süpper ucuza gelmiştir kürkler..kırmızı kırmızı olduk ama pembe kürklerimiz var sezon sonu aldık
ohh ne güzel yaptın sporunu geldin demek kaç kalori gitti acaba..
bana oldum olası kırmızı yakışırdı zaten bi de size göstereyim dedim
hemede pro üyesi oluverdim valla çok kolay oldu
3.tedaviden önce ellediydim göbüşüne yine ellerim gördüğüm yerde
pembe kürkünle temizlik yapmak zor olcak ben dedim sana kocana söle yemek şampiyonumum koskoca kk nın daha da yemek iş vs..yapmam .ekilir köşeme otururum kürkümle diyeydin
kızlar naber jet hızıyla öğretmenli,ğe başladım şuan 3. dersimdeyim.ders hakkında hiç bi fikrim yok galiba ilk ve son dersim olucak.ne alaka beni bu öğretmeniliğe verdiler hiç anlaadım:))))))))))))))
Aynen cnm cok gergınm bugece eşimle konuşucam bukonuyu ben kesin hasta olurum hiç anlaşamıyoruz ki kendisiyle benımde sinirim tavan yapmış durumdayazdıklarından çok bişi anlaşılmıyo ama anladığım kadarıyla çok fena gerilim dolusun ve üzüldüm canım..
istenmediğini bile bile ihtiyacı da yokken ne demeye yanınıza gelmek istiyor bu kadın sinirlerim hopladı hayret bişey yaa
İnşllh cnm dedıgın gibi olur zor bir durum esim hemn surat asıyor bu konuyu konuşmk istemîyor benimle bakalım hayrlısı zaten kv de hep diyordu benim yüzüme bakıp birkaç yıla oğlumla yaşıcam diyeTatlim allah yardimcin olsun gercekten bitanem cok zor bi durum seni anliyorum tatlim ama olacqk olan oluyo canim esinlede kotu olma canim eslerimiz malesefff annelerine acayip duskun allah yardimcimiz olsun insallah yeno evonde esinle ve bebislerinle basbasa mutlu huzurlu kvsiz yasarsind
Karasu cum kocan 9+1 Evi annesini de yanınıza almak için almış...hani anlaşıyor olsanız sevaptır dicem ama kadın da maaşallah herşeye burnunu sokuyor Allah yardımcınız olsun ne diyeyim hayatımm..inşaallah eşin annesine başka bir çare düşünür de huzurunuz kaçmaz...:26::26::26::26::26:
kızlar bebişlerin kalpleri de iyi çıktı çok şükür. sıpalar yordu bugün bizi. çok uzun sürdü. kalbi tüm detaylarıyla görmeleri için belli açıyı yakalamaları lazım, oğlanda şıp diye yakaladılar rahat ölçtüler herşeyi arada tepip duruyodu. kızımız çok nazlı çıktı bi türlü denk getiremediler kıpır kıpır doktor bile kaç defa dur bi evladım diyo
bundan fena çekeceğiniz var sizin diyo, tam yakalıyo ölçecek bi tekme atıyo hadi sil baştan.1 saati geçti arada mola bile verdik
ben geldimmm test yaptım kızlar sonucu biliyorum negatifff bu adetim çok cins illa doktoramı gidelim yani
An itibari ile son ignemide vuruldum varsin saat on otuz olsunnnnn oviti vuruyim bitsin bu bekleyissssssssd
Canım benim hayırlı olsun ugurlu olsun,karnın bebişlerle dolsun İNŞALLAH balımmsana özeline bak dedim gördünmü canım?
Canincim evebgideyim bakcam telwfondan girdim simdi :) annendeyim biraDan cikicam bakcam hemen gudince olar mi ?
İyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Ne cicili bisiymis o oyle :)) uzulme sakin amacimmm gelceekkkkkkk meleginn er yada gec...
Canım hayırlısı olsun demekki vakti zamanı var tatlım İNŞALLAH birgün hamiş olucan ben inanıyorum
İyiyiz güzel bebişlerin annesi sen nasısln canımm bizde eşimle çay içiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?