bu yağ çözücüyü kullandığında tellemene gerek kalmıyor canım önceleri bende aspiratör temizlerken çok zorlanırdım ama şimdi çocuk oyuncağı diyebilirimevet biliyorum onu cnm bnm..
bekarken kullandım en son.
ama alırım tabi madem eziyeti yok sağol cnm..
bende mr muscle kullandım ama yok yani tellemek zorunda kaldım
hiç duymadım o markayı bi bakayım bende marketlerde varmı canım nerden alıyon
ANAM DEDİM NE DİYO ağlıyodum nerdeyse korkudan
şaka şaka ama gerçekten bi ara ...tık dedim
Allaham inşallah çarşambadan sonrada güzel haberler vermeye devam ederimm size. Rabbim uygun görürde bir evlat verir..
maşallah amma dinçsin sabah sabah allah yardımcın olsun inşallahhh haftaya temizlikle başlamak bütün hafta tertemiz bir evde olacaksın demek Ellerine sağlık çimdiden
ayy daha çok kısa süre önce bi ameliyata girdim yarı ayık yarı bayık çıktım ameliyattan koçişimin elinde kocaman oyuncak beni karşıladıı yavrm benimnasılda korkmuşşş koca bebeğim benim bak duygulandım görüdün müü hatun
Neyse Allaham inşallah bende sizin gibi bişey hissetmem..:44::44:
ahh cnm ahh ben halletim camları hallettimdee ne olduu ne cektim beee bu camların elindeee
bugun kapılarıda silicem bak onu demedim unutmuşum dün avizeleri hallettim vesselamm
ama bu bizim kuş beni delirtiyor.uyuz heryeri batırıyor zillii
bu yağ çözücüyü kullandığında tellemene gerek kalmıyor canım önceleri bende aspiratör temizlerken çok zorlanırdım ama şimdi çocuk oyuncağı diyebilirim
bim marketleri var ya canım orada satılıyo ordan alabilirsin mutfakta büyük yardımcı inanki
korkma canım acımicak
yalnız giderken yanına ped al mutlaka işlem sonrası belki az bişi kanaman olabilir doğaldır bu ben 4 kez opu oldun sadece bir kez az bişi lekelenme yaşadım...
he valla ne çektik be şu temizlikten yap yap tekrar başa dönsün bi daha yap ama yapmayıpta napıcan mecbur
kuş kanat çırptığı an yem vs..pislikler hoopppp evin içinde
uyuz kuşş beni delirtecek eşim diyor ki böyle yapacağını bilsem almazdimm
bende dedimki bunun böyle olacagını bilseydim istemezdim zaten..
bir cözüm bulmam lazım..
kafasin etrafında tül var ama banamısın demiyorrçıldırıciiimmm
ben kactım kızçeler gelirim yine ara ara öptüm hepiniziiii
filtreleri bende eskiden bulaşık makinasına atıyodum ama şimdi yağ çözücüyü sıkıyıorum biraz bekletiyorum sonra sıcak suyla yıkıyorum o kadar al bencedeheeeee tamam canım çok saol ilk fırsatta alcam mutlaka...
ben çıkabilen parçaları direk bulaşık makinesine atıyorum diğer kısımlarıda cifle ovuyordum bu kadar basit madem hemen almam lazım
kolay gelsin canım bende seni öptümben kactım kızçeler gelirim yine ara ara öptüm hepiniziiii
böyle sinir harbiyle havynamı beslenir şekerim kuşçular var verin madem geri...
öyle kolay değil evde hayvan beslemek temizliğe çok takıntılı olmayacaksın azcık rahat olcaksın..
herkeslere günaydınlaaarrrrrr..
ççoooooookk işim vaaarr çoooooooookk.
kafffaltıdan sunra işlere gömicem kendimi..
korkma canım acımicak
yalnız giderken yanına ped al mutlaka işlem sonrası belki az bişi kanaman olabilir doğaldır bu ben 4 kez opu oldun sadece bir kez az bişi lekelenme yaşadım...
tamam canım teşekkür ederimmmm yanımda herzaman bulundururum zaten ama bu sefer fazladan alıcam bir iki tane nolur nolmaz..Ayy biz çok heycanlıyız yaaa elşimde bende inanılmaz umutluyuz. allahım inşallah biim yüzümüzede güler..
Gülden senin sorun hangi taraftasın balım erkek/ kadın neden tutmuyomuş dr lar ne diyolar??:44:
tamam canım teşekkür ederimmmm yanımda herzaman bulundururum zaten ama bu sefer fazladan alıcam bir iki tane nolur nolmaz..Ayy biz çok heycanlıyız yaaa elşimde bende inanılmaz umutluyuz. allahım inşallah biim yüzümüzede güler..
