Tüp Bebek Günlüğümüz !

Anaaa hoşgeldin elifcannn nerelerdesin yaaa Valla dün aklıma geldin seni sorucaktım bugün tızlara baktım sen geldin nasılsın canımmm

4 gündür anamın evinde temizlikteydim balımm..Ondan yoktum

İnşaat vardı anamın evinde bende yardıma gittim işte ülee..Sen napıyonn keyifler yerinde dimi

4 gündür anamın evinde temizlikteydim balımm..Ondan yoktum

İnşaat vardı anamın evinde bende yardıma gittim işte ülee..Sen napıyonn keyifler yerinde dimi

Hayırlı evlat olmak herkesin harcı degil canımm ohh misler gibi olmustur tertemizzz ne olsun canım ya cuna dr gitmiştim ya tedavi sonrası görüşmeye anca gittik yani dr şansımın düşük oldugunun söyledi havuz sistemini sordun gereksiz dedi yaa çok üzüldüm acıkcası canım hep yıkım hep yıkım ne olucak bilmiyotum tatlım Hayırlşısı Allahtan İNŞALLAHH

ben senin diş sürecini çok net hatırlıyorum o yüzden şaşırdım ve bu kadar olmaması lazım fiye düşündüm sanki işlemde bi sorun var gibi geldi bana başta ne çekti be kız

evet cidden çok çekti doktor faktörü çok önemli işte benim doktorum çok iyiydi gerçekten

Canimmmlarimmm uyumadan bi iyi geceler dilemek istedimmm sabah opuya giriyorum dua etcem sizleree sans dilemenize ve dualariniza ihtiyacim var..bu arada tlfondan girdim yazilarinizi okuyamadim kocam pcyi ele gecirdi bugun

Ah be gülüm o sözler hep duyuyoruzz..Gördümkii bu doktorun tavrı seni donasyon topiğine kadarr götürmüş Çok iyi araştırmalı ve düşünülmesi gereken bir konu bu..

Rabbim inş yollarını açsın gülüm..

Canimmmlarimmm uyumadan bi iyi geceler dilemek istedimmm sabah opuya giriyorum dua etcem sizleree sans dilemenize ve dualariniza ihtiyacim var..bu arada tlfondan girdim yazilarinizi okuyamadim kocam pcyi ele gecirdi bugun

Tatlımm hdi hayırlısı olur hakkınd ainş bol bol kaliteli yumişler çıkar inşşşyat dilen canım bizler için bol bol dua et dualarım seninle tatlımmm

opu günün gelmiş çatmış cnmm..hiç korkma stres olmaa..yatcan kalkcann bitmiş olucakk..Hayırlısı ile git gell inşş..

Aynen balım yaa nerelere götürmüyorki tatlım yaaaamin canım Rabbim hepimizn yollarını açsın inş AMİNNN

Tatlımm hdi hayırlısı olur hakkınd ainş bol bol kaliteli yumişler çıkar inşşşyat dilen canım bizler için bol bol dua et dualarım seninle tatlımmm

opu günün gelmiş çatmış cnmm..hiç korkma stres olmaa..yatcan kalkcann bitmiş olucakk..Hayırlısı ile git gell inşş..

Canlarim allah razi olsun hepinizii cokcok opuyorum yarin aksam haber vercem size mucuk mucuk mucukkkk

Hoşgeldinn balımmmm çok şükğr ben kendi adıma iiyyiiym canım sen ve bebişlerde iyidir İNŞALLAHHH

Bende iyiyim cok sukur biraz belim karnim agriyo utu yaptim aslinda esim ben gelince yapicam dedi bende iyiyim diye kalkip yaptim aksamda ona annem gelip yapti dicektim kapi caldi annem utu yapmaya geldim dedi benimkide anne ben yaparim dedi odaya bir gittiler yapilicak utu yok birton firca yedim simdide oturuyom oyle

kız allah senin iyiliğini versin emii..bana biri ben yaparım ütünü dyecekk valla billa kalkmam yerimdenn yorma kendini be gülüm daha 15. haftadandasınn daha sonra çok yorulacaksın dinlen tadını çıkar hamişliğinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…