Tüp Bebek Günlüğümüz !

güldenim merhaba nasılsın ben bugün evdeyim malum tatil biraz temizlik yaptım
sabah doktorumu ziyaret ettim geldim şimdide komşu çaya çağırdı oraya gidecem sen neler yapıyosun

kızlar bana müsade ben çıkaıyorum, akşam gelmeye çalışcam sizi habersiz bırakmicam biliyorum ama şu an kendimi çok çok yorgun hisettim birden halsizlik çöktü uyumak istiyorum .. izin almayı denicem bakalım ve gider uyurum yarın için dinlenirim ..

güldenim merhaba nasılsın ben bugün evdeyim malum tatil biraz temizlik yaptım
sabah doktorumu ziyaret ettim geldim şimdide komşu çaya çağırdı oraya gidecem sen neler yapıyosun

canım benim bende bi komşuma gittim bir ara sonra başkası bana geldi bi de nette işlerim var onlarla ilgileniyorum..
dün gece az bişi konuştuk valla ben hala aynı gergin halde duruyorum konuşmak iyi gelmedi bana..
iyi bişey bile duysamda farketmiyo içimi soğutamıyorum..
hayırlısı olsun diyorum artık..

noldu tızım sana...
yumiler çatlamaya başlıyooo yakındır acaba onlarmı uyku yaptı sana
böyle bi bağlanto yok asla

ben geldim kimse yoknolmuş buaraya sessiz yine20 tlemi düşürmüş yolda telefonun saatine bakıyodum bakkala girdim cebimde yok düşürdüm

Rabbim içine ferahlık versin tatlım

ben geldim kimse yoknolmuş buaraya sessiz yine20 tlemi düşürmüş yolda telefonun saatine bakıyodum bakkala girdim cebimde yok düşürdüm

tatlım gittiğin yerlere baksaydın belki bulurdun bulmazsanda canın sağolsun

Selm kızlar başım fena ağrıyr uykuszluktan birde sanki malum olmuş bana birgece önce ruyamda kv de yi gönuştum elinde valiz bîze geliyrdu ve bugun şıp damladı şimdi oğlu ile beraber eve gelicekaraya fitne sokuyor daha gelmeden eşime dun dşyormuş tlfnda cok kalmam dönğcem kızı görmeye geliyorum eşimde kal dedikce yok yok istemm karıştırma neden kalmadığımı demiş gıcık hîç düzelme göstermemiş aksine dahada bozulmş ne zamn donerevine bakalım nasîp öptum sizş

ır
Anladım canımm hadi hayırlısı gidin bakalım ne diyecek dr sen nasılsın keyfler nasıl bu arada tatlım endokrinolofi guatrla alakalımı oluyordu demi kuzum?
Evet canım dahileyenin bi branşı hormonlara bakıyo ben iyiyim canım ya tocam evde oturuyoruz öle bi bakıyım dedim napıyosunuz diye özledim sizi sen nasılsın tatlım

Evet canım dahileyenin bi branşı hormonlara bakıyo ben iyiyim canım ya tocam evde oturuyoruz öle bi bakıyım dedim napıyosunuz diye özledim sizi sen nasılsın tatlım

Canım arkadaşımdaydık bugün 3 kızkardeş gittik izinliydi çay,a çagırmıstı gelinide çagırdım agbimle alışverişe gittiler sonra tartışmışlar 5 de çıktık eve gittik biraz gelinle oturduk birazönce geldim canım yaa öyle işte yeni evliler biliyorsun ufak tefek sorunlar oluyor tabi bende abla gibi biraz nasihat verdim öptü sarıldım evime geldimm

Oh ne güzel kardeşler birada iyi yapmışsınız bizde biraz Kuruçeşme'de oturduk kahvaltı ettim malum gece 12den saat 2ye kadar açtım ay sen ne güzel görümcesin öle yesinler seni öle olmak lazım zordur evliliğin ilk zamanları ilk sene insan neden evlendim diyoda sonra alışıyor geçer hepimiz geçirdik

slm kızlarnasıl gidiyi bakim monsscum inş düzelir şekerin saglıklı olmam dileğiyle canım

Canımcıgım kuruçeşmeyi yaaa o sahil boyunca olan bütün yerlere byılıyorum gerçekten istanbul anlatılmaz yaşanırr çokk güzel sahillerimiz var tatlımm tabiki iyi olmak lazım yazık ailes,nden koptu geldi alıştırcaz,ögreticegiz canım idare etmek lazım hiçbirimiz dört dörtlük degilizki zaten kuzumm

slm kızlarnasıl gidiyi bakim monsscum inş düzelir şekerin saglıklı olmam dileğiyle canım

Selam canımm iyiyiz baklım sen nasılsn bugün evden bi çıkmısısn tam çıkmıssın anlasılan paracıklarını yollara savurmussun neyse caın sagolsun başının gözünün sadakası olsun sen nasılsın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…