tekrardan sallayalım kk yı :))
tabisi katıl şekeriiimm...
Mehtoooss m.koyde k.valide oturuyo kiiizz..
Valla yakinda sayilir ha.. musait bi zamanda girussek ya oralarda biyerlerde mesela profilo yada metrocity
KANYONA gelmem ancak havalar isinirsa gelirim.
Donuyom orda cunku..
sanki orda bişiler oluyo
merhabalar efenim nassın bugün
hemen istifayı bas dön yuvana
4 gün izin iyidir canım 2 gün az gelir bence..
Deryacıgım ne demek banada beklerim şekerrr gel kanyona 5 dk zaten canımm görüşelim Valla dediklerimi okudun demi canımmm yumişe ilgili yazdıklarımı
süpürz yapım didim arıyom cvpsız hatuntelfonu nirde acep :44:
maltepe cicim
hhaahha tam beni,m kocanın uzmanlık alanı kendisi mimarlara mühendislere ders veriyor bu konuda....öğrencilerinin yurt dışında dereceleri ödülleri bilem ver...
katıl tabii ayıpsınn..yakışır sana ..ayrıca harika bir tariiiifff ve sunum olacağından eminim ben katılsam lazanya tarifimlee katılırıdmmm....beşamel soslu miss giib lazanya...olsa da yesekk....
haahha alem kadınsın..benim de mutfağın acil balıma ihtiyacı var.... ewvde yemek de yok heryer heryerdee..ayrıcaaa ..kayboldum kk da ve nettee...çıkamıyorumarkadaş teşefonum da bozulmuşş.. ses soluk çıkmii çok ihmal ettim diyee intihar mı etti acepp olaa:18::18::18::18:
Gözün aydın hayırlısıyla olacaksın inşaallah opunuubekliyoruz dört gözlee
Ay cok sukurrr :)))
aanaaam hatunlar istanbulu çıktı görüyo musnn....eski işyerim Seyrantepedeydi..ara aara Gültepe üzerinden metroyla çok döndümm evimee...taa ikitelliye düşün artık eve gecenin köründe geliyodumm...
ben kaçıyorum mutfak kaçacak yoksa sokağa ..akşam ki menüm de salata çorba ve mantı var...
Dur balim neresindesin nerde oturdun bende idealtepede oturdum 4 yyil :))
Ay tamamm kesin bana gelmelisinizzz bi cumartesiiii annnamm :))
Sen nerdesin bacim simdiii :))
Sikinti olmazsa is yerinde gitmem valla ama skinti olursa esimse sikinti cikartir ortaya cok sikintili bi durum cikar valla :) bilmiyom guldenim gordinmu fotolardan esimi cam yarmasi gibi :)) sikinti yaratcak bi tip ayyy sacmaladimmi heycandan
Cok bilmem canim bi yalkinim orda oturuyo esimde istinyede calisiyo az bucuk onlardan duydugumla yani... yoksa uskudar hatunuyum :)))[/QUOTE
Avrupa yakasıda benden sorulur canımmm ne iş yapıyorsun şirketlerde izin probelemi oluyor ya bede 3 sene önceki tüp,de 15 gün izine ayrılmıstım yazında 1 hafta tatil yapmısıtım cnım bu tüpde yani 7 ay önce iş hayatıma son verdimm ev hatunu oldum balımmm
o öle kuzum canı sıkkın oldumu atar telini bi yere..
canı ne zaman isterse o zaman bakar
Anam ben sirkette bi asaga bi yukari geziyorum bi turlu haber edemedim. Dr asistani aradi simdi aksam 22:30 ovitrelleee kizlarr carsamba 10:30 opuuuuuuu :)) heycanlandimmmmm
okudum canım sağolasın valla inşallah benimlilerde iyi olurlar..
valla gelmem kanyona bu havada..
totom donuyo ayol..
şu tedavi olayını bi yola koyalım,biz nerdeyse her hafta sonu geliyoz k.valideye..
müsait bi zamanda görüşelim valla..
işte kuzum idealtepeden bi durak sona..
açık adres mi verim burda yyav
Sikinti olmazsa is yerinde gitmem valla ama skinti olursa esimse sikinti cikartir ortaya cok sikintili bi durum cikar valla :) bilmiyom guldenim gordinmu fotolardan esimi cam yarmasi gibi :)) sikinti yaratcak bi tip ayyy sacmaladimmi heycandan
Cok bilmem canim bi yalkinim orda oturuyo esimde istinyede calisiyo az bucuk onlardan duydugumla yani... yoksa uskudar hatunuyum :)))[/QUOTE
Avrupa yakasıda benden sorulur canımmm ne iş yapıyorsun şirketlerde izin probelemi oluyor ya bede 3 sene önceki tüp,de 15 gün izine ayrılmıstım yazında 1 hafta tatil yapmısıtım cnım bu tüpde yani 7 ay önce iş hayatıma son verdimm ev hatunu oldum balımmm
Ne bilim takipli isim varbsorun yaratabilirler o yuzden cok kullanamam yani
merhaba canımcıminşallah çok güzel olur herşey
Allahım gönlündeki meleği versin.
Ay aminnnnn qminnnnn cumlemize insallahhhhhh :)
Veerme ayol :))) bayaga yakinkisiz :))
Ne bilim takipli isim varbsorun yaratabilirler o yuzden cok kullanamam yani
Ay aminnnnn qminnnnn cumlemize insallahhhhhh :)
Canım benim işimde gerçekten takip gerektiren bir işti canım muhasebe+ özel asisatanlık yapıyordum çok zorlanıyordum izin konusunda en sonunda çıktım zaten
Veerme ayol :))) bayaga yakinkisiz :))
Canım benim işimde gerçekten takip gerektiren bir işti canım muhasebe+ özel asisatanlık yapıyordum çok zorlanıyordum izin konusunda en sonunda çıktım zaten
Anacim benim oyle cikma gibi sansim yokki kredi odemem var b..k gibi :)( araba aldim onun odemelerini yapiyom o yuzden calismam sart ama zaman da ne getirir bilmiuom ya ben bu dedigini esime sulesem varya kesin gutme 15 gun deer :)) bakalim soliyim ne dicek aksam bu arada ben m.iliskileri sorumlusu olarak calisiyorum o yuzden sikinti olabilir.. ama bakalim ya belkide gelmem bebegim herseysen onemli neede ola :)
Anacim benim oyle cikma gibi sansim yokki kredi odemem var b..k gibi :)( araba aldim onun odemelerini yapiyom o yuzden calismam sart ama zaman da ne getirir bilmiuom ya ben bu dedigini esime sulesem varya kesin gutme 15 gun deer :)) bakalim soliyim ne dicek aksam bu arada ben m.iliskileri sorumlusu olarak calisiyorum o yuzden sikinti olabilir.. ama bakalim ya belkide gelmem bebegim herseysen onemli neede ola :)
Hayırlısı olsun tatlımm yaa Valla herkes 15 gün yatmıyor zaten canım ilk günler önemli olan hakkında hayırlısı olsun canım benimmm
yok canım ya eski ben değilim ağrıları çekince korktum fıtıkda olmasan bel sinrilenrim çok hassas an meselesi olmam maalesef..kolay gelsin tatlım kendini çok yorma tamam mı nasılsa işler hiç bitmez
canım salondan salona değişir..kız kadr bnde gitmek istiyorum spora ücreti çok oluyormu ki:44:
teşekkürler Sara sultanımm...sanırım gülden hatunn evde salınıyor mantosuylaaa...ben de temzilik yapacam mantolu manytolu olaacak iş mi benim giib hatuna yaptırırlır mı bu ayooll...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?