geçmiş olsun bebeğim yaaa bende çektirecem 20 lik dişimi erteleyip duruyorum tırstımm..aaaamaaa ameeliyat günüm 27 mayıs olacak...ayy az kalmışş....:18::18::18::18::18::18:
Geçmiş olsunn Kdr sultanımm ....gördüler tabii fıstık giib çıtır hatunu baıkışlarıyla nazar ettiler değil miii
paşamın doğum günü gelivermiş hemen.... napacan be gülüm dayanacan mecbuuur..artık kendi paşalarınla avunacan inşaallahh...:13::13:
Canım benim zor bi gün geçirmişsin... mekanı cennet olsun babaanenin inşaallah...
saol canım menimmmartık eskiisi kadar takılmıyorsun detaylara...bakış açın bile değişti...keşke bu kadar dertle karşılaşmasak da hep iyiniyetli saf temiz kezban kalsaydık..inan benden daha iyiniyetliis olamazdı çevremde ...herkes benden evlendiğimde çok ezileceğimi düşünerek merakla bekliyordu...hakkını bile aramaz oderece zorlanır derlerdii... ama noldu..beni bile yoldan çıkardı..karşıma çıkan insanlar..
aynen canım ben evlilikte bu tarz şeyleri gurudan saymam ve her kelimesine katılıyorum keşke uzamasa ve hemen tatlıya bağlansa olaylar ama insansın işte sinirin hırsın öyle hemen yatışmıyor..
bi soru diye başlık açmışsın ama bi sürü soru sormuşsun ben sadece bir tanesine cevap vercem bi soru dediğin için
az sonra ben kutlayacam valla resmen birinci oluyooo
neyse diğerlerinede cevap veriyom
adetliyken git spora ne zararı olcak bacım..
ben izleyemedim dün akşam beyazı çok merak ediyorum aslında ama klibi netten izledim bugün harika olmuş yine yapmış yapacağını beyaz
yarın kaç itibariyle kutlamalara başlıycezz
olmalıyım bir güldene yardım eden çalışan olarak...
2.soru..
ben adetim yaırn 3.günüm sancım bitcek gibi bugün hap içtm oralarda dayanamam diye ondanmı bilmiyom akşma anca kesildi
kanama yoğun spora gitsem olarmı???
sakıncası varmı adetken biliyonuzmu??
spora gidersem 10-12.30 arası olamayabilirimde...
sırf kutlama var diye gitmesemmii
salı günü 23 nisan zaten tatil arada vermesem diyorum zaten cuma yeni başladım..
öyle öpüyom sizidee....
benmi kattım ortalığı bilmiyorum
ama güldenler ve bi kaç arkdaşımla biz böyle takılırz birbirmize..
hiçte saracığımın uzlaşma yorumları bana terse gelmedii yaniiii vallaha billahaaa...
ben suçluyummmm....
kesin cezamıı ...
gülden liften herifinin yanına git uzatma tamammıııı
evet haklısın...
sadece eşim için demez annem bana başka hakedenede çabuk yüz veririim adımı atarım..
tabii kin gütmem ama acaip pis kıskancım bende..
hepimizin iyi kötü yoönü var işte..
Canımcıgım sen nasılsn ne var yokkgüzel duaların için sagol balımmmm
görmediğin dediğin mesajını gördüm ve cevap yazdım
canlarr BİR-ce eeee diyip kaçıyorumm..halen evimde değilimm..Şu anda ütüden çıktım size yazıyorum
CANISIMMMMMMMMMMMMMMM 1.LİĞİNİ KUTLARIMM..
TEKRAR SÖYLÜYORUMMM SENİİ SEVİYORUMMM..
bu hikayenin sonunda bende ne olacak merakla bekliyorum şu an almış olduğu yaşpastayı yiyoruz ama hala gerginim ben
hiç yumuşama haketmiyo enişten
heee napıcam mecbur
saol canım benim seninde benim paşam gibi paşan olsun inşallah..
