayıp yaaa o kadar şey yaşıyorum ben dün adama bak ekşınla unutulup gitcek
iki gün sonra tekrar patlayacak bu konu farkında değil..
nereye gidiyosun konuşmadan dedim ısrarla yatcam diyo bu saatte nerde yatcak sabah zaten 11 de kalktı amacı belli işte
tabiiii utan utann bencede.ben gitmek istiyomda kızlar izin vermiyolar utanıyom o yüzden gidemiyom
zamanla böyle olduk takıla takıla birlikte senide yakında değiştiririz sen dirayetli çıktın
bizden koca muhabbetimizden tek etkilenmeyen sensin bravo
5 sn de uyuyan adamın niyeti bozuksa gelmez horultusu demek
atasözü değil kdr sözü buuuu topikte özlü sözlerimizin arasında yerini almıştır bilgin olsun
allahım ne lafla rvarrrben aranızda köyden gelmiş kezban oldum desene
Kızlar yine ben geldimm yaaa aklım buradaydı Valla eşim tv ,de belgesel izliyor izin aldım takıl dedioff yaa Valla bu kk alışganlık oldu bende napıyosunuz canlarr
KDR canımm samsun güzeli nazarmı degdi canım dikkat et ben nazara inanırım hamileyken çok göz degmişdi bana gerçekten zaten bebişimde ölü dogdu yani nazar insanı çatlatır bile balımm
Feridemasal canım ist neresinde oturuysum tedavini nerede yaptırıyosyn canım
Turkuazımm kıyamam sana balımm yaa benimde yirmilik diş var çektirmiyorum korkudan çok şükür su sıralar agrımıyor
hiiii aşkolsun ben duruyor ve kendisine bulaşıp tartışma çıkarmıyosam senin yüzünden şimdiye elli kere tartışmıştım kendisiylen..
kezbanlığın sayesinde olaysız duruyoruz...
her daim karış benim herşeyime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?