Tüp Bebek Günlüğümüz !

yaaaaaaaa nerdesinizzzzzz??????????

kendimi kaybediyorum bazen bulanların beni tüp bebek günlüğüne bırakmalarını söylemiştim daha önceleri ama yine kendi yolumu kendim buldum geldim topiğe

valla inşallah dediğiniz gibidir kızçeler..
yarın kontrol var zati..
detaylı bilgi alırım yumiler ne kadar.. rahim kaç mm falan filan..:18::18:

he canım detaylı öğreniver kk dan kızlar merak ederler hocam de sizin söylediklerinizden çok onlara itibar ediyom de

Deluuuuuu
Isirrim seni Haaa

Deluuuuuu
Isirrim seni Haaa

yooo şekerim ne ıssırırım ne ıssıttırırım bu ara kapalıyım bakım çalışmam var kendime yeni format attırmam gerekiyo depresyondayım yatağı yeni topladım düşün yemek de yok bende bişi yapacak enerjide yok...

makarnalar ve sosları adında yeni bir yemek yarışması kategorimiz var katılayımmı

azcık depresyondan çıkıp mutfak tezgahını toplayım barii evleneli böle tembel bi kadın olmadım ben hiç bu hallere koyanları Allaha havale ediyorum ve bir daha dünyaya gelecek olursam rica ediyorum bazıları gelmesin

Anam ben sirkette bi asaga bi yukari geziyorum bi turlu haber edemedim. Dr asistani aradi simdi aksam 22:30 ovitrelleee kizlarr carsamba 10:30 opuuuuuuu :)) heycanlandimmmmm

Anam ben sirkette bi asaga bi yukari geziyorum bi turlu haber edemedim. Dr asistani aradi simdi aksam 22:30 ovitrelleee kizlarr carsamba 10:30 opuuuuuuu :)) heycanlandimmmmm

iğneyi vururken bol bol dua et canım..
transfer olunca izin alcaksın dimi işten

Merhaba kızlar nsılsınız?

Derycıgım 1 kaç ay önce bir bayanla tanışmıştım ilk tüpde yüksek doz kullanılmıs ve negatfi,2.tüp,de düşük dozlarla farklı bir merkezde başlamıs ve suan hamile canım yumişlerin yavaş,dozların düşük olması İNŞALLAH sanada ugur getiri balımmm

FerideMasal tatlım çokk dikkat et canım geçmiş olsunn dün soyak,ümraniye trafında oturdugunu yazmıssın tatlım bende 1,levent oturuyorum metrocity,kanyona 500 m yakınım canım bugün cetrotine çarşamba toplama olucak sanırım hadi hayorlısı balımmm

kafayı yicem sınıf kalabalık ve 9. sınıflar küçükler hiç susmuyorlar bağıra bağıra konusuyolar susun diyorum susmuyorlar bir köpek oldum başlarına zaten dişim zonkluyo seslerini hiç çekemiyorum

iğneyi vururken bol bol dua et canım..
transfer olunca izin alcaksın dimi işten

Valla her ignede hatim induriyorum :))) izin Almam mi :) en 2 en dazla 4 alirim esime kalsa bi hafta gitme der ama iznim cok yok rapor verirse nee ala :))

Canim allah razi olsun cetrotide ve fostimon bugun son 22;30 da ovitrell ile tedavinin igne kismini simdilik bitirdim :)) samorim gultepe tarafindasin kuzu

merhabalar efenim nassın bugün

hemen istifayı bas dön yuvana

4 gün izin iyidir canım 2 gün az gelir bence..

Evet canım bacadibi,ortabayırdayım biliyormusun?

makarnalar ve sosları adında yeni bir yemek yarışması kategorimiz var katılayımmı
tekrardan sallayalım kk yı :))
tabisi katıl şekeriiimm...

Mehtoooss m.koyde k.valide oturuyo kiiizz..
Valla yakinda sayilir ha.. musait bi zamanda girussek ya oralarda biyerlerde mesela profilo yada metrocity
KANYONA gelmem ancak havalar isinirsa gelirim.
Donuyom orda cunku..

Son düzenleme:
merhabalar efenim nassın bugün

hemen istifayı bas dön yuvana

4 gün izin iyidir canım 2 gün az gelir bence..

Sikinti olmazsa is yerinde gitmem valla ama skinti olursa esimse sikinti cikartir ortaya cok sikintili bi durum cikar valla :) bilmiyom guldenim gordinmu fotolardan esimi cam yarmasi gibi :)) sikinti yaratcak bi tip ayyy sacmaladimmi heycandan

Cok bilmem canim bi yalkinim orda oturuyo esimde istinyede calisiyo az bucuk onlardan duydugumla yani... yoksa uskudar hatunuyum :)))

Annnaa deryaa sen nerde otiruyon gii:))

meselek liselerinin bilgi ve iletişim tek.,web tasarım ,grafik ve anşmasyon, veri taban vs...9 10 11. sınıflar.
hhaahha tam beni,m kocanın uzmanlık alanı kendisi mimarlara mühendislere ders veriyor bu konuda....öğrencilerinin yurt dışında dereceleri ödülleri bilem ver...
katıl tabii ayıpsınn..yakışır sana ..ayrıca harika bir tariiiifff ve sunum olacağından eminim ben katılsam lazanya tarifimlee katılırıdmmm....beşamel soslu miss giib lazanya...olsa da yesekk....
haahha alem kadınsın..benim de mutfağın acil balıma ihtiyacı var.... ewvde yemek de yok heryer heryerdee..ayrıcaaa ..kayboldum kk da ve nettee...çıkamıyorumarkadaş teşefonum da bozulmuşş.. ses soluk çıkmii çok ihmal ettim diyee intihar mı etti acepp olaa:18::18::18::18:
Gözün aydın hayırlısıyla olacaksın inşaallah opunuu bekliyoruz dört gözlee
aanaaam hatunlar istanbulu çıktı görüyo musnn....eski işyerim Seyrantepedeydi..ara aara Gültepe üzerinden metroyla çok döndümm evimee...taa ikitelliye düşün artık eve gecenin köründe geliyodumm...
ben kaçıyorum mutfak kaçacak yoksa sokağa ..akşam ki menüm de salata çorba ve mantı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…