Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız allah senin iyiliğini versin emii..bana biri ben yaparım ütünü dyecekk valla billa kalkmam yerimdennyorma kendini be gülüm daha 15. haftadandasınn daha sonra çok yorulacaksın dinlen tadını çıkar hamişliğinn
![]()
kesinlikle canım doktor çok önemli..evet cidden çok çekti doktor faktörü çok önemli işte benim doktorum çok iyiydi gerçekten
iyiyiz canım siz nasılsınız kuzularlaSelam kizlarkeyifler nasil
amin canım benim darısı senin başına inşallah![]()
bilmiyorum ki cnm sinirlere cok yakinmis bu dis o yuzden boyle cok agriyomus..bak yine bu saatte ayaktayim ayrica ben bunun bi hafta iccibde gecicegini dusunmuyorum.cuma cektirmustim aha bugun 5. gun gayette hafiflemedi ilk gunku gibi agriyo.tatlım yaaa benim sadece ilk gün çok ağrımıştı onuda ağrı kesiciyle dindirmiştim senin niye bu kadar ağrıdı anlamadımki
anam benimki de hoca kiz ama ne bilim iste agri esigim dusu zaar:)benim opu olayimi bilirsiniz nadil zor gecr dun esim.dio ki opu mu dis mi ...ayy dedim 5 kere opu hemdeeeeee:))hic artik gozume gelmio dedim:))evet cidden çok çekti doktor faktörü çok önemli işte benim doktorum çok iyiydi gerçekten
canimm hayirli opular insallahhh bol kaliteli emvtiyolar olsunlar gobusunu doldursunlar ins.Canimmmlarimmm uyumadan bi iyi geceler dilemek istedimmm sabah opuya giriyorum dua etcem sizleree sans dilemenize ve dualariniza ihtiyacim var..bu arada tlfondan girdim yazilarinizi okuyamadim kocam pcyi ele gecirdi bugun
Kuzular gidiyirum merkeze hepniz icimde dualarimdasiniz kocaman kocaman opuyorum....
gülüm beni benden alırsan seni sana bırakmam ona göre
ibram datluses öle demiş bir şarkısında..
yayınladığın sözlerlen beni benden alıyon lütfen geri yerime bırak beni![]()
bence başka bi doktorada görün bu kadar ağrı normal değilbilmiyorum ki cnm sinirlere cok yakinmis bu dis o yuzden boyle cok agriyomus..bak yine bu saatte ayaktayim ayrica ben bunun bi hafta iccibde gecicegini dusunmuyorum.cuma cektirmustim aha bugun 5. gun gayette hafiflemedi ilk gunku gibi agriyo.
anam benimki de hoca kiz ama ne bilim iste agri esigim dusu zaar:)benim opu olayimi bilirsiniz nadil zor gecr dun esim.dio ki opu mu dis mi ...ayy dedim 5 kere opu hemdeeeeee:))hic artik gozume gelmio dedim:))
canimm hayirli opular insallahhh bol kaliteli emvtiyolar olsunlar gobusunu doldursunlar ins.
Günaydın kızlar...
Güzel haberler aldığımız şahane birgün olsun inşallah...
Azcık işlerim var buralardayım![]()