kızlar nefes alamıyommmmmmmmmmmmmmmm takviye yapın banaaaaaaaanam burnum tıkalııı
ay noluyooo grip olmuyosun dimi...
yumiler baskı yapıyor olabilir canım ama burnuna yapmazlar tabii baskıyı
tatlım durumunu doktora söyle mutlaka astım varlığı zorlarmı bilemiyorum kendine dikkat et yütfeenn3 GÜNDÜR GRİBİMve bende astım var allerji azdı bu ara bahar yaa bu şekilde nasıl opu olcam bi sorun olmaz dimiii :44::44:
tıbbi açıdan kesin bişi söleme yetkim yok malum daktır değilim ama kaç günlük iğne ve kaç mm yumiler onu bilmediğimden gerçekten yavaşmı gelişiyolar yorum yapamıyom..bu gün sabahtan beri bende de var bi halsizlik..
terleme var ateş basıyo ikide bir..
inşallah grip filan olmam....
bide kafama bişey takıllıyo bilen varsa aydınlatsın..
yumişler biraz yavaş gelişiyo..
gerçi dozumda düşük ama..
bu yavaş gelişim aceba kaliteleri ile ne derece orantılı..:26::26::26::26:
uuuuppp uzman gülden hanım sorum öncelikle saaa ve sonra diğer arkadaşlarıma..
tıbbi açıdan kesin bişi söleme yetkim yok malum daktır değilim ama kaç günlük iğne ve kaç mm yumiler onu bilmediğimden gerçekten yavaşmı gelişiyolar yorum yapamıyom..
dozun az olduğundan yavaş gelişebilir malum yüksek fsh büyümelerinde zorluk çıkarıyor...
bugüne kadar ki deneyimler geç gelişen yumiden hayır gelmez demiyo bana ama belli de olmaz deryacım kalitesini etkilediğine dair ne bişi duydum ne de okudum...
bence büyüklükleri gayet iyi deryoş sen niye kafanı yoruyosun doktorun onu ayarla en az 5 gün daha gonal f vurucan büyür iyicene o zamanaBu gun ilaclarin 6. Gunu bu gun cetrotide de vuracam.. buyuklukleri de yanilmiyorsam 12 ve 13 mm yada bir eksik bir fazla..
Evet dozum 150 az yani.belki bunlar sana yardimci olur..
kızlar naber jet hızıyla öğretmenli,ğe başladım şuan 3. dersimdeyim.ders hakkında hiç bi fikrim yok galiba ilk ve son dersim olucak.ne alaka beni bu öğretmeniliğe verdiler hiç anlaadım:))))))))))))))
bu gün sabahtan beri bende de var bi halsizlik..
meselek liselerinin bilgi ve iletişim tek.,web tasarım ,grafik ve anşmasyon, veri taban vs...9 10 11. sınıflar.Ders neyki tatlim.
kızlar naber jet hızıyla öğretmenli,ğe başladım şuan 3. dersimdeyim.ders hakkında hiç bi fikrim yok galiba ilk ve son dersim olucak.ne alaka beni bu öğretmeniliğe verdiler hiç anlaadım:))))))))))))))
Bu gun ilaclarin 6. Gunu bu gun cetrotide de vuracam.. buyuklukleri de yanilmiyorsam 12 ve 13 mm yada bir eksik bir fazla..
Evet dozum 150 az yani.belki bunlar sana yardimci olur..
güldenim pembişler yakısmıs hayırlı ossunnnn
bu gün sabahtan beri bende de var bi halsizlik..
anam yok hayat dersi filan değil nerdeyse çocuklar bana ders vericek..hayat dersi sanırım canımcım başarılar sana
derya canım benim bence yavaş geliştiği falan yok herşey yolunda 14mm i geçsinler yeter zaten hemde yumi büyüklükleri çok yakın bu da güzel bişi kafana takacağın bişi yok canım koyver gitsin..
saol canım çok önceden alcaktım bugüne kısmet oldu işte..
Ikramaya yorumunu begendim ama imzani daha cok begendimDerya Sultan en güvenilir yumi gelişimi doğal ortamında gelişen yumiler tatlımm kafan rahat olsunn normalde byüdükleri gibi büyğyor en sağlıklısından...inşaallah
meselek liselerinin bilgi ve iletişim tek.,web tasarım ,grafik ve anşmasyon, veri taban vs...9 10 11. sınıflar.
zamane bebeleri işte yaşlandık artık bizanam yok hayat dersi filan değil nerdeyse çocuklar bana ders vericek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?