Tüp Bebek Günlüğümüz !

ay yyyy çok şükür canımm çok şükürrrr drum içeri geldi nabersin dedi gerisini hatırlamıorum ve evet canımmmmm elomalarım elma kurduyla karşılaşacak ve sabah allahımın izniyle güzel haberler alıp inşallh bende size güzel haberler vericemmmmmm

bişey sorcam canım sana kontrollerde kaç tane yumi var diyorlardı..
yani hiç adet belirttiler mi..

canım dr kontrollerde saymıyor büyüklerni bana gösterirken ölçüm yapıyordu ama en son kontrolde solda 1 var sağda 3 var dedi son günde yani opudan iki gün öncede yaptırdı bana iğnelerimi çok iyi geldi o sanırım ama bende bide dedimya incir kurusu yedim allaha şükür iyi geldi hep onlar. Uyandıktan sonra 8 deyince şok geçirdim ben 4 biliyodum

dua ederken uyumuşun yoksa benim ismime sıra gelmeden uyudunmu
evlenirken gelin ayakkabısının altına isim yazarlarya opu da da adettir eline yazcan unutmamak için stresli olunuyoo unutma riskin var tabii

ay canım girmedende ettim sizlere hepp eşedüenla.... çekiyodum gitmişim ve bişey dicem inanılmaz rahattım ya allahım bana sabır verdi sanırım hiç korkmadım bile ama brşey itiraf edeyim eğer burda konuşmasaydım inanın bana meraktan daha gergin ve stresli olurdum o yüzden size ne kadar teşekkür etsem inanın azdır. allah sizlerden razı olsun Allahım hepimizin göbeklerini doldurdun inşallahhh bu arada ben sizi akllım kazıdım

canııım kaçak kız yoktun epeydir evet. ben seni gördüydüm ikiz topiğinde geziyodun... ben bir kere girdim yazdım o topiğe ama valla burdaki ortam başka şekerim.
bebişler iyidir inşallah canım. ben 2 aydır evdeyim valla bizim daktır ikiz gebelik zor diye çalışmayacanız diyo. sen de rapor alsana dinlenirsin.

kızlar ben bu idrar yolundan ne çektim beee
sızılar içerisindeyim geçmedi bir türlü, hulusi daktır da ilaç vermiyo kültür temiz çıktı diye.
idrak yollarım kapandı artıkın

maydonoz suyu içecem kaynattım soğumasını bekliyom umarım faydası olur.

canim korkutmak gibi olmasin ama maydanoz suyu Allah korusun dusuge neden olabiliyormus yada erken doguma tam emin degilim ama bir arastir istersen icmeden gorunce yazmadan gecemedim

canım karışmak gibi olmasın aama maydonoz gebelikte iyi değil derler, kimseye sordun mu ??? benim doğum yapan arkadaşlarım ın hepsi hamilelik süresince uzak durdular maydonozdan allahım korusun düşük oluyr derlerdi. allahım korusun bunu söylerken bile kendime kızıorum ama duyduğumu söylemek istedim. nolur birisine danış söylemeseydim çok üzülürdüm nolur yanlış anlama beni. allahım senide bebişlerinide korusun inşallahhh

Gönülde sevda marazı,
döşümde bir derin sızı,
onbeşimde bir soysuzu,
Sevdim amma gel bana sor.

Güler göründüm ellere,
Gıpta ettim gülenlere,
Düşe kalka bu günlere,
Geldim amma gel bana sor.

Gözüm cananım canımda,
Düştüğümde yok yanımda,
Dost düşmanımı sonunda,
Bildim amma gel bana sor.

Gönül deminde destinde,
Herkes menfaat kastında,
Şükür ayağım üstünde,
Durdum amma gel bana sor,

Kimse bilmez evhamımı,
Yüreğimdeki gamımı,
Şu gönlümün mihmanını,
Buldum amma gel bana sor.

Böyle yazmış hak yazımı,
Dertli kılmış Şahbazını,
Nefsin cenaze namazını,
Kıldım amma gel bana sor.:84::82: feridecim inl o yumişlerin saglıklı sıhtli olur ve bebiş olark göbüşünde gelişir ve tatlı bebiş olur allhın iznyle

hoşgeldin güzelimm bebişlerinin iyi olmasını sevindimm..dualarında biizi de unutmamana bayıldımm....ara da gel duurmundan bebişlerinden haberdar et bizi

maşallah 8 yumişinee...hepsi de kaliteli bebiş olsun inşallaah
sonunda da kucağında sağlıklı ve de hayırlı evlatlar olsunn Arkadaşımm.....Rabbim dualarını kabul etsinn...

canım niye yanlış anlayım tam tersi teşekkür ederim. yazdıklarınızı görmeden önce bende yazmıştım içmesem mi acaba diye .
maydonozdan bende uzak durdum hep düşük sebebi diyolar da hani bizimkiler büyüdü ya sıpalar düşemez dedim
komşum diyetisyen o demişti artık içebilirsin diye. bir de geçen hastanedeki diyetisyen bana yeşillik olarak maydonoz ye falan dedi ben yemiyodum da bu enfeksiyon da çekilir gibi değil hani.

canım bu arada senin yumilere çok sevindim. inşallah döllenip sana güzel bebiş adayı olacaklar. sonra daaa anneleri ile buluşacaklar

durucum kesinlikle içme. duymuşsundur belki, gülben ergen ilk bebeğini maydonoz yüzünden kaybetti. idrar ve iltihap söktürücü olduğu için bebeği de sökmeye çalışır. belki yanlış biliyorumdur ama hiç riske atma kuzuları. doktorum bana normalde de keskin kokulu bitkileri fazla yedirmiyor.

canım hayırlı ve geçmiş olsun. transferin de sorunsuz geçer ve 15 gün sonra güzel haberini birlikte kutlarız inş.

içmeyecem canım yaaaa riske atmaya değmez bebişlerim daha önemli.

canım içme sen benim içim rahat deill. ve evet yanma yapar çok tahmin ediyorummm ama geççek inşallahhhhh

Canımmm hoşgeldin ohhh çok sevindim canım Rabbim yumişlerine can verir İNŞALLAH çok güzeldi demi canım opu ben çok alışgının çok severim kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…