Tüp Bebek Günlüğümüz !

allahım ya Allah razı olsun binlerce onbinlerce kez nasılda içinden dualar ettin öyle.. Hiç umudumu kırmıyorum kırmayacağımda Allahım yazdıysa vercek biliyorum, Rabbim herşeyin hayırlısını verir insana..Rabbim bunuda versin inşallah sana bana isteyen herkese..Kimsenin kucağı bebişssiz kalmasın inşallah..

tsk edrim saracım sagol devm edrse gidicem ama şuan iym şükür üştüm sanırım zamnım wcde geciyor yarım saate bi saate wc gülden ablacım dha adet olmadım malesf:18: 28 ine kadr bekleyim diyorum düşkten sonra hiç olmadım gecikebilr belki diye düşündüm :44: allhım saglık sıhat versinde gerisi önmli dil

canım biliyorum bunun gibi bir sürü soru var zaten beynimde dolanıp duruyor..
öncelikle histeroskopi olayım dedim sonra laparoskopiye girerim diyorum...

güldenim fıfs fıslı bişey o yağ sökücü bende cok kullanıyorum ve süpr bişey mutlaka alll camsil şişeleri gibi şişelerde düşün ama beyaz kutusu

28 inide çok var gecikme olabilir evet de insanda acaba diyoo işte bi idrar testi yapaydın beee

Amiiinnn canım ne çok hamişimiz ne çok bebeğimiz oldu bir bilsen bir kaçının son hallerini yayınlayacam yakında burdan...
kocaman oldular bizlerede sıra gelecek elbet o arkadaşlarımız içinde bir hayaldi anne olmak neler yaşadılar ama şimdilerde ikinci bebeğin planını yapmaya başladılar...

tatlım o mide agrısı bendede var dünden beri stersten tatlım o ne üşütmesi lavaboda strestenmiş bende aynıyım 40 oldu gidiyom bugün durulife dedi insan stres yasıyınca sürekli lavaboya gidermişşş

canım biliyorum bunun gibi bir sürü soru var zaten beynimde dolanıp duruyor..
öncelikle histeroskopi olayım dedim sonra laparoskopiye girerim diyorum...

tatlım neden önce histereskopi laporoskopiyle farkı neki balımm:26::26::26::26:

güldenim fıfs fıslı bişey o yağ sökücü bende cok kullanıyorum ve süpr bişey mutlaka alll camsil şişeleri gibi şişelerde düşün ama beyaz kutusu

tamam canım ilk fırsatta alcam bana yakın bim yok bildiğim yer bana uzak eşimle gidip alırım en kısa zamanda o kadar met ettiniz ki almak farz oldu artık

tatlım neden önce histereskopi laporoskopiyle farkı neki balımm:26::26::26::26:

canım laparaskopi daha zahmetli bir işlem ve bazı arkadaşlarımızın yumurta rezervinde laparaskopi sonucu ciddi azalma oldu mümkün olduğu kadar uzak durmak lazımmış daktırım öle demişti ama yapmak mecbur olunca o da yapılacak elbet..bilmiyorum belki doktorumla görüşünce direk laparaskopiye karar veririz..

allahım nolur yaaa artık bizimde hayallerimz o arkadaslarımızınki gibi gercek olsun artık dayanamıyoruzz gelsin meleklerimizzzzzz

yapımicam işte hep tek çıkıyor :26:sonrada oluyorum gıcık adet bu belki yaprım bizimkine deyim alsın bakim bi gün çift çizgiyi görürsem inanmam herhalde

tatlım o mide agrısı bendede var dünden beri stersten tatlım o ne üşütmesi lavaboda strestenmiş bende aynıyım 40 oldu gidiyom bugün durulife dedi insan stres yasıyınca sürekli lavaboya gidermişşş

ben en çok stersi ultrasona giriceksem yapıyom olmaya wc yi getiriyoz ama üşütme ihtimalini düşünmk istiyorum duş alıcam biraz durup sıck iyi gelir belkim

İKRAMAYACIMMM TEBRİKLER CANIM BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUMMM :13:

canım histereskopide laporoskopi gibi kesin sonuç veriyomu ama rezervdende korktum simdi benim rezerv ameliyattan önce 1.3 tü şimdi ne bilmiyorummm:26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…