canım benim güzel yüreklim Allahrazı olsun duaların bebek olarak geri dönsün sana inşallah...
hormonların anne olmaya hazırlıyor seni şimdiden böyleysen bi de transfer ol bebeklerini göbüşe al duygu selinden geçilmicez belliki
sonunda bi de hamile kaldınmı
korkma canım acımicak
yalnız giderken yanına ped al mutlaka işlem sonrası belki az bişi kanaman olabilir doğaldır bu ben 4 kez opu oldun sadece bir kez az bişi lekelenme yaşadım...
tamam canım teşekkür ederimmmm yanımda herzaman bulundururum zaten ama bu sefer fazladan alıcam bir iki tane nolur nolmaz..Ayy biz çok heycanlıyız yaaa elşimde bende inanılmaz umutluyuz. allahım inşallah biim yüzümüzede güler..
Gülden senin sorun hangi taraftasın balım erkek/ kadın neden tutmuyomuş dr lar ne diyolar??:44:
tatlım hiç korkma yaa opuda hiç bişey hissetmiyosun emin ol bende cok korkuyodum dedim ya kaçmayı bile düşündüm ama sonra bebişimi düşününce kuzu kuzu yattım heyecanınızı anlayabiliyorum bizde cok heyecanlıydık esim cocuk gibiydi resmen opuya bende alın esimin yanında olmak istiyorum diyip durdu ama almadılar kanama dercesinde olmuyo zaten lekelneme gibi oluyoo ama sonrası daha heyecanlı noldu yumiler ne alemde ben telefonla lavaboya gidicektim nerdeyse hastaneden hergün arıyolar çünkü ondan sonra transfer heyecanııı odahada baska bi heyecan ama sonrası heyecanını yasayamadım daha maleseffff
tatlım moralini bozmak istemiyorum öncelikle ama söylemekte istiyorum çünkü bişeylerin farkına ne kadar erken varırsak bizim için okdar iyi bende evliliğimin 6 yılına gidiyorum ve banada pko dedi ama bende adet olabildiğimden cok sorun değil dedi düşük derecede pko lusun dedi benim sadece sol yumişim biraz tembel esimde hiç bişi yok bizede 5 sene sebebsiz infertilite dendi biz hiç korunmadık ama 1 sene ben vajinismusla ugrastım kabus gibiydi yani 3 asılamam da negatif hersey cok yolundaydı halbuki ve subat ayında gittiğim bi dr laporoskopi önerdi veeee hersey ortaya cıktı meger benim tüplerdeki dokular cok hasarlıymıs ve tüpüm yamukmus döllenen yumi tüpten gecemiyomus yamuk oldugu için tüpede gitse dış gebelik olurmus drum öyle dedi ve normal yolla gebe kalamazsın kalsanda dış gebelik olur dedi bu tecrübeme dayanarak söylüyorumki bi an önce laporoskopini yaptır hersey ortaya cıkıyor tatlım rahim filminde belli olmuyo cünkü benim rahim filmimdede hiç bişey cıkmamıstıı
valla aklıma yattı temzilik yardımcın adını unutmam inşallah gerçi bim de çok çeşit yoktur görünce hatırlarım..
bencede evde en güzel balık besleniyor epey muhabbetini yapmıştık daha önce..
benimde bi dünya işim var hala yatağı kapatmadım hiç bişi yapasım yok yapmayacamda zaten...
iç huzurum yerine gelene kadar hiç bişi yapmayacam
tsk edrim saracım sagol devm edrse gidicem ama şuan iym şükür üştüm sanırım zamnım wcde geciyor yarım saate bi saate wcgülden ablacım dha adet olmadım malesf:18: 28 ine kadr bekleyim diyorum düşkten sonra hiç olmadım gecikebilr belki diye düşündüm :44: allhım saglık sıhat versinde gerisi önmli dil
allahım ya Allah razı olsun binlerce onbinlerce kez nasılda içinden dualar ettin öyle.. Hiç umudumu kırmıyorum kırmayacağımda Allahım yazdıysa vercek biliyorum, Rabbim herşeyin hayırlısını verir insana..Rabbim bunuda versin inşallah sana bana isteyen herkese..Kimsenin kucağı bebişssiz kalmasın inşallah..
tsk edrim saracım sagol devm edrse gidicem ama şuan iym şükür üştüm sanırım zamnım wcde geciyor yarım saate bi saate wcgülden ablacım dha adet olmadım malesf:18: 28 ine kadr bekleyim diyorum düşkten sonra hiç olmadım gecikebilr belki diye düşündüm :44: allhım saglık sıhat versinde gerisi önmli dil
canım biliyorum bunun gibi bir sürü soru var zaten beynimde dolanıp duruyor..
