Tüp Bebek Günlüğümüz !

yani öyle oldu galiba dermişim ama orda ben farklıydım köylü milletin efendisi ama millet perişandı napsınlar işten güçten yani..
ben arada konuşmamla duruşumlar fark attımmm
bişi değil canım benim..
acab tamamen değiştimi görcez zamanla...
aynen seni zorla o hale getirdiler suçlu onlar sen yinede onlar kadar yoldan çıkmazsın asilsin bence

tabiii gurur olmaz koş kocana yeterr
yaa olamaz kocam pcyi alıcakkk zamanımı yaaa...
kutlama var dieycem ama puffff..
araştıyorum yüryüş çok faydalı bencede gidecem galiba step plates ama pede dikkat malum yoğun halaa

adetliyken ağrı kesici içmenin kanamayı azalttığını biliyorum en azından bende öyle oluyo
ama spora gitmenin bi zararı olacağını sanmıyorum sadece ağırlık falan kaldırma bu dönemde ağır kaldırmak iyi değil bütün kanalların açık ve hassas olduğu için
ve bende seni öpüyorum

yapma lütfen özürlük bi durum yok ortada
sizlerin eski arkadaş olduğunu birbirinizi çok iyi tanıdığınızı ve hatta reelde de görüştüğünüzü biliyorum bu yüzden aranızda yabancı olaraktan (yabancı derken gerçekte hiçbirinizi görmediğimden ve tanımamamdan dolayı) yaptığınız esprilere bodoslama dalarak ciddi ciddi yorumlar yaparaktan kendini kezban durumuna sokan benim diyorum ve bu konuyu kapatıyorum

evet haklısın...
sadece eşim için demez annem bana başka hakedenede çabuk yüz veririim adımı atarım..
tabii kin gütmem ama acaip pis kıskancım bende..
hepimizin iyi kötü yoönü var işte..

insanız ne hepten iyiyiz ne hepten kötüyüz çeşit çeşitiz kıskançlıkta olması gereken bi özellik belli bi düzeye kadar yararlı bi özellik hemde

Canımcıgım sen nasılsn ne var yokk güzel duaların için sagol balımmmm

Ne demek datlummm dualarim hep seninle bende napimm kocise kizginim trip atiyom dr kontrolum gelse diye 4 gozle bekliyorum ilaclara nar suyuna devam oyle iste canim leventte oturuyorum ben sen nerdesin tatlim

canlarr BİR-ce eeee diyip kaçıyorumm..halen evimde değilimm..Şu anda ütüden çıktım size yazıyorum

CANISIMMMMMMMMMMMMMMM 1.LİĞİNİ KUTLARIMM..

TEKRAR SÖYLÜYORUMMM SENİİ SEVİYORUMMM..

canlarr BİR-ce eeee diyip kaçıyorumm..halen evimde değilimm..Şu anda ütüden çıktım size yazıyorum

aşkısımmmmm benimmmm hasret kaldım sanaaa

inşallah güzel haberleri vermeyiAllahımnasip eder , sabırsılzanıyorum sabah olsun diye...:26::26:

Tatlim hadi hayirli haberlerle gelmeni bekliyoruz yarin
:44::44:
Allahımın izniyle iyi güzel haberlerle gelcem inşallah, zabahı 4 gözle bekliyorum

Canım ben seni bilmiyormuyum aynı şekilde sen yaşasan bunu bende sana uzatma derim evdeki huzurun ne kadar önemli olduğunu biliyorum ve bu yüzden gergin geçen her saat hergün ilişkiye zarar veriyor sende bunu anlatmaya çalışıyosun iki gündür bana benimde bi kulağımdam giriyoo ötekinden çıkıyo işte

heeeee kk nın pro işlemleriyen ben ilgileniyom normal üye olaraktan

ama hala sölemedin bak yatmayacam sen söyleyene kadar

evet sen kattın ortalığı birbirine
canım herif zaten uyudu çoktan gitsemde bişi ifade etmiyoo

Gulden ben dun beyaz showu izledim sertab erener bile koptu 1 saat gulme krizime girdi toparlayamadi lafini cok komikti :y1:
ben de gündüz izledim kocişle koptuk çok güzel olmuşş klibe bayıldımmm....
evet mecbur napıcam katlanacam herifinde burnundan getircem napcan işte mecbur huyum kurusun

ben yemek topiğine gidiyom
ben de geliyomm

Sevgimiz aşkımız karşılıklı ama ben seni çook özledim biliyo muusn bebişimm..yokluğun çok belli oldu topikteee

Canim oncelikle evin hayirli ugurlu olsun yuvanda kocanla basbasa huzurlu mutlu bol bebisle yasayin tatlim seni anlayabiliyorum benim kocisde boyle ailesine cok duskun napalim mecbur katlanicaz tatlim umarim halledersin bi an once canim allah yardimcin olsun:26:

Caliskan becerikli hatunum topigimizin medari iftihariii seni simdiden tebrik ediyorum tatlim ellerine saglik gulden havai fisekleri patlatsanmi diyorum

Şahane kadınlar hepinize iyi geceler yarın sabah görüşmek üzere iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…