kizlarrr 2 dk bakim dedim ilacin etkisi gecmeden uyumam lazim.ne var ne yok?
Süper canımmmhoşgeldin nasılsn bu arada
hoşbulduk canım iyiyim benim için üzülmeyi izliyorum sen nasılsın
sara'm kizlar online gorunuyo ama belli ki diger topiklerde fink atiyolar:)))gelenlere benden selam soyle ben yatmaya calisicam optumm....
Kızlarr yaa gelsenize çok sıkıldımmm
Hoşgeldin alım ,balım,petegimmm ,gülüm ,dalım,çiçegimmmbititmi yemek faslı canımmmm
kizlarrr 2 dk bakim dedim ilacin etkisi gecmeden uyumam lazim.ne var ne yok?
Canım yaa ben o diziyi çok sevemedim başından beri powerturk ,müzik dinliyorum balımmm eşimde gelmek üzere azcıkın çekirdek pc keyfi yapayım dedimm
sıkıcı can iyidir canım çıkmaz
bitti yavrım sürekli öpücükle taciz edilidğimden bu gece ekşın kaçınılmaz gibi görünüyooo ama ben oralı olmuyom hayırlısı olsun tabii
ben bi kaç kişiyi çıkarayım o zaman hayatımdan
haketmeyenleri çıkarmak her zaman kolay olmuyor maalesef..
nolsun işte yemek çay tv felan filan
evet ben bunu yaptım nolcak benim bu halim...
sıkıcı can iyidir canım çıkmaz
bitti yavrım sürekli öpücükle taciz edilidğimden bu gece ekşın kaçınılmaz gibi görünüyooo ama ben oralı olmuyom hayırlısı olsun tabii
ben bi kaç kişiyi çıkarayım o zaman hayatımdan
haketmeyenleri çıkarmak her zaman kolay olmuyor maalesef..
nolsun işte yemek çay tv felan filan
evet ben bunu yaptım nolcak benim bu halim...
hic bi gelime yok sara 5kurus etmez iki saattir agliyorum simdi azcik hafifledi onun icin uykuya dalmak istiyom bi an once.discityle konustum bi hafta cekiceksin bubyagri kesiciye dayan dedi mideyi kanaymazsak iyi.nasıl oldun canım dişin nasıl
uyumak istiyorum mehtap hasret kaldimCanımcıgım hoşgeldin nasıl oldun balımmmm yaa aklım sende okula kaçat gidiyorsun kaçta geliyorsun cnımm
selam kızlaaaarr..
Ama aşkısım olmazkiii yaaa banada alaydın bir pro benim başım kelmiÇok kıskandımm ben siyah kalamamm acilen kırmızıları giymem lazımm
Canım yaa tamam artık öptür gitsin tızzz azcıkın benden ders all evr gitsinnn
kıyamam men sana
hic bi gelime yok sara 5kurus etmez iki saattir agliyorum simdi azcik hafifledi onun icin uykuya dalmak istiyom bi an once.discityle konustum bi hafta cekiceksin bubyagri kesiciye dayan dedi mideyi kanaymazsak iyi.
uyumak istiyorum mehtap hasret kaldim( okulda oglenciyim cnm yarin 18.30 gibi cikicam diger gun 19.lu bisiyde cikicam.derse giris saatlerim degisio yarin 7 saat dersim var persrmbe 8 cuma 3 pazaryesi sali da galiba 7 8 saat.
oyle bisiyler iste amann su disimden tadini alamadim daha herseyin basi saglikmis gerisi bosmus valla...
hadi canlar yatiorum ben sizi seviyorum acisini cikaricaz ins. bu gunlerin :))
selam kızlaaaarr..
Ama aşkısım olmazkiii yaaa banada alaydın bir pro benim başım kelmiÇok kıskandımm ben siyah kalamamm acilen kırmızıları giymem lazımm
selamun aleyküm ben gelirken o gidiyodu topiğin kapısında karşılaştık öptüm geçti ağrısı bişeyi kalmadıturkuazın hepinize selamı var bekledi bekledi gelmediniz oda uyumaya gitti
ben senin diş sürecini çok net hatırlıyorum o yüzden şaşırdım ve bu kadar olmaması lazım fiye düşündüm sanki işlemde bi sorun var gibi geldi bana başta ne çekti be kıztatlım yaaa benim sadece ilk gün çok ağrımıştı onuda ağrı kesiciyle dindirmiştim senin niye bu kadar ağrıdı anlamadımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?