öncelikle histeroskopi olayım dedim sonra laparoskopiye girerim diyorum...
güldenim fıfs fıslı bişey o yağ sökücü bende cok kullanıyorum ve süpr bişey mutlaka alll camsil şişeleri gibi şişelerde düşün ama beyaz kutusu
tatlım hiç korkma yaa opuda hiç bişey hissetmiyosun emin ol bende cok korkuyodum dedim ya kaçmayı bile düşündüm ama sonra bebişimi düşününce kuzu kuzu yattım heyecanınızı anlayabiliyorum bizde cok heyecanlıydık esim cocuk gibiydi resmen opuya bende alın esimin yanında olmak istiyorum diyip durdu ama almadılar kanama dercesinde olmuyo zaten lekelneme gibi oluyoo ama sonrası daha heyecanlı noldu yumiler ne alemde ben telefonla lavaboya gidicektim nerdeyse hastaneden hergün arıyolar çünkü ondan sonra transfer heyecanııı odahada baska bi heyecan ama sonrası heyecanını yasayamadım daha maleseffff
canım benim hiç üzme kendini hiç hiç asma yüzünü, siz pozitif olun herşey inanın çok güzel olucak ya ben bunu hissediyorum. Bn çok zor zamanlar atlattım allahım güç ve kuvvet veriyor. Ölümün eşiğin geldim burnumun dibinde hisettim azraili ama Allahım herşeyi unutturdu. Bak eişmde başka yerlerde başka ellerdeyken ölümü atlattı. Biz hayata tutunduk birbirimizi tanıdıktan sonra o benim herşeyim biliyorum ki bende onun..O yüzden ben hayata artık hiç karamsar bakmamayı öğrendim ve hala daha öğrenmeye çalışıyorum. allahım güç kuvvet ve nefez verdikçe herşeyin insanın kendinden geleceğine ve olacağına inanıyorum. Çünkü bu senin hayatın be hayat sen yaşarken var. Sen yoksan umudunda olmaz yaşama sevincinde.. Ben inanıyorum rabbim sizlere bebeklerinizi verecek ama doğru zamanı bekliyor. Ben bundan öncesinde 4 sene bebek istedim olmadı .(ilk evliliğimden) ama sonra (boşanınca) anladımki rabbimin bildiği varmışta vermemeiş. Araştırdım ettim hiçbir sorun yok tek sorunumun benimde vajinismustu onuda atlattıydım ama hala olmadı...Neyse eskiyi çok deşmicem.. Allahım önce sizi iyi etcek sonra göbeğe bebeiş koycekben buna inanıyorum. Nolur sizde inanın. Ben kötü haber alırsam eminim oturcam ağlicam ama asla neden neden diye sormicam. Çünki rabbim bana bunu istediğim için bir yol gösteriyor bven de elşimden geldiğinde uyguluyroum olmazsa Allahtan derim. Olursa Allahtan derim.. Ama en azından ben herşeyi yaptım dicemm.. Oy ne çok konuştum öyle çenem düştü ayol
tatlım neden önce histereskopi laporoskopiyle farkı neki balımm:26::26::26::26:
28 inide çok var gecikme olabilir evet de insanda acaba diyoo işte bi idrar testi yapaydın beee
Amiiinnn canım ne çok hamişimiz ne çok bebeğimiz oldu bir bilsen bir kaçının son hallerini yayınlayacam yakında burdan...
kocaman oldular bizlerede sıra gelecek elbet o arkadaşlarımız içinde bir hayaldi anne olmak neler yaşadılar ama şimdilerde ikinci bebeğin planını yapmaya başladılar...
28 inide çok var gecikme olabilir evet de insanda acaba diyoo işte bi idrar testi yapaydın beee
Amiiinnn canım ne çok hamişimiz ne çok bebeğimiz oldu bir bilsen bir kaçının son hallerini yayınlayacam yakında burdan...
kocaman oldular bizlerede sıra gelecek elbet o arkadaşlarımız içinde bir hayaldi anne olmak neler yaşadılar ama şimdilerde ikinci bebeğin planını yapmaya başladılar...
