Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kızlarnasıl gidiyi bakim monsscum inş düzelir şekerin saglıklı olmam dileğiyle canım

Sağol yokhe cim inşallah geçer alıştım hep yüksek hep yüksek
Mehtabım bende seviyorum sahili Deniz'i ama bi yemişim bi yemişim çatlıycaktım yerken son günüm yemek yemek için
yarın sıkı diyet var çatlayacağım sandım

Ohhhh ne iyi yapmısısn canım tabii yersin sahile karsı yenmezmi canımm süper olmus gerçekten yaa bende şimdi markete gidicem kendimi bisküvi,çikolata ve çekirdek yemekten alamıyorum cildim çokk bozuldu güneş koruyucu ve bepanthen sürmeden duramıyorum tatlım bogazıma dur diyemiyorum akşam yemekten kalkar kalmaz ıvır zıvır yemege başlıyorum hemen

Canım arkadaşlarım teşekkür ederim. Benim için sevindinizz. İnşallar birer birer hepimizin güzel haberlerine sevineceğiz!

gözün aydın canım sabah sabah ne güzel bi haber aldım inan çok sevindim inşallah bigün hamileyimde yazacaksın buraya

Canım beni bilmem mi Allah razı olsun

çok sevndim canım daha çönce çikolata kistine benzer kistlerim oldu benimde çok şükür geçti gitti pis kistler inş bundan sonrada gebeş haberini paylaşırsın bizimle tatlım

Canım ne güzel hamişsin şimdi. İnşallah ben de olabilirim. Hamilelikle iyice temizleniyormuş. İnşallah bir daha bu kistlerle uğraşmak durumunda kalmayız!

çok sevindimmmm
bu başlangıç diyorum ve bundan sonra hep güzel haberlerini alcaz inanıyorum..

İnşallah canım inşallah. Bu sefer inşallah hamile de kalacağız ben inanıyorum.

Son düzenleme:

:26:sagol canım bizm komşuya uyduk güya borc verip markete ugrayıp gelcktik nasıl düştü anlamdım :44:bi baktım yok evt canım inş ihtiyacı oln biri bulur saglık olsun bnde tv ye bakıyom benim için üzülme var

Cancağızlarım yemek işini halledeyim gelcem yanınıza bu saatte yemek yeniyo bizde hayret bişi

canım ben sana dedim şeker gibi hatunsun değerlerin beni doğrulamış
gülüyorum çünkü korkma Allahın izniyle endokrin bölümünde bu işi hallederler sanırım diyete başlayacaksın hazır ol...

Ye kuzum ye bende dur diyemiyorum ama demem lazım

hayırlısyla iyiye gidicektir canım sen bebişini düşün saglıgını düşün o bebişini mınck mınck sevrsin doğunca

canım ben sana dedim şeker gibi hatunsun değerlerin beni doğrulamış
gülüyorum çünkü korkma Allahın izniyle endokrin bölümünde bu işi hallederler sanırım diyete başlayacaksın hazır ol...
Şeker gibiyim desene yedim yedim tatlıları şep şeker oldum
Bakalım canım yarın gidicez inşallah direk insilün demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…