slm kızlarnasıl gidiyi bakim monsscum inş düzelir şekerin saglıklı olmam dileğiyle canım
Sağol yokhe cim inşallah geçer alıştım hep yüksek hep yüksekCanımcıgım kuruçeşmeyi yaaa o sahil boyunca olan bütün yerlere byılıyorum gerçekten istanbul anlatılmaz yaşanırrçokk güzel sahillerimiz var tatlımm tabiki iyi olmak lazım yazık ailes,nden koptu geldi alıştırcaz,ögreticegiz canım idare etmek lazım hiçbirimiz dört dörtlük degilizki zaten kuzumm
Sağol yokhe cim inşallah geçer alıştım hep yüksek hep yüksek
Mehtabım bende seviyorum sahili Deniz'i ama bi yemişim bi yemişim çatlıycaktım yerken son günüm yemek yemek için
yarın sıkı diyet var çatlayacağım sandım
gözün aydın canım sabah sabah ne güzel bi haber aldım inan çok sevindim inşallah bigün hamileyimde yazacaksın buraya
çok sevndim canım daha çönce çikolata kistine benzer kistlerim oldu benimde çok şükür geçti gitti pis kistler inş bundan sonrada gebeş haberini paylaşırsın bizimle tatlım
çok sevindimmmm
bu başlangıç diyorum ve bundan sonra hep güzel haberlerini alcaz inanıyorum..
Selam canımm iyiyiz baklım sen nasılsn bugün evden bi çıkmısısn tam çıkmıssın anlasılanparacıklarını yollara savurmussun neyse caın sagolsun başının gözünün sadakası olsun sen nasılsın canımm
Ye kuzum ye bende dur diyemiyorum ama demem lazımOhhhh ne iyi yapmısısn canım tabii yersin sahile karsı yenmezmi canımm süper olmus gerçekten yaa bende şimdi markete gidicem kendimi bisküvi,çikolata ve çekirdek yemekten alamıyorum cildim çokk bozuldu güneş koruyucu ve bepanthen sürmeden duramıyorum tatlım bogazıma dur diyemiyorum akşam yemekten kalkar kalmaz ıvır zıvır yemege başlıyorum hemen
Sağol yokhe cim inşallah geçer alıştım hep yüksek hep yüksek
Mehtabım bende seviyorum sahili Deniz'i ama bi yemişim bi yemişim çatlıycaktım yerken son günüm yemek yemek için
yarın sıkı diyet var çatlayacağım sandım
Şeker gibiyim desene yedim yedim tatlıları şep şeker oldumcanım ben sana dedim şeker gibi hatunsun değerlerin beni doğrulamış
gülüyorum çünkü korkma Allahın izniyle endokrin bölümünde bu işi hallederler sanırım diyete başlayacaksın hazır ol...
Şeker gibiyim desene yedim yedim tatlıları şep şeker oldum
Bakalım canım yarın gidicez inşallah direk insilün demez
ben gelesiye herkesler kaçışmış nereye dağıldınız:44::44::44:
aynen yavrum cok dogru:)))guzel paylasim...
hic soyleme bacim yaptik bi hata:))
aynen yavrum cok dogru:)))guzel paylasim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?