zabanan bende nette olcam zaten ikramayanın yemek şampiyonluğunu kutlayacaz da
o arada da senin güzel haberlerini alınca tadımdan yenmem ben
az bile kızım sana bu boncuk hep nazar oluyom dedin ya eşin her ne kadar nazar olduğuna inanmasada
bencede sen genç gösteriyorsun hiç 40 gibi durmuyon yani şimdi ben buna daha da büyük bi nazarlık kondururdum ama boncuk boyutu sebebiyle mesaja sığmaz hata verir yükleyemem
Kızlar yine ben geldimm yaaa aklım buradaydı Valla eşim tv ,de belgesel izliyor izin aldım takıl dedioff yaa Valla bu kk alışganlık oldu bende napıyosunuz canlarr
KDR canımm samsun güzeli nazarmı degdi canım dikkat et ben nazara inanırım hamileyken çok göz degmişdi bana gerçekten zaten bebişimde ölü dogdu yani nazar insanı çatlatır bile balımm
Feridemasal canım ist neresinde oturuysum tedavini nerede yaptırıyosyn canım
canım soyakyenişehir deyim ümraniye ataşehir tarafında, esurofertile gidiyorum tatlım , sen nerdesin istanbuldamısın, eğer istanbuldaysan neredesin ?çok mu soru sordum :44::44:
Turkuazımm kıyamam sana balımm yaa benimde yirmilik diş var çektirmiyorum korkudan çok şükür su sıralar agrımıyor
:44::44:Tatlim hadi hayirli haberlerle gelmeni bekliyoruz yarin
gördümde ne yazacağımı bilemedim
ben aslında insanların işine karışan biri değilim sadece sevdiğim insanların üzülmesine dayanamıyorum belkide senin üzüntünü seni çok sevdiğimden fazla ciddiye aldım yorumlarım bu yüzdendi
heeeee kk nın pro işlemleriyen ben ilgileniyom normal üye olaraktan
benmi kattım ortalığı bilmiyorum
ama güldenler ve bi kaç arkdaşımla biz böyle takılırz birbirmize..
hiçte saracığımın uzlaşma yorumları bana terse gelmedii yaniiii vallaha billahaaa...
ben suçluyummmm....
kesin cezamıı ...
gülden liften herifinin yanına git uzatma tamammıııı
ben de gündüz izledim kocişle koptuk çok güzel olmuşş klibe bayıldımmm....Gulden ben dun beyaz showu izledim sertab erener bile koptu 1 saat gulme krizime girdi toparlayamadi lafini cok komikti:y1:
evet mecbur napıcam katlanacam herifinde burnundan getircem napcan işte mecbur huyum kurusun
ben de geliyommben yemek topiğine gidiyom
canlarr BİR-ce eeee diyip kaçıyorumm..halen evimde değilimm..Şu anda ütüden çıktım size yazıyorum
CANISIMMMMMMMMMMMMMMM 1.LİĞİNİ KUTLARIMM..
TEKRAR SÖYLÜYORUMMM SENİİ SEVİYORUMMM..
Canim oncelikle evin hayirli ugurlu olsun yuvanda kocanla basbasa huzurlu mutlu bol bebisle yasayin tatlim seni anlayabiliyorum benim kocisde boyle ailesine cok duskun napalim mecbur katlanicaz tatlim umarim halledersin bi an once canim allah yardimcin olsunSlm kızlar nasılsnz bakalım bende güldenim kocama gıcıkolmuşdurumdayım dünden buyana bu sabh kahvltıda için içinağladım sînirdn yemk boğazıma dizildi yutamıyırdum bendedurumlr karışık biz yeni birev aldık dun cok hoş güzel bîr durum dün ve daha önceki eve bakma da eşim sürekli annemin odasıdedi durdu oralı olmadım hîç dün gece nettn mobilya bakıyrum bana sürekli annem surda kalır bu v yi onun odasına alırız dedı birde abimler yazıngelince buradı şuradı konuşup durdu ve bn biranda patladım kızlar istem dışı ve tamam bu evi beğendimdedim nıye al dedim çokp:26:anlatamam hiç içimde taşınma hevesi kalmadı oralim bozuk
Caliskan becerikli hatunum topigimizin medari iftihariii seni simdiden tebrik ediyorum tatlim ellerine saglik gulden havai fisekleri patlatsanmi diyorum
Caliskan becerikli hatunum topigimizin medari iftihariii seni simdiden tebrik ediyorum tatlim ellerine saglik gulden havai fisekleri patlatsanmi diyorum
havai fişekleri patlattım gülüm görmedin zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?