Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu gün sabahtan beri bende de var bi halsizlik..
terleme var ateş basıyo ikide bir..
inşallah grip filan olmam....
bide kafama bişey takıllıyo bilen varsa aydınlatsın..
yumişler biraz yavaş gelişiyo..
gerçi dozumda düşük ama..
bu yavaş gelişim aceba kaliteleri ile ne derece orantılı..:26::26::26::26:
uuuuppp uzman gülden hanım sorum öncelikle saaa ve sonra diğer arkadaşlarıma..

tıbbi açıdan kesin bişi söleme yetkim yok malum daktır değilim ama kaç günlük iğne ve kaç mm yumiler onu bilmediğimden gerçekten yavaşmı gelişiyolar yorum yapamıyom..
dozun az olduğundan yavaş gelişebilir malum yüksek fsh büyümelerinde zorluk çıkarıyor...
bugüne kadar ki deneyimler geç gelişen yumiden hayır gelmez demiyo bana ama belli de olmaz deryacım kalitesini etkilediğine dair ne bişi duydum ne de okudum...

kızlar naber jet hızıyla öğretmenli,ğe başladım şuan 3. dersimdeyim.ders hakkında hiç bi fikrim yok galiba ilk ve son dersim olucak.ne alaka beni bu öğretmeniliğe verdiler hiç anlaadım:))))))))))))))

Bu gun ilaclarin 6. Gunu bu gun cetrotide de vuracam.. buyuklukleri de yanilmiyorsam 12 ve 13 mm yada bir eksik bir fazla..
Evet dozum 150 az yani.belki bunlar sana yardimci olur..

Bu gun ilaclarin 6. Gunu bu gun cetrotide de vuracam.. buyuklukleri de yanilmiyorsam 12 ve 13 mm yada bir eksik bir fazla..
bence büyüklükleri gayet iyi deryoş sen niye kafanı yoruyosun doktorun onu ayarla en az 5 gün daha gonal f vurucan büyür iyicene o zamana

Derya Sultan en güvenilir yumi gelişimi doğal ortamında gelişen yumiler tatlımm kafan rahat olsunn normalde byüdükleri gibi büyğyor en sağlıklısından...inşaallah

kızlar naber jet hızıyla öğretmenli,ğe başladım şuan 3. dersimdeyim.ders hakkında hiç bi fikrim yok galiba ilk ve son dersim olucak.ne alaka beni bu öğretmeniliğe verdiler hiç anlaadım:))))))))))))))

hayat dersi sanırım canımcım başarılar sana

derya canım benim bence yavaş geliştiği falan yok herşey yolunda 14mm i geçsinler yeter zaten hemde yumi büyüklükleri çok yakın bu da güzel bişi kafana takacağın bişi yok canım koyver gitsin..

güldenim pembişler yakısmıs hayırlı ossunnnn

saol canım çok önceden alcaktım bugüne kısmet oldu işte..

NE KULLANIYOSUN deryaa büyüsün die.. bide kaç ml kullanıyorsun, bak ben burda bi kaç arkadaş bana söyledi incir ye dediler kuru incir aldım yedin faydasını sanırım gördüm, sol daki folikül 10mm perşembe günü, bugün 14,5 olmuş maşallah ama ben o günden beri bol bol ayran içtim ve incir yedim bilmiyorum belki benim ilaçlarımın etkiside vardır oldukça hemde
fostimon 225 ml den son 4 gündür 300 ml çıktım. Bugün son iğnemi vurulcam çarşamba yolcudur abbas

anam yok hayat dersi filan değil nerdeyse çocuklar bana ders vericek..

Derya Sultan en güvenilir yumi gelişimi doğal ortamında gelişen yumiler tatlımm kafan rahat olsunn normalde byüdükleri gibi büyğyor en sağlıklısından...inşaallah
Ikramaya yorumunu begendim ama imzani daha cok begendim

meselek liselerinin bilgi ve iletişim tek.,web tasarım ,grafik ve anşmasyon, veri taban vs...9 10 11. sınıflar.

Himm bende ticarwt lisesi mezunuyum. Bizimde vardi e ders. Hic sevemedim gitti. .

Neyse bi kaç koynek var utulenecek onlaei utuleyim yarinda dugun var zati..

valla inşallah dediğiniz gibidir kızçeler..
yarın kontrol var zati..
detaylı bilgi alırım yumiler ne kadar.. rahim kaç mm falan filan..:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…