Tüp Bebek Günlüğümüz !

sara'm kizlar online gorunuyo ama belli ki diger topiklerde fink atiyolar:)))gelenlere benden selam soyle ben yatmaya calisicam optumm....

Kızlarr yaa gelsenize çok sıkıldımmm

sıkıcı can iyidir canım çıkmaz

Hoşgeldin alım ,balım,petegimmm ,gülüm ,dalım,çiçegimmm bititmi yemek faslı canımmmm

bitti yavrım sürekli öpücükle taciz edilidğimden bu gece ekşın kaçınılmaz gibi görünüyooo ama ben oralı olmuyom hayırlısı olsun tabii

ben bi kaç kişiyi çıkarayım o zaman hayatımdan
haketmeyenleri çıkarmak her zaman kolay olmuyor maalesef..

kizlarrr 2 dk bakim dedim ilacin etkisi gecmeden uyumam lazim.ne var ne yok?

nolsun işte yemek çay tv felan filan

evet ben bunu yaptım nolcak benim bu halim...

selam kızlaaaarr..

Ama aşkısım olmazkiii yaaa banada alaydın bir pro benim başım kelmi Çok kıskandımm ben siyah kalamamm acilen kırmızıları giymem lazımm

Canım yaa tamam artık öptür gitsin tızzz azcıkın benden ders all evr gitsinnn

Bi kere ben başka topiklerde fink atmıyodum imza arıyom kendime bi türlü beğenemiyom işte

kıyamam men sana

nasıl oldun canım dişin nasıl
hic bi gelime yok sara 5kurus etmez iki saattir agliyorum simdi azcik hafifledi onun icin uykuya dalmak istiyom bi an once.discityle konustum bi hafta cekiceksin bubyagri kesiciye dayan dedi mideyi kanaymazsak iyi.

Canımcıgım hoşgeldin nasıl oldun balımmmm yaa aklım sende okula kaçat gidiyorsun kaçta geliyorsun cnımm
uyumak istiyorum mehtap hasret kaldim( okulda oglenciyim cnm yarin 18.30 gibi cikicam diger gun 19.lu bisiyde cikicam.derse giris saatlerim degisio yarin 7 saat dersim var persrmbe 8 cuma 3 pazaryesi sali da galiba 7 8 saat.
oyle bisiyler iste amann su disimden tadini alamadim daha herseyin basi saglikmis gerisi bosmus valla...

hadi canlar yatiorum ben sizi seviyorum acisini cikaricaz ins. bu gunlerin :))

selam kızlaaaarr..

Ama aşkısım olmazkiii yaaa banada alaydın bir pro benim başım kelmi Çok kıskandımm ben siyah kalamamm acilen kırmızıları giymem lazımm

acillll hemen kırmızı olman lazım aşkın rengidir kırmızı diğer yarım olarak hemen kırmızıları almalısın...
imza beğenemiyom kendime

Canım yaa tamam artık öptür gitsin tızzz azcıkın benden ders all evr gitsinnn

her ilişki kendine özel yavrım sen verirsin ben süründürür veririm
ikiside aynı yere çıkıyo ama napıcan mecbur

kıyamam men sana

elin adamı kıyıyooo ama arkidişineee

tatlım yaaa benim sadece ilk gün çok ağrımıştı onuda ağrı kesiciyle dindirmiştim senin niye bu kadar ağrıdı anlamadımki

selam kızlaaaarr..

Anaaa hoşgeldin elifcannn nerelerdesin yaaa Valla dün aklıma geldin seni sorucaktım bugün tızlara baktım sen geldin nasılsın canımmm

tatlım yaaa benim sadece ilk gün çok ağrımıştı onuda ağrı kesiciyle dindirmiştim senin niye bu kadar ağrıdı anlamadımki
ben senin diş sürecini çok net hatırlıyorum o yüzden şaşırdım ve bu kadar olmaması lazım fiye düşündüm sanki işlemde bi sorun var gibi geldi bana başta ne çekti be kız

imza konusunda değişiklik yapıp duruyorum napıyo bu demeyin en çok hoşuma gideni kullancam
çok deli şeyler var da ayıp olur koyamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…