Tüp Bebek Günlüğümüz !

süpper ucuza gelmiştir kürkler..
ama senmi ayarladın siyah yazıyıı gözüme batıyorda
yoksa artık prolusunuz diyemii:26:
bilmiyorum ayakta step,dans..
yerde plates var artık gitmiştir kaloriler adetim bitince anlıycam hala şişim..
bencede yakışmaz temzilik hatuna tabisii oturcakkk

kızlar naber jet hızıyla öğretmenli,ğe başladım şuan 3. dersimdeyim.ders hakkında hiç bi fikrim yok galiba ilk ve son dersim olucak.ne alaka beni bu öğretmeniliğe verdiler hiç anlaadım:))))))))))))))

aa negüzell kız alışrısın kafanda dağılır süpper..
benimde böyle bi şansım olabilirdi ama başvurmadım zamanındaa

slm kızlar nasılsınız bugün geceden beri baş ağrısı çekiyorum bi duş aldım biraz rahatladım ama hala devam ediyo inat ettim ilaç içmedim ama dayanamıcam erkenden yatarım ben bugün

Aynen cnm cok gergınm bugece eşimle konuşucam bukonuyu ben kesin hasta olurum hiç anlaşamıyoruz ki kendisiyle benımde sinirim tavan yapmış durumda
İnşllh cnm dedıgın gibi olur zor bir durum esim hemn surat asıyor bu konuyu konuşmk istemîyor benimle bakalım hayrlısı zaten kv de hep diyordu benim yüzüme bakıp birkaç yıla oğlumla yaşıcam diye

Walla cnm eve bakmaya gittiğim gün anladım ben eşimn ağzındn bunu ve beğenmedim ben yasayamm villa da işi yapamm dedim ve eşim çok bozuldu bana dediki başka kadın olsa kocasının boynuna sarılıdı sevinçten ben başıma geliceği hîssediyordum hatta bu ramazana annesini getiricek hemn yandım ki ne yandım merk etme kadın da alıcam bizimle yaşıcak annemın işini yapar diyor cok üzgünm 1+1 olsun huzur istiyorum ben hiç hevesim yokkî bnm dua edin bana

şey yapamadım işte zor geldi

karasu Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin. bu kadar stres yapmadan önce eşinle konuş, belki hiç seni üzmeden hak verecek :)

güldencim pek bir şugar olmuşsun maaşallah

ikramaya zaten kırmızıydı da ben yeni mi fark ettim, yoksa ona da hayırlı olsun mu diyeyim :)

turkuaz kuzusu, kıyamam kız sana. hemen pes etme öyle. yeni geldin diye nabız ölçüyodur onlar. kızınca susmuyorlarsa duygusal yaklaşmayı dene, hitab ederken "kuzum, bebeğim, tatlım" falan de. çoğu tav olur hiçbir şey olmazsa boşver konuşsunlar. yeni eğitim sistemi konuşan gençler istiyor

okuduklarımdan aklımda kalanlar bunlar

ben bugün kontrole gittim. çok şükür kuzumun keyfi yerinde. şimdi de en sevdiğim akşam yemeği peynir zeytin karpuz hazırlıyorum. yemeğimi yedikten sonra bu akşam kalmaya çalışıcam

herkesi öptüüümmmmmm

kızlar bebişlerin kalpleri de iyi çıktı çok şükür. sıpalar yordu bugün bizi. çok uzun sürdü. kalbi tüm detaylarıyla görmeleri için belli açıyı yakalamaları lazım, oğlanda şıp diye yakaladılar rahat ölçtüler herşeyi arada tepip duruyodu. kızımız çok nazlı çıktı bi türlü denk getiremediler kıpır kıpır doktor bile kaç defa dur bi evladım diyo
bundan fena çekeceğiniz var sizin diyo, tam yakalıyo ölçecek bi tekme atıyo hadi sil baştan. 1 saati geçti arada mola bile verdik

ben geldimmm test yaptım kızlar sonucu biliyorum negatifff bu adetim çok cins illa doktoramı gidelim yani

bu hakszlık ama hepmi tek olack kalpli testte ilk defa gördüydüm

maşallah durucum gözün aydın şükür bunuda sorunsuz atlattın darısı doğumun başına

ben geldimmm test yaptım kızlar sonucu biliyorum negatifff bu adetim çok cins illa doktoramı gidelim yani

üzülme canım sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…