merhabanasılsın? aslında sana merhaba demek için girmiştim topiğe
ben dinlenmediyim.sana ve topiğimizin tüm güzel anne adaylarına
mustafa cecelinin "Es" şarkısını armağan ediyorum.
Bugünlerde dilimde dolaşıyor taktım bu şarkıya eskidi ama olsun.
merhabanasılsın? isimleriniz kırmızı olmuş gülden ve senin
pro üyelik diyorlar galiba hayırlı olsun. (ne işe yaradığını bilmiyorum ama.)
bu arada yemeklerin çok güzeldi tebrik ederim.
iyi diyelim iyi olalım durumundayım canım...
inanırmısın bu ara bende çok dinliyorum es parçasını bi de emre aydından soğuk odalara taktım sık sık dinliyorum
apartmanda olmasam yani biri delimi bu napıyo demese her iki şarkıyıda bağıra bağıra sölemek istiyorum
hee yaa sorma aldılar bütün enerjimii canım çok sıkıldı...tartıştılar bayaaa tabii canım sıkıldı kardeşimee..Allah sonlarını hayretsin...hadi yaaa annesine yakın olan yerimi tercih etti damat bey
zaten şaşırırım gerilim olmazsa sorun çıkmazsa bu hazırlıklarda...
Teşekkür ederim tatlımm..sağolun beğendiğiniz ve desteklediğiniz içinmerhabanasılsın? isimleriniz kırmızı olmuş gülden ve senin
pro üyelik diyorlar galiba hayırlı olsun. (ne işe yaradığını bilmiyorum ama.)
bu arada yemeklerin çok güzeldi tebrik ederim.
hee yaa sorma aldılar bütün enerjimii canım çok sıkıldı...tartıştılar bayaaa tabii canım sıkıldı kardeşimee..Allah sonlarını hayretsin...
Teşekkür ederim tatlımm..sağolun beğendiğiniz ve desteklediğiniz için
Evet canımm yarışmada 1. oluncaa oldugiyidk pembiş mantoyu....saolsun yönetim ..biirnciye böyle bir gğzellik yaptı hemen... ama ben hala pek bişey anlamdım farklı bişey yok..görüntü de kürk mantomla dolanıyorumm ama hala imzamı bile ayarlayamadım kafama göre diğer pro üyelere BAKINCA BEN AYNI TAS AYNI HAMAM ...güldenin dediği o gizli dolanma bende yok sanırımm :26::26:..ya da ben bulamadımm..:44::44::44:
Canim biz iyiyiz cok sukur c.tesi ikili taramamiz var temiz sonuc alirsak insallah daha iyi olucam. Sen neden iyi degilsin
Saracim gecmis olsun tatlim misir ekmeginin hazmi zordur miden o sebepten agriyor olabilir ikramayacim soylemis ekmegini yogurtla yersen sikayetin kalmaz insallah..
kızlar hepiniz iyisinizdir umarımm, tedaviye yeniden başlayanlar varsa hayırlı uğurlu olsun. hep dualarım sizinle .
bu ara pek fazla giremedim 23 nisan telaşı filan vardı okulda,nöbetten düştüm ama hala devam ediyorum çalışmaya , iznime var daha.
ara ara girdiğimde de ikiz anneleri topiğine bakıyorum, tecrübelerini paylaşayorlar,,belki bişiler kaparım die. ama asla ve asla sizi burdaki desteği unutmam. başından beri benim yanımda oldunuz.biz 24. haftamızdayız,duam odur hep Allah sizlere de bu güzelliği yaşatsın.
sizi çok seviyom..dualarınızı bekliommm.
Yaradan'a emanetsiniz.
Cancağazalarım geldim geldim :))) anam opu dan çıktığımdan beri evde uyuyyorum kafamı kaldıramadım,
Öncelikle sizlere tekrar teşekkğr ermek istiyorum dualarınız için beni yalnız bırakmdığınız için, çok gzel ve rahat bi opu geçirdim hiç canım yanmadı. Mışıl mışıl uyudumm
8 adet güzel yumilerim olmuş verdim geldim hepsini, yarın sabah durumlarından haberdar edecekler beni en güzelini sonra anasının ... yerleştirceklerayy sancım var az gaz sancısı çekiyorum sanki kasıklarıma birileri iğne batırıyormuş gibi ama hakikatten çok iyiyim dua ederken uyuymuş kalmışım masada kalktığımda dua ediyodum .. Allahım zor bir aşamayı geride bıraktık şimdi bir sonraki adımlarda.. Rabbim herkese en güzelini nasip etsin inşallahhhhhhh
çok sevindim canım maşallah..
inşallah kaliteli embriyolor olup sonra seni anne yapsınlar..
Cancağazalarım geldim geldim :))) anam opu dan çıktığımdan beri evde uyuyyorum kafamı kaldıramadım,
Öncelikle sizlere tekrar teşekkğr ermek istiyorum dualarınız için beni yalnız bırakmdığınız için, çok gzel ve rahat bi opu geçirdim hiç canım yanmadı. Mışıl mışıl uyudumm
8 adet güzel yumilerim olmuş verdim geldim hepsini, yarın sabah durumlarından haberdar edecekler beni en güzelini sonra anasının ... yerleştirceklerayy sancım var az gaz sancısı çekiyorum sanki kasıklarıma birileri iğne batırıyormuş gibi ama hakikatten çok iyiyim dua ederken uyuymuş kalmışım masada kalktığımda dua ediyodum .. Allahım zor bir aşamayı geride bıraktık şimdi bir sonraki adımlarda.. Rabbim herkese en güzelini nasip etsin inşallahhhhhhh
aminnnnn canımmmmm inşallah...sabah öğrencez bakalım iyiler mi değiller mii:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?