Tüp Bebek Günlüğümüz !

ahh canım sende bendensin demek bende trip atıyom kocam olcak oduna:113::113::113::113::113:

Kiz bende guldenimden farksizim bi odunda bende adam deli ediyo beni ya dr dan cikinca bi anlasma yaptik kurallarida o koydu hafta ici bi gun haftasonuda bi gun gezmem vardi sabahtan aksama kadar hafta ici kirk kere soylefim de ciktik hafta sonuda ayni terane neyse oglen 2 de ciktik sabah cikicaktik guya bide yoldan geri donmesinmineymis ist trafigiymis aksam zaten ise gidicekmis evde dinlencekmis ohhhh dinlenemedide ise erken gitmek zorunda kaldi bugunde abileri arafi piknige gittiler aksam bende sinir tabi suan cok gicigim onu bogabilirim trip atiyorum cok fena:113::113::113::113:

bende akıl yokki şu an vereyim sana şunu yap bunu yap diye...
anca gaza getiririm seni aile içi şiddete sebep olmak istemem

aman bizden üreme geçti bacım yaaa 10 senedir ürmek için çalışıyoruz ama tık yokk benimli çizgi fil ve belgesele bayılır Valla çocuk gibidir benim kocamm sen ne yapon cann senin koca sanırım seni bekliyor uykuu yalann

tamam o zaman artık bu konuda yorum yapmıyorum :100::100::100::100::100::100::100::100:

hiiii aşkolsun ben duruyor ve kendisine bulaşıp tartışma çıkarmıyosam senin yüzünden şimdiye elli kere tartışmıştım kendisiylen..
kezbanlığın sayesinde olaysız duruyoruz...
her daim karış benim herşeyime

Turquoissem bende seni merak ediyodum tatlim cok gecmis olsun ya gecmedimi haa agrilarin dr bibi arasaydin canim agrinin bu kadar surmesi dogalmiki canim yaas dis agrisida cok zor ya allah kolaylik versin canim

benimki uyumuştur umudu taşıyorum çünkü bende uyumak istiyorum fena uykum geldi dünün yorgunluğu var tabisi

mesaj icin tesekkurler, ben henuz ozel mesaj atamiyorum - 100 mesaj atmam gerekiyormus once-

tekrar tebrikler x

Slm kızlar nasılsnz bakalım bende güldenim kocama gıcıkolmuşdurumdayım dünden buyana bu sabh kahvltıda için içinağladım sînirdn yemk boğazıma dizildi yutamıyırdum bendedurumlr karışık biz yeni birev aldık dun cok hoş güzel bîr durum dün ve daha önceki eve bakma da eşim sürekli annemin odasıdedi durdu oralı olmadım hîç dün gece nettn mobilya bakıyrum bana sürekli annem surda kalır bu v yi onun odasına alırız dedı birde abimler yazıngelince buradı şuradı konuşup durdu ve bn biranda patladım kızlar istem dışı ve tamam bu evi beğendimdedim nıye al dedim çokpişmanım anlatamam hiç içimde taşınma hevesi kalmadı oralim bozuk

hay Allahım yaaa noluyooo anlamadım ben bu ara koca gerilimi kol geziyo topikte..
eşinde abartmış ama patlamakta haklısın gerçekten sanırsın evi ailesine göre almış tebrik etmeyi bile unutup direk yoruma geçtim bende etkilendim tabii boğazına dizilir yediklerin kıyamam sana...annesi süreklimi kalacak peki

anam siz ne fenasınız bırakın kız barışsın kocişiyle halvet olsun hem karı kocanın küslüğü bi mendilin kuruma süresi kadar olmalıymış yani erken falan değil aaaaa
ne mendilmii kaç mendil ıslak kaldı bizlerde bileyonmuu

tabii daha dün oldu olannn yok öyle yağma izim vermem
aynen ciicm niyeti hali belli mamamif seni fena yakalıycakkk
tabiiii utan utann bencede.
saraaa yakındır değişmen seninde dermişimm...
kızz şimdi sara diyecek bunlar kötü örnek olmuş birbirine hayırr iyi örneklerimizde mevcuttur
ben aranızda köyden gelmiş kezban oldum desene
allahım ne lafla rvarrr

canımm bilmem değdimi öyle tahmin ettim kendimce..
ama nasıl sızlıyor adet sancım azaldı o başladı hamdolsun halime yinedee
hee samsun güzelide seçildim bu gece daha gam yemem sağol sensin güzel amaa

bu mesajımı görmedin sen benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…