Gülden senin sorun hangi taraftasın balım erkek/ kadın neden tutmuyomuş dr lar ne diyolar??:44:
güldenimm prrrooooluğun hayırlı uğurlu ossun cicim
kızarmışsıın..
canım bu kadar umutlu ve heyecanlı olmanız bence çok güzel pozitif olmak öyle düşünmek bu sürecin gerilimini stresini hafifletiyor ne kadar az stres embriyoların o kadar tutunmasına yardımcı olmak demek ben öyle düşünüyorum...bizde en başta sebepsiz infertilite teşhisi kondu hala da öyle aslında ama son doktorum bende pko olduğunu adet olduğum için kısırlık sebebi olmadığı eşimde de ileri hareketlilerde düşüklük olduğunu söyledi ama bunlar 8 yılda anne baba olmamak için sebep değilmiş...tam teşhis konamadı aslında rahim filminden başka da pek bişi yapılmadı araştırılsa belki bişiler çıkacak...4.denememden önce bu aralar histeroskopi olup içerde ne var ne yok bi öğrenmek istiyorum..ben bu arada tüp bebişlerden birinde kimyasal gebelik yaşadım sonraki ay kendiliğinden gebe kaldım ama dış gebelik oluştu..
:44::44: KAFAM KARIŞTI ŞİMDİ 8 senedir hiç bir sorun yokken hamile kalamıyorsun, tüplerde sorun var mı acaba kapalı olma durumu, yada yapışık olma, rahimde yapışıklı vs.. yada eşinde varikosel gibi rahatsızlık felan.. Yani sebebsiz infetrilite evet duydum günümüzde stres yüzünden bu o kadar yaygın ki.. Stres her şeyin başlangıcı. Bak astım var bende bu aralar gayet iyiyim allaha şükür ama şimdi az bişicik stres yaptım öksürmeye tıkanmaya başladım.. ama çok çok pozitifim Allahıma şükürler olsun..
filtreleri bende eskiden bulaşık makinasına atıyodum ama şimdi yağ çözücüyü sıkıyıorum biraz bekletiyorum sonra sıcak suyla yıkıyorum o kadar al bencede
kolay gelsin canım bende seni öptüm
evde besleyeceksen benim gibi yapıp balık besleyeceksin hiç pislikleri yok yem veriyosun sadece vermedinmi seni gördülermi cuk cuk suyun üstüne çıkıp ses çıkarıp kendilerini hatırlatıyolar çok şekeyler ya dün fanusu temizledim yemlerini verdim nerdeyse elimden kapacaklar
herkeslere günaydınlaaarrrrrr..
ççoooooookk işim vaaarr çoooooooookk.
kafffaltıdan sunra işlere gömicem kendimi..
canım tüpler ve rahim için rahim filmi çekildim sorun çıkmadı ultrason tahliller vs..de de sorun olmadığından ekstra araştırmaya girilmedi hiç bir doktorum tarafından ama acil araştırılmalıyız
ALLAHIM DUALRIM SENDEN YANA CANIM , RABBİM BİR AN ÖNCE BEBEĞİNİZİ SİZE VERSİN İNŞALLAH. AMA SENDE ÇOK POZİTİF BİR KİŞİLİKSİN KONUŞMALARINA BAKIYORUMDA TÜM TOPİĞİ KOPARIYORSUNYANİ HER KÖYE BİR DELİ LAZIM DERLER YA İŞTE O DELİ DOLU KADIN SENSİN. iYİKİ BANA CEVAP YAZMIŞSINDA ÇAĞARMIŞSIN BENİ BURAYA VALLA ÇOK SEVİNDİM YA.. rABBİME DUA EDİYORUM EDİCEMDE OPUYA GİRERKENDE DUA EDİCEM SENİN İÇİN VE BİZİM GİBİLER İÇİN.. BAK GENE DUYGULANDIM.. ALLAHIM BU HOORMONLAR ...
canım bu kadar umutlu ve heyecanlı olmanız bence çok güzel pozitif olmak öyle düşünmek bu sürecin gerilimini stresini hafifletiyor ne kadar az stres embriyoların o kadar tutunmasına yardımcı olmak demek ben öyle düşünüyorum...bizde en başta sebepsiz infertilite teşhisi kondu hala da öyle aslında ama son doktorum bende pko olduğunu adet olduğum için kısırlık sebebi olmadığı eşimde de ileri hareketlilerde düşüklük olduğunu söyledi ama bunlar 8 yılda anne baba olmamak için sebep değilmiş...tam teşhis konamadı aslında rahim filminden başka da pek bişi yapılmadı araştırılsa belki bişiler çıkacak...4.denememden önce bu aralar histeroskopi olup içerde ne var ne yok bi öğrenmek istiyorum..ben bu arada tüp bebişlerden birinde kimyasal gebelik yaşadım sonraki ay kendiliğinden gebe kaldım ama dış gebelik oluştu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?