Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba nasılsın? aslında sana merhaba demek için girmiştim topiğe

ben dinlenmediyim. sana ve topiğimizin tüm güzel anne adaylarına

mustafa cecelinin "Es" şarkısını armağan ediyorum.
Bugünlerde dilimde dolaşıyor taktım bu şarkıya eskidi ama olsun.

iyi diyelim iyi olalım durumundayım canım...
inanırmısın bu ara bende çok dinliyorum es parçasını bi de emre aydından soğuk odalara taktım sık sık dinliyorum
apartmanda olmasam yani biri delimi bu napıyo demese her iki şarkıyıda bağıra bağıra sölemek istiyorum

merhaba nasılsın? isimleriniz kırmızı olmuş gülden ve senin

pro üyelik diyorlar galiba hayırlı olsun. (ne işe yaradığını bilmiyorum ama.)

bu arada yemeklerin çok güzeldi tebrik ederim.

pro üyeliğin bu aralar çok fazla bir avantajı yok ayarlardan nickini off konumuna getirip gizli gizli dolanabiliyosun kk da topikte olsan bile kimse seni görmüyooo ziyaretçi olduğundaki gibi değil bu farklı bişi...
kart ücreti yani pro olurken ödediğin ücret bazen tekerlekli sandalye kampanyası için bazen burs için kullanılıyor hayır amaçlı yani...

Evet emre aydının şarkıları da süper soğuk odaları da bir dinleyeyim ben de. Denize girmeyi düşünüyorum mayısta

antalyada su sıcaklığı iyi olursa. vücuttaki bütün kötü elektriği alma özelliği varmış deniz suyunun. fırsatını bulursan

deniz kenarında bir şehirde 1 günlüğüne bile girmeye çalış.
bu sene çabuk ısınıcakmış su çünkü kış soğuk olmadı.

hadi yaaa annesine yakın olan yerimi tercih etti damat bey
zaten şaşırırım gerilim olmazsa sorun çıkmazsa bu hazırlıklarda...
hee yaa sorma aldılar bütün enerjimii canım çok sıkıldı...tartıştılar bayaaa tabii canım sıkıldı kardeşimee..Allah sonlarını hayretsin...

Teşekkür ederim tatlımm..sağolun beğendiğiniz ve desteklediğiniz için
Evet canımm yarışmada 1. oluncaa oldugiyidk pembiş mantoyu....saolsun yönetim ..biirnciye böyle bir gğzellik yaptı hemen... ama ben hala pek bişey anlamdım farklı bişey yok..görüntü de kürk mantomla dolanıyorumm ama hala imzamı bile ayarlayamadım kafama göre diğer pro üyelere BAKINCA BEN AYNI TAS AYNI HAMAM ...güldenin dediği o gizli dolanma bende yok sanırımm :26::26:..ya da ben bulamadımm..:44::44::44:

Bir coşku var içimde bu gün kipır kıpir
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum
Gözlerim parke parke taş duvarlarda.
Açılıyor hayal pencerelerim
Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum

Kekik kokulu koyaklardan aşÄrak
Güvercinler ülkesinde dolaşıyor
Bir çeşme başı arıyorum
Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp
Mis gibi nane_kokuları arasında
Ruhumu,,dinlemek istiyorum

Zikre dalmış her şey
Güne ?gülümserken papatyalar
Dualar gibi yükselir…ümitlerim
Güneşle kol kola kırlarda koşarak
Siz peygamber çiçekleri toplarken
Ben çeşme başında uzanmak istiyorum

Huzur dolu içimde ?
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın!..
Beton çok soğuk üşüyorum

merhaba seninle de uzun zamandır görüşemedik. nasılsın?

ikili taramam var demişsin

sorunsuz geçer inşallah. ben de şarkı dinliyorum tatil planı yapıyorum.

yüzecem. kendine iyi bak.

Canım gizli dolanıp ne yapıcaksınki ? herşeyimizi yazıyoruz zaten.

herşey açık ve şeffaf görünüyor öptüm.

kızlar hepiniz iyisinizdir umarımm, tedaviye yeniden başlayanlar varsa hayırlı uğurlu olsun. hep dualarım sizinle .
bu ara pek fazla giremedim 23 nisan telaşı filan vardı okulda,nöbetten düştüm ama hala devam ediyorum çalışmaya , iznime var daha.
ara ara girdiğimde de ikiz anneleri topiğine bakıyorum, tecrübelerini paylaşayorlar,,belki bişiler kaparım die. ama asla ve asla sizi burdaki desteği unutmam. başından beri benim yanımda oldunuz.biz 24. haftamızdayız,duam odur hep Allah sizlere de bu güzelliği yaşatsın.
sizi çok seviyom..dualarınızı bekliommm.
Yaradan'a emanetsiniz.

sağol canım yoğurtlada yiyorum ama geçmiyo

hoşgelmişsin sevilcim iyi olmanıza sevindim arada gelde kendinden haber ver

Cancağazalarım geldim geldim :))) anam opu dan çıktığımdan beri evde uyuyyorum kafamı kaldıramadım,
Öncelikle sizlere tekrar teşekkğr ermek istiyorum dualarınız için beni yalnız bırakmdığınız için, çok gzel ve rahat bi opu geçirdim hiç canım yanmadı. Mışıl mışıl uyudumm
8 adet güzel yumilerim olmuş verdim geldim hepsini, yarın sabah durumlarından haberdar edecekler beni en güzelini sonra anasının ... yerleştircekler ayy sancım var az gaz sancısı çekiyorum sanki kasıklarıma birileri iğne batırıyormuş gibi ama hakikatten çok iyiyim dua ederken uyuymuş kalmışım masada kalktığımda dua ediyodum .. Allahım zor bir aşamayı geride bıraktık şimdi bir sonraki adımlarda.. Rabbim herkese en güzelini nasip etsin inşallahhhhhhh

çok sevindim canım maşallah..
inşallah kaliteli embriyolor olup sonra seni anne yapsınlar..

süüpppperrrr harikaaaa çok şükür canım bitti gitti işte bence uyumak çok güzel iyi olmuş uyuman eve gelincede dinlenmiştir seksi bedenin
8 de şap şahane bi sayı maşallahhhhhh
bu gece havada aşk kokusu var... elmalar elma kurduyla karşılaşcaklar
yarın güzel haberler alcaz inşallah...

dua ederken uyumuşun yoksa benim ismime sıra gelmeden uyudunmu
evlenirken gelin ayakkabısının altına isim yazarlarya opu da da adettir eline yazcan unutmamak için stresli olunuyoo unutma riskin var tabii

Hürrem time
İki haftadır hürremimi ezikliyolar zaten dertliyim kederliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…