ne takip ediyon tızım sen beni
üyelik için ödeme yapmışım ama başvurmamışım biliyonmu
günaydın güldencim amin artık herşey güzel olsun istiyorum ve inanıyorum öyle olacak
Günaydınn arşadaşlar. Benim güzel bir haberim var. Çikolata kistim yarı yarıya küçülmüş. 1.5'ten 0.8 cm'ye düşmüş. Sol yumurtalıktaki kistinde de ç.kisti değil normal kendi kendine geçebilecek basit bir kist olduğunu öğrendim. 6 aydır ilk defa iyi bir haber almış olmanın sevinci içerisindeyim :) Sizlerle de paylaşmak istedim
Ayyy geldim geldimmmbüyümüş canım büyümüşşşş sol taraftya tek 14,5 mm olmuş, sağ taraftaki büyümüş almış başını gidiyor 20,5 falan olmuş 14,5 mm 'lik var 16 mm lik var maşallah dedimmm tamamdır kızlar çarşamba büyük gün, bugün akşam çatlatma iğnemi vuruluyorum salı gece bişey yemeden çarşamba opu ya gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmm :18::18::18: opu için korkmuyorum ama merak ediyorum nolcak ne bitcek diye :18::18::18: canım acımayacak onuda biliyorum ama ne biliyim işte..:26:
ya biraz anlatsanıza bana neler yaşadınız opu da?:44::44:
aferiiiiiiiiiiiiiim hemen başvurunu yap o zaman paran boşa gitmesin bari hem ben seni takip etmiyorum belkim bende pro üye olmacam ne biliyon avantajlarını okudum ama çok cazip gelmedi bana
anaaa dün ben o topiğe girdiğimde hemen arkamdan didin bana üyemi olcan diye
az öncede görünce beni takip ediyo görüyonmu sen dedim
ben kızlara yapıyom ya hani öle yapıyon sandım bi kere..
valla kırmızı renk olmaktan başka şimdilik bir avantajı yok sadece burs için kullanıyormuş onu okudum hala geçerlimi bilmiyorum eğer öyleyse süper olur hayırlı bir işte olmak güzel olur...
epeydir düşünüyorum şimdi harekete geçtim işte...ödemeyi dün yaptım az öncede başvuru formu doldurdum du bakalım nolcek
Eki Görüntüle 691623 günaydınkızlar nasılsınz iysinzdirn inş evinzden huzr bereket saglık mutluluk neşe ve bebişli bir hayt olsun canlarım beni sorarsanız aksam 10 da başlayan mide agrsıyla uğraştım o agrıyla uyumaya çalıştım sıck su feln koydum sabha kadr agrımadı allhıma şukur şimdi hafif agrısı var inş bugun gecr duş alıcam kahvaltıdan sonra sıcak sıcak mis olayım
günaydınlarr kızlar
sabahın köründe kalktım işlerimi halletmeye başladım.
camaşırlar yeni bitti.koltuklar silinecek ve mutfak dolapları..
süpürge de acıcam dahaa..arayada kahvaltıyı sıkıştırırsam ne alaaa
canım maaşallah yumilerine çok güzel büyümüşler çarşamba büyük gün demek tatlım opu çok rahat bir operasyon ameliyattan önce işte önlük falan giyip hazırlanıyosun bu arada idrara sıkışık olmaman gerekiyor transferin tam tersi zaten asistanlar seni hazırlıyo masaya iğneden sonra çok güzel uyuyosun ve uyandığında kocişinin yanında buluyosun kendini ben hiçbirşey hatırlamadım baya güzel uyumuşum :))))))))))Ayyy geldim geldimmmbüyümüş canım büyümüşşşş sol taraftya tek 14,5 mm olmuş, sağ taraftaki büyümüş almış başını gidiyor 20,5 falan olmuş 14,5 mm 'lik var 16 mm lik var maşallah dedimmm tamamdır kızlar çarşamba büyük gün, bugün akşam çatlatma iğnemi vuruluyorum salı gece bişey yemeden çarşamba opu ya gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmm :18::18::18: opu için korkmuyorum ama merak ediyorum nolcak ne bitcek diye :18::18::18: canım acımayacak onuda biliyorum ama ne biliyim işte..:26:
günaydın jülicim sabah sabah çok hamarat gördüm seni kolay gelsin ama kahvaltıyı ihmal etme iyi bi kahvaltı yap sonra işe başla
Günaydınn arşadaşlar. Benim güzel bir haberim var. Çikolata kistim yarı yarıya küçülmüş. 1.5'ten 0.8 cm'ye düşmüş. Sol yumurtalıktaki kistinde de ç.kisti değil normal kendi kendine geçebilecek basit bir kist olduğunu öğrendim. 6 aydır ilk defa iyi bir haber almış olmanın sevinci içerisindeyim :) Sizlerle de paylaşmak istedim
bahar geliyor ya bebikimmm..
