caım ayaklarının altına sıcak su torbası koysana çok iyi geliyorr
CANIM BN EŞİMİ BUNA HAZIRLADIM YA BİLİYORUM O KORKU BENDE ŞU AN VAR, YA YUMURTA BOŞ ÇIKARSA YA SPREM BULUNAMAZSA BU SEFER YA TUTMAZSA YA EMBRİYOLAR KALİTESİZ OLURSA... OYSA BUYSA ŞUYSA.. BOŞUNA YİYORUM KENDİMİ O YÜZDEN BEKLİYORUM SADECE DR NE DERSE O.. KISMET DEYİP TEKRAR DENİCEZ..
tatlım ne güzel düşünüyosun yaaa bende bosverebilsem neler neler kazanıcam belkide ama yapamıyorum yaa düşünmicem diyorumm 2 dk 3 dk olmadan aklıma geliyo hemennnn:44::44::44::44:
denrim canım iyi olyumda yetr bana saglık çok önmli benm içinkızlar bişi sorcam benm bulaşık makinası çizdi camlarımn bi kısmını nden oluyordur acaba :44: bilen varmı bn daha bu sene kullanıyorum aralık ta yada ekimde aldım sanırım :44:
tatlım parlatıcısı bitmiştir ondan çiziyodur parlatıcı bölmesine bak ve parlatıcı koy tatlım o zaman cizmez
tünaydın kızlaaarr
nasılsınız çok güzel bir güne uyandımm....
müjdeyi Güldenden aldımm Kazen bey yemek toipğne tebrik mesajıyla berbaer pro üyeliğimi onaylamışş..
veeee ikinici güzel sürpriz Canım arakadaşımla aynı anda pro üye olmuşuzzz....:119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::132::132::132::132::132:
tünaydın kızlaaarr
müjdeyi Güldenden aldımm Kazen bey yemek toipğne tebrik mesajıyla berbaer pro üyeliğimi onaylamışş..
veeee ikinici güzel sürpriz Canım arakadaşımla aynı anda pro üye olmuşuzzz....:119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::132::132::132::132::132:
denrim canım iyi olyumda yetr bana saglık çok önmli benm içinkızlar bişi sorcam benm bulaşık makinası çizdi camlarımn bi kısmını nden oluyordur acaba :44: bilen varmı bn daha bu sene kullanıyorum aralık ta yada ekimde aldım sanırım :44:
tatlım ne güzel düşünüyosun yaaa bende bosverebilsem neler neler kazanıcam belkide ama yapamıyorum yaa düşünmicem diyorumm 2 dk 3 dk olmadan aklıma geliyo hemennnn:44::44::44::44:
Öyle olmazsak hayatın ipini çekeriz..o yüzden sal gitsin herşeyi ve tadını çıkart... Üzülürsen beyinindeki salgılar direk hormonları etkiliyor. ya çok bilimsel açıklamaları var bu konunun benim psikolok bana anlatı da ben hakikatten ondan sonra böyle düşünmeye başladım. Meğersem ne kadar etkiliymiş dr.. deli doktoru deyip geçmemek lazımmış
allahım nolur yaaa artık bizimde hayallerimz o arkadaslarımızınki gibi gercek olsun artık dayanamıyoruzz gelsin meleklerimizzzzzz
yapımicam işte hep tek çıkıyor :26:sonrada oluyorum gıcık adet bu belki yaprım bizimkine deyim alsın bakim bi gün çift çizgiyi görürsem inanmam herhalde
canım histereskopide laporoskopi gibi kesin sonuç veriyomu ama rezervdende korktum simdi benim rezerv ameliyattan önce 1.3 tü şimdi ne bilmiyorummm:26::26::26::26::26::26:
tünaydın kızlaaarr
müjdeyi Güldenden aldımm Kazen bey yemek topiğinde tebrik mesajıyla beraber pro üyeliğimi onaylamışş..
selam güzel hatunlar, hepinizi öpüyoruz bebişlerimle
bende bugün biraz toz aldım, küçük süpürgeyle yukarı odaları aldım ama aşağı leş gibi. işimi bitireyim duşumu alayım sonra eşim gelip bizi alacak. bugün bebişlerin ekoları çekilecek kalplerine bakılacak işte. ilk defa çocuk doktoruna gidecez
kızlar bu arada ben belki bugünlerde eskişehire gidebilirim anneciğimin yanına bakalım. ekodan sonra hulusi daktıra uğrayacaz o ne derse artık.
bu arada İKRAMAYA ve GÜLDENCİM ikinizinde proları hayırlı uğurlu ola inşallahhhhsize
saol canım darısı sana olsun
tuz da yapıyor olabilir..
Öyle olmazsak hayatın ipini çekeriz..o yüzden sal gitsin herşeyi ve tadını çıkart... Üzülürsen beyinindeki salgılar direk hormonları etkiliyor. ya çok bilimsel açıklamaları var bu konunun benim psikolok bana anlatı da ben hakikatten ondan sonra böyle düşünmeye başladım. Meğersem ne kadar etkiliymiş dr.. deli doktoru deyip geçmemek lazımmış
tatlım tabii deli doktoru deyi gecmemek lazımmmbende senle aynı fikirdeyim buldum 1 tane de fırsat bulamadım ama en yakın zamanda gidicem o deli doktoruna ama dr beni görünce git ya benide delirttin deyip beni kovmazsa iyidirrr
saol canım darısı sana olsun
tuz da yapıyor olabilir..
tatlım tabii deli doktoru deyi gecmemek lazımmmbende senle aynı fikirdeyim buldum 1 tane de fırsat bulamadım ama en yakın zamanda gidicem o deli doktoruna ama dr beni görünce git ya benide delirttin deyip beni kovmazsa iyidirrr
annemm ya hepimiz deli değilmiyiz zten
Amin canım inşallah sıramız gelmiştir bu yaz hepimiz üremeye geçelim artık
tamam işte benim adet ne zaman gecikse bi idrar testi yaparım aynı gün adet olurum
sende sökülsün bir an önce test yapıver işte
işini iyi yapan bir doktorun elinde olursan bişey olmaz rezervine endişelenme lütfen canımcım..
heee pro oluverdik pembe kürklerimizlen dolancaz artık
oyyyy demek çocuk doktoruna da başlıyorsunuz artık
sağlık haberleriyle gel inşallah canım ve inşallah annenin yanına gidebilirsin yeni gebelik haberini alınca gitmiştin öyle hatırlıyorum zamanı gelmiş iyice ağırlık çökmeden gitmen iyi olur..
Amin canım inşallah sıramız gelmiştir bu yaz hepimiz üremeye geçelim artık
tamam işte benim adet ne zaman gecikse bi idrar testi yaparım aynı gün adet olurum
sende sökülsün bir an önce test yapıver işte
işini iyi yapan bir doktorun elinde olursan bişey olmaz rezervine endişelenme lütfen canımcım..
heee pro oluverdik pembe kürklerimizlen dolancaz artık
oyyyy demek çocuk doktoruna da başlıyorsunuz artık
sağlık haberleriyle gel inşallah canım ve inşallah annenin yanına gidebilirsin yeni gebelik haberini alınca gitmiştin öyle hatırlıyorum zamanı gelmiş iyice ağırlık çökmeden gitmen iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?