tatlım o mide agrısı bendede var dünden beri stersten tatlım o ne üşütmesi lavaboda strestenmiş bende aynıyım 40 oldu gidiyom bugün durulife dedi insan stres yasıyınca sürekli lavaboya gidermişşş
ben en çok stersi ultrasona giriceksem yapıyom olmaya wc yi getiriyozAma üşütme ihtimalini düşünmk istiyorum Duş alıcam biraz durup sıck iyi gelir belkim
tatlım bende okadar pozitiftimki negatif sonucu hiç düsünmüyodum içim kıpır kıpırdı cok heyecanlıydım esim hemsireye opudan sonra ilacları anlatırken hani basarı oranı nasıl falan tutmazsa ne zaman ikinciye baslarız diyodu bende hayatım bizim bebişimiz gelcek iyi düşün diyodum transfer günü öyle bi gittimki oraya hemşireler sekreterler geliyo hadi büyük gün falan evet cok hayecanlıyım bi an önce baslasak diyodumkiiii dr yapamıyoruz dedi ve ondan beri içimde hep bi korku var ya söyle olursa ya böyle olursa deyip duruyorum ama tabi hersey rabbimin elinde hayırlısı allahtan artıkkk:26::26::26::26::26:canım benim hiç üzme kendini hiç hiç asma yüzünü, siz pozitif olun herşey inanın çok güzel olucak ya ben bunu hissediyorum. Bn çok zor zamanlar atlattım allahım güç ve kuvvet veriyor. Ölümün eşiğin geldim burnumun dibinde hisettim azraili ama Allahım herşeyi unutturdu. Bak eişmde başka yerlerde başka ellerdeyken ölümü atlattı. Biz hayata tutunduk birbirimizi tanıdıktan sonra o benim herşeyim biliyorum ki bende onun..O yüzden ben hayata artık hiç karamsar bakmamayı öğrendim ve hala daha öğrenmeye çalışıyorum. allahım güç kuvvet ve nefez verdikçe herşeyin insanın kendinden geleceğine ve olacağına inanıyorum. Çünkü bu senin hayatın be hayat sen yaşarken var. Sen yoksan umudunda olmaz yaşama sevincinde.. Ben inanıyorum rabbim sizlere bebeklerinizi verecek ama doğru zamanı bekliyor. Ben bundan öncesinde 4 sene bebek istedim olmadı .(ilk evliliğimden) ama sonra (boşanınca) anladımki rabbimin bildiği varmışta vermemeiş. Araştırdım ettim hiçbir sorun yok tek sorunumun benimde vajinismustu onuda atlattıydım ama hala olmadı...Neyse eskiyi çok deşmicem.. Allahım önce sizi iyi etcek sonra göbeğe bebeiş koycekben buna inanıyorum. Nolur sizde inanın. Ben kötü haber alırsam eminim oturcam ağlicam ama asla neden neden diye sormicam. Çünki rabbim bana bunu istediğim için bir yol gösteriyor bven de elşimden geldiğinde uyguluyroum olmazsa Allahtan derim. Olursa Allahtan derim.. Ama en azından ben herşeyi yaptım dicemm.. Oy ne çok konuştum öyle çenem düştü ayol
canım laparaskopi daha zahmetli bir işlem ve bazı arkadaşlarımızın yumurta rezervinde laparaskopi sonucu ciddi azalma oldu mümkün olduğu kadar uzak durmak lazımmış daktırım öle demişti ama yapmak mecbur olunca o da yapılacak elbet..bilmiyorum belki doktorumla görüşünce direk laparaskopiye karar veririz..
tatlım bende okadar pozitiftimki negatif sonucu hiç düsünmüyodum içim kıpır kıpırdı cok heyecanlıydım esim hemsireye opudan sonra ilacları anlatırken hani basarı oranı nasıl falan tutmazsa ne zaman ikinciye baslarız diyodu bende hayatım bizim bebişimiz gelcek iyi düşün diyodum transfer günü öyle bi gittimki oraya hemşireler sekreterler geliyo hadi büyük gün falan evet cok hayecanlıyım bi an önce baslasak diyodumkiiii dr yapamıyoruz dedi ve ondan beri içimde hep bi korku var ya söyle olursa ya böyle olursa deyip duruyorum ama tabi hersey rabbimin elinde hayırlısı allahtan artıkkk:26::26::26::26::26:
CANIM BN EŞİMİ BUNA HAZIRLADIM YA BİLİYORUM O KORKU BENDE ŞU AN VAR, YA YUMURTA BOŞ ÇIKARSA YA SPREM BULUNAMAZSA BU SEFER YA TUTMAZSA YA EMBRİYOLAR KALİTESİZ OLURSA... OYSA BUYSA ŞUYSA.. BOŞUNA YİYORUM KENDİMİ O YÜZDEN BEKLİYORUM SADECE DR NE DERSE O.. KISMET DEYİP TEKRAR DENİCEZ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?