Tüp Bebek Günlüğümüz !

caım ayaklarının altına sıcak su torbası koysana çok iyi geliyorr

denrim canım iyi olyumda yetr bana saglık çok önmli benm için kızlar bişi sorcam benm bulaşık makinası çizdi camlarımn bi kısmını nden oluyordur acaba :44: bilen varmı bn daha bu sene kullanıyorum aralık ta yada ekimde aldım sanırım :44:

tatlım parlatıcısı bitmiştir ondan çiziyodur parlatıcı bölmesine bak ve parlatıcı koy tatlım o zaman cizmez

tünaydın kızlaaarr
nasılsınız çok güzel bir güne uyandımm....
müjdeyi Güldenden aldımm Kazen bey yemek topiğinde tebrik mesajıyla beraber pro üyeliğimi onaylamışş..
veeee ikinici güzel sürpriz Canım arakadaşımla aynı anda pro üye olmuşuzzz....:119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::132::132::132::132::132:

Son düzenleme:

çoook tebrikler canım.

tebrikler tekrardan canım benim bizdemi olduk pro :44: nasıl olduk :26:kim yaptı nden yaptı :13:

semuşuuumm seninde proooluğun hayırşı olsun bebeişimmm...
sana da yakışmış gıımıışııı tıpkım gülden gibi

selam güzel hatunlar, hepinizi öpüyoruz bebişlerimle
bende bugün biraz toz aldım, küçük süpürgeyle yukarı odaları aldım ama aşağı leş gibi. işimi bitireyim duşumu alayım sonra eşim gelip bizi alacak. bugün bebişlerin ekoları çekilecek kalplerine bakılacak işte. ilk defa çocuk doktoruna gidecez

kızlar bu arada ben belki bugünlerde eskişehire gidebilirim anneciğimin yanına bakalım. ekodan sonra hulusi daktıra uğrayacaz o ne derse artık.

ikramayammm adının kırmızıyla yazılmasıda ek bi yakısmış haniii canım tebrik ederim tekrar basarıların mutlulukların daim olsun bu mutluluguna tez zamanda bebiş mutluluguda eklensin bitanem toiğimizin medari iftiharısın bu arada canım seninle gurur duyuyoruz ellerine kollarına saglıkhalaylar baslasın dimi

tuz da yapıyor olabilir..

allahım nolur yaaa artık bizimde hayallerimz o arkadaslarımızınki gibi gercek olsun artık dayanamıyoruzz gelsin meleklerimizzzzzz

Amin canım inşallah sıramız gelmiştir bu yaz hepimiz üremeye geçelim artık

yapımicam işte hep tek çıkıyor :26:sonrada oluyorum gıcık adet bu belki yaprım bizimkine deyim alsın bakim bi gün çift çizgiyi görürsem inanmam herhalde

tamam işte benim adet ne zaman gecikse bi idrar testi yaparım aynı gün adet olurum
sende sökülsün bir an önce test yapıver işte

canım histereskopide laporoskopi gibi kesin sonuç veriyomu ama rezervdende korktum simdi benim rezerv ameliyattan önce 1.3 tü şimdi ne bilmiyorummm:26::26::26::26::26::26:

işini iyi yapan bir doktorun elinde olursan bişey olmaz rezervine endişelenme lütfen canımcım..

heee pro oluverdik pembe kürklerimizlen dolancaz artık

oyyyy demek çocuk doktoruna da başlıyorsunuz artık
sağlık haberleriyle gel inşallah canım ve inşallah annenin yanına gidebilirsin yeni gebelik haberini alınca gitmiştin öyle hatırlıyorum zamanı gelmiş iyice ağırlık çökmeden gitmen iyi olur..

ben geldimmm miss oldum yapıcam canımcım testi bakalım ne çıkıcak akşama alırsa tabi bu arda hayırlı olsun pron

fetal eko çocuk kardiyolojide çekiliyomuş gitcez bakalım. doğru hatırladın canım bravo sana anneme yeni haberi alınca gitmiştim. aslında epeydir gitmek istiyodum da beyim pek oralı olmuyordu bende ne olur nolmaz diye ses çıkarmadım. şimdi kendi gönderiyo aslında durumlar karışık burda anlatamıyom. benim etkilenmemi istemiyomuş kendisi şuan patlamaya hazır bomba durumunda da benim gitmemi bekliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…