Tüp Bebek Günlüğümüz !

Deryacıgım ne demek banada beklerim şekerrr gel kanyona 5 dk zaten canımm görüşelim Valla dediklerimi okudun demi canımmm yumişe ilgili yazdıklarımı

Kızzz süpürz yapım arayım didim cvp yuk Ama olmazkii yaaanerde telfonun bak şuna :44:

Deryacıgım ne demek banada beklerim şekerrr gel kanyona 5 dk zaten canımm görüşelim Valla dediklerimi okudun demi canımmm yumişe ilgili yazdıklarımı

okudum canım sağolasın valla inşallah benimlilerde iyi olurlar..
valla gelmem kanyona bu havada..
totom donuyo ayol..
şu tedavi olayını bi yola koyalım,biz nerdeyse her hafta sonu geliyoz k.valideye..
müsait bi zamanda görüşelim valla..

Dur balim neresindesin nerde oturdun bende idealtepede oturdum 4 yyil :))
Ay tamamm kesin bana gelmelisinizzz bi cumartesiiii annnamm :))

Sen nerdesin bacim simdiii :))

Anam ben sirkette bi asaga bi yukari geziyorum bi turlu haber edemedim. Dr asistani aradi simdi aksam 22:30 ovitrelleee kizlarr carsamba 10:30 opuuuuuuu :)) heycanlandimmmmm

merhaba canımcım inşallah çok güzel olur herşey

Allahım gönlündeki meleği versin.

:18:dahada arayamam bizmki geliyor malesf gülden abla şu telini atma bi yere yahu

Canımcıgım Avrupa yakasıda benden sorulurr tatlım seninde bu taraflarda işin olursa beklerim görüşelim tatlım ne iş yapıyorsun canım bende 3 sene önce özel şirkette çalışırken 10 gün izin almıstım sonra yaz izni 1 hafta kullandım bu tüpdede 7 ay önce işime son verdim sakin kafayla tedavi görmem için tatlımm ama kısmet degilmiş olmadı

işte kuzum idealtepeden bi durak sona..
açık adres mi verim burda yyav

Veerme ayol :))) bayaga yakinkisiz :))

kolay gelsin tatlım kendini çok yorma tamam mı nasılsa işler hiç bitmez
yok canım ya eski ben değilim ağrıları çekince korktum fıtıkda olmasan bel sinrilenrim çok hassas an meselesi olmam maalesef..
spordan geldim duştan sonra yemeğimi yedim odaları düzenledim yemek pişirdim oturdum mayıştım yani...
sürekli yağmur var ve ben işlerimi erteliyorum şimdi önemlisi sporum diyetim bide ders çalışmaya başlasam süpper olucakk..
kız kadr bnde gitmek istiyorum spora ücreti çok oluyormu ki:44:
canım salondan salona değişir..
ben küçük bi ilçedeyim normalde ücretli gtttim hep ama bu kış nasip olmadı başlıyamadım..
kışın gitmedim üşütürüm diye sonrda belim tutuldu derken artık vazgeçmiştim yürüycektim ama yağmurlar bitmiyor yine..
burda bi lisede ücretsiz veriyolarmış ona başladım ilk kez beleş gidicem yani herşeye para veriyoz ama bunda bedava olucak
haziran 28e kadar grup gidersem maaşalh bana inş. bi akslik çıkmazsa haftada 5 gün....

teşekkürler Sara sultanımm...sanırım gülden hatunn evde salınıyor mantosuylaaa...ben de temzilik yapacam mantolu manytolu olaacak iş mi benim giib hatuna yaptırırlır mı bu ayooll...

sormaa hanım hanım noldunuz ne işi artık sizi keyif paklarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…