dün bütün gün aspratörle uğraştım abartısız 2 saatimi aldı.enerjimi emdi resmen
bugünde bunları halledersem süper olacak.
parça parça yapıyorum hergün başka iş cnm bnm..
haklısın kahvaltıyı yapmam lazım yoksa bunca iş bitmez
Ayyy geldim geldimmmbüyümüş canım büyümüşşşş sol taraftya tek 14,5 mm olmuş, sağ taraftaki büyümüş almış başını gidiyor 20,5 falan olmuş 14,5 mm 'lik var 16 mm lik var maşallah dedimmm tamamdır kızlar çarşamba büyük gün, bugün akşam çatlatma iğnemi vuruluyorum salı gece bişey yemeden çarşamba opu ya gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmm :18::18::18: opu için korkmuyorum ama merak ediyorum nolcak ne bitcek diye :18::18::18: canım acımayacak onuda biliyorum ama ne biliyim işte..:26:
hayırlı olsun yakışır arkadaşıma pro üyelik yakında editörde olursun sen o potansiyel var ben inanıyorum
Eki Görüntüle 691623 günaydınkızlar nasılsınz iysinzdirn inş evinzden huzr bereket saglık mutluluk neşe ve bebişli bir hayt olsun canlarım beni sorarsanız aksam 10 da başlayan mide agrsıyla uğraştım o agrıyla uyumaya çalıştım sıck su feln koydum sabha kadr agrımadı allhıma şukur şimdi hafif agrısı var inş bugun gecr duş alıcam kahvaltıdan sonra sıcak sıcak mis olayım
günaydınlarr kızlar
inşallah canım benim..
çok sevindimmmm
bu başlangıç diyorum ve bundan sonra hep güzel haberlerini alcaz inanıyorum..
bir güzel haber daha süpperrr büyürler demiştim sana maşallahhhh
opu çok acı verici fena bişi anestezi verselerde çok az herşeyi hissetme ihtimalin çok yüksek aşırı kanaman olabilir daha bi sürü şey dermişiimmmmm
şekerim işleme alınıyorsun damar yolu açıyorlar ordan sana ilaç verip uyutuyorlar çok güzel bir ruh kali bence benim en çok sevdiğim şey opuda
sonrasında gözlerini açıyosun ve herşey bitmiş odaya alıyorlar seni dinleniyorsun çıkıyorsun...
günaydınlarr kızlar
canım maaşallah yumilerine çok güzel büyümüşler çarşamba büyük gün demek tatlım opu çok rahat bir operasyon ameliyattan önce işte önlük falan giyip hazırlanıyosun bu arada idrara sıkışık olmaman gerekiyor transferin tam tersi zaten asistanlar seni hazırlıyo masaya iğneden sonra çok güzel uyuyosun ve uyandığında kocişinin yanında buluyosun kendini ben hiçbirşey hatırlamadım baya güzel uyumuşum :))))))))))
jülicim bim de satılan güldal marka yağ çözücü varya hiç kullandınmı bilmiyorum ama ben çok memnunum ondan özellikle aspiratörler için kirlerin üzerine sık biraz bekle sonra bulaşık süngeriyle sil pırıl pırıl oluyo hemde çok güç safretmiyosun
jülicim bim de satılan güldal marka yağ çözücü varya hiç kullandınmı bilmiyorum ama ben çok memnunum ondan özellikle aspiratörler için kirlerin üzerine sık biraz bekle sonra bulaşık süngeriyle sil pırıl pırıl oluyo hemde çok güç safretmiyosun
saol canım benim valla acemelik işte eksik yapmışım şimdi toparladım kazene yazım yoğundur eminim inşallah ilgilenir bir an önce..
günaydın canım...
sen hala adet olmadın dimi..
günaydın bebekim..
hamarat hatun ben hiç bişeye ellemiyorum valla bi kalkarsam eve dip köşe cam kapı girişcem...
yağmurlu havalar daha cam işini erteleyip duruyorum çok fena oldu camlar..
hiç duymadım o markayı bi bakayım bende marketlerde varmı canım nerden alıyon
maşallah amma dinçsin sabah sabah allah yardımcın olsun inşallahhh haftaya temizlikle başlamak bütün hafta tertemiz bir evde olacaksın demek Ellerine sağlık çimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?