• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım Allah yardımcın olsun kolaylıkla bitsin gitsin opu...
güzel haberlerinle geleceksin Allahın izniyle:16::16:

gülüm beni benden alırsan seni sana bırakmam ona göre:9:
ibram datluses öle demiş bir şarkısında..
yayınladığın sözlerlen beni benden alıyon lütfen geri yerime bırak beni:9:

Son düzenleme:
kız allah senin iyiliğini versin emii..bana biri ben yaparım ütünü dyecekk valla billa kalkmam yerimdenn :20::20::20::20::20::20: yorma kendini be gülüm daha 15. haftadandasınn daha sonra çok yorulacaksın dinlen tadını çıkar hamişliğinn:49::49::49:

Ya oyle canim ama iste uzuluyorum adamcagiza sil supur camasir bulasik utu iyice ev hanimi oldu zaten bidahada yapmam o kadar fircadan sonra:19::19::19::19::19:

aynen katılıyom yaniiii:9::9::9::9:
bi günah varsa bütn organlar sorumlu yok öleee:9:

evet cidden çok çekti doktor faktörü çok önemli işte benim doktorum çok iyiydi gerçekten
kesinlikle canım doktor çok önemli..

o kaadddaarrrrrrr:15::15::15:

Selam kizlar :16::16::16:keyifler nasil
iyiyiz canım siz nasılsınız kuzularla:16:

Sagol guldenim iyiyiz bizde sen nasilsin dicem ama sen esine hala kizginsin sanirim bende kizinca asla taviz vermem aglatana kadar affetmem

amin canım benim darısı senin başına inşallah:16:

derin35, selam, bir bakayım dedim nerelerdesin, hemşeriyiz takipteyim seni. bu arada bir sorum var, senin kaçıncı mini tüpde tuttu , ve opudan sonra dondurup bir ay sonra mı transfer olmuştun.... ben tekrar yumurta toplamaya başlıyorum da.... sevgiyle kal.

tatlım yaaa benim sadece ilk gün çok ağrımıştı onuda ağrı kesiciyle dindirmiştim senin niye bu kadar ağrıdı anlamadımki
bilmiyorum ki cnm sinirlere cok yakinmis bu dis o yuzden boyle cok agriyomus..bak yine bu saatte ayaktayim ayrica ben bunun bi hafta iccibde gecicegini dusunmuyorum.cuma cektirmustim aha bugun 5. gun gayette hafiflemedi ilk gunku gibi agriyo.

evet cidden çok çekti doktor faktörü çok önemli işte benim doktorum çok iyiydi gerçekten
anam benimki de hoca kiz ama ne bilim iste agri esigim dusu zaar:)benim opu olayimi bilirsiniz nadil zor gecr dun esim.dio ki opu mu dis mi ...ayy dedim 5 kere opu hemdeeeeee:))hic artik gozume gelmio dedim:))
Canimmmlarimmm uyumadan bi iyi geceler dilemek istedimmm sabah opuya giriyorum dua etcem sizleree sans dilemenize ve dualariniza ihtiyacim var..bu arada tlfondan girdim yazilarinizi okuyamadim kocam pcyi ele gecirdi bugun
canimm hayirli opular insallahhh bol kaliteli emvtiyolar olsunlar gobusunu doldursunlar ins.

Günaydın kızlar...
Güzel haberler aldığımız şahane birgün olsun inşallah...
Azcık işlerim var buralardayım:16:

gülüm beni benden alırsan seni sana bırakmam ona göre:9:
ibram datluses öle demiş bir şarkısında..
yayınladığın sözlerlen beni benden alıyon lütfen geri yerime bırak beni:9:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
bilmiyorum ki cnm sinirlere cok yakinmis bu dis o yuzden boyle cok agriyomus..bak yine bu saatte ayaktayim ayrica ben bunun bi hafta iccibde gecicegini dusunmuyorum.cuma cektirmustim aha bugun 5. gun gayette hafiflemedi ilk gunku gibi agriyo.

anam benimki de hoca kiz ama ne bilim iste agri esigim dusu zaar:)benim opu olayimi bilirsiniz nadil zor gecr dun esim.dio ki opu mu dis mi ...ayy dedim 5 kere opu hemdeeeeee:))hic artik gozume gelmio dedim:))

canimm hayirli opular insallahhh bol kaliteli emvtiyolar olsunlar gobusunu doldursunlar ins.
bence başka bi doktorada görün bu kadar ağrı normal değil
Günaydın kızlar...
Güzel haberler aldığımız şahane birgün olsun inşallah...
Azcık işlerim var buralardayım:16:

günaydın gülyüzlü sultanım :54:

$günnnnnnnn.webp:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Back
X