Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne takip ediyon tızım sen beni
üyelik için ödeme yapmışım ama başvurmamışım biliyonmu

aferiiiiiiiiiiiiiim hemen başvurunu yap o zaman paran boşa gitmesin bari hem ben seni takip etmiyorum belkim bende pro üye olmacam ne biliyon avantajlarını okudum ama çok cazip gelmedi bana

günaydın güldencim amin artık herşey güzel olsun istiyorum ve inanıyorum öyle olacak

inşallah canım benim..

çok sevindimmmm
bu başlangıç diyorum ve bundan sonra hep güzel haberlerini alcaz inanıyorum..

bir güzel haber daha süpperrr büyürler demiştim sana maşallahhhh
opu çok acı verici fena bişi anestezi verselerde çok az herşeyi hissetme ihtimalin çok yüksek aşırı kanaman olabilir daha bi sürü şey dermişiimmmmm
şekerim işleme alınıyorsun damar yolu açıyorlar ordan sana ilaç verip uyutuyorlar çok güzel bir ruh kali bence benim en çok sevdiğim şey opuda
sonrasında gözlerini açıyosun ve herşey bitmiş odaya alıyorlar seni dinleniyorsun çıkıyorsun...

aferiiiiiiiiiiiiiim hemen başvurunu yap o zaman paran boşa gitmesin bari hem ben seni takip etmiyorum belkim bende pro üye olmacam ne biliyon avantajlarını okudum ama çok cazip gelmedi bana

anaaa dün ben o topiğe girdiğimde hemen arkamdan didin bana üyemi olcan diye
az öncede görünce beni takip ediyo görüyonmu sen dedim
ben kızlara yapıyom ya hani öle yapıyon sandım bi kere..
valla kırmızı renk olmaktan başka şimdilik bir avantajı yok sadece burs için kullanıyormuş onu okudum hala geçerlimi bilmiyorum eğer öyleyse süper olur hayırlı bir işte olmak güzel olur...
epeydir düşünüyorum şimdi harekete geçtim işte...ödemeyi dün yaptım az öncede başvuru formu doldurdum du bakalım nolcek

hayırlı olsun yakışır arkadaşıma pro üyelik yakında editörde olursun sen o potansiyel var ben inanıyorum

günaydın kızlar nasılsınz iysinzdirn inş evinzden huzr bereket saglık mutluluk neşe ve bebişli bir hayt olsun canlarım beni sorarsanız aksam 10 da başlayan mide agrsıyla uğraştım o agrıyla uyumaya çalıştım sıck su feln koydum sabha kadr agrımadı allhıma şukur şimdi hafif agrısı var inş bugun gecr duş alıcam kahvaltıdan sonra sıcak sıcak mis olayım

günaydınlarr kızlar

sabahın köründe kalktım işlerimi halletmeye başladım.
camaşırlar yeni bitti.koltuklar silinecek ve mutfak dolapları..
süpürge de acıcam dahaa..arayada kahvaltıyı sıkıştırırsam ne alaaa

günaydın canım geçmiş olsun mide ağrısı zordur bilirim bak geçmezse doktora git

günaydın jülicim sabah sabah çok hamarat gördüm seni kolay gelsin ama kahvaltıyı ihmal etme iyi bi kahvaltı yap sonra işe başla

canım maaşallah yumilerine çok güzel büyümüşler çarşamba büyük gün demek tatlım opu çok rahat bir operasyon ameliyattan önce işte önlük falan giyip hazırlanıyosun bu arada idrara sıkışık olmaman gerekiyor transferin tam tersi zaten asistanlar seni hazırlıyo masaya iğneden sonra çok güzel uyuyosun ve uyandığında kocişinin yanında buluyosun kendini ben hiçbirşey hatırlamadım baya güzel uyumuşum :))))))))))

günaydın jülicim sabah sabah çok hamarat gördüm seni kolay gelsin ama kahvaltıyı ihmal etme iyi bi kahvaltı yap sonra işe başla

bahar geliyor ya bebikimmm..
dün bütün gün aspratörle uğraştım abartısız 2 saatimi aldı.enerjimi emdi resmen
bugünde bunları halledersem süper olacak.
parça parça yapıyorum hergün başka iş cnm bnm..
haklısın kahvaltıyı yapmam lazım yoksa bunca iş bitmez

gözünaydın cnmm..inşallah kaybolur gider ve herşey yoluna girer

jülicim bim de satılan güldal marka yağ çözücü varya hiç kullandınmı bilmiyorum ama ben çok memnunum ondan özellikle aspiratörler için kirlerin üzerine sık biraz bekle sonra bulaşık süngeriyle sil pırıl pırıl oluyo hemde çok güç safretmiyosun

canım hayırlı olsun..
opuda birşey yok emin ol..ve rahat ol..uyuyup uyanacaksın zaten yarım saat içinde herşey bitiveriyorr

hayırlı olsun yakışır arkadaşıma pro üyelik yakında editörde olursun sen o potansiyel var ben inanıyorum

saol canım benim valla acemelik işte eksik yapmışım şimdi toparladım kazene yazım yoğundur eminim inşallah ilgilenir bir an önce..

günaydın canım...
sen hala adet olmadın dimi..

günaydın bebekim..
hamarat hatun ben hiç bişeye ellemiyorum valla bi kalkarsam eve dip köşe cam kapı girişcem...
yağmurlu havalar daha cam işini erteleyip duruyorum çok fena oldu camlar..

ANAM DEDİM NE DİYO ağlıyodum nerdeyse korkudan
şaka şaka ama gerçekten bi ara ...tık dedim
Allaham inşallah çarşambadan sonrada güzel haberler vermeye devam ederimm size. Rabbim uygun görürde bir evlat verir..

maşallah amma dinçsin sabah sabah allah yardımcın olsun inşallahhh haftaya temizlikle başlamak bütün hafta tertemiz bir evde olacaksın demek Ellerine sağlık çimdiden

ayy daha çok kısa süre önce bi ameliyata girdim yarı ayık yarı bayık çıktım ameliyattan koçişimin elinde kocaman oyuncak beni karşıladıı yavrm benim nasılda korkmuşşş koca bebeğim benim bak duygulandım görüdün müü hatun
Neyse Allaham inşallah bende sizin gibi bişey hissetmem..:44::44:

evet biliyorum onu cnm bnm..
bekarken kullandım en son.
ama alırım tabi madem eziyeti yok sağol cnm..
bende mr muscle kullandım ama yok yani tellemek zorunda kaldım

hiç duymadım o markayı bi bakayım bende marketlerde varmı canım nerden alıyon

ahh cnm ahh ben halletim camları hallettimdee ne olduu ne cektim beee bu camların elindeee
bugun kapılarıda silicem bak onu demedim unutmuşum dün avizeleri hallettim vesselamm
ama bu bizim kuş beni delirtiyor.uyuz heryeri batırıyor zillii

maşallah amma dinçsin sabah sabah allah yardımcın olsun inşallahhh haftaya temizlikle başlamak bütün hafta tertemiz bir evde olacaksın demek Ellerine sağlık çimdiden

sağol hayatım..bu hafta misafirlerim var evimi hazırlıyorum cicimm aradan bahar temizliğinide cıkarayım dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…