süüpppperrrr harikaaaa çok şükür canım bitti gitti işte bence uyumak çok güzel iyi olmuş uyuman eve gelincede dinlenmiştir seksi bedenin
8 de şap şahane bi sayı maşallahhhhhh
bu gece havada aşk kokusu var... elmalar elma kurduyla karşılaşcaklar
yarın güzel haberler alcaz inşallah...
bişey sorcam canım sana kontrollerde kaç tane yumi var diyorlardı..
yani hiç adet belirttiler mi..
dua ederken uyumuşun yoksa benim ismime sıra gelmeden uyudunmu
evlenirken gelin ayakkabısının altına isim yazarlarya opu da da adettir eline yazcan unutmamak için stresli olunuyoo unutma riskin var tabii
kızlar hepiniz iyisinizdir umarımm, tedaviye yeniden başlayanlar varsa hayırlı uğurlu olsun. hep dualarım sizinle .
bu ara pek fazla giremedim 23 nisan telaşı filan vardı okulda,nöbetten düştüm ama hala devam ediyorum çalışmaya , iznime var daha.
ara ara girdiğimde de ikiz anneleri topiğine bakıyorum, tecrübelerini paylaşayorlar,,belki bişiler kaparım die. ama asla ve asla sizi burdaki desteği unutmam. başından beri benim yanımda oldunuz.biz 24. haftamızdayız,duam odur hep Allah sizlere de bu güzelliği yaşatsın.
sizi çok seviyom..dualarınızı bekliommm.
Yaradan'a emanetsiniz.
kızlar ben bu idrar yolundan ne çektim beee
sızılar içerisindeyim geçmedi bir türlü, hulusi daktır da ilaç vermiyo kültür temiz çıktı diye.
idrak yollarım kapandı artıkın
maydonoz suyu içecem kaynattım soğumasını bekliyom umarım faydası olur.
sızılar içerisindeyim geçmedi bir türlü, hulusi daktır da ilaç vermiyo kültür temiz çıktı diye.
hoşgeldin güzelimm bebişlerinin iyi olmasını sevindimmkızlar hepiniz iyisinizdir umarımm, tedaviye yeniden başlayanlar varsa hayırlı uğurlu olsun. hep dualarım sizinle .
bu ara pek fazla giremedim 23 nisan telaşı filan vardı okulda,nöbetten düştüm ama hala devam ediyorum çalışmaya , iznime var daha.
ara ara girdiğimde de ikiz anneleri topiğine bakıyorum, tecrübelerini paylaşayorlar,,belki bişiler kaparım die. ama asla ve asla sizi burdaki desteği unutmam. başından beri benim yanımda oldunuz.biz 24. haftamızdayız,duam odur hep Allah sizlere de bu güzelliği yaşatsın.
sizi çok seviyom..dualarınızı bekliommm.
Yaradan'a emanetsiniz.
Cancağazalarım geldim geldim :))) anam opu dan çıktığımdan beri evde uyuyyorum kafamı kaldıramadım,
Öncelikle sizlere tekrar teşekkğr ermek istiyorum dualarınız için beni yalnız bırakmdığınız için, çok gzel ve rahat bi opu geçirdim hiç canım yanmadı. Mışıl mışıl uyudumm
8 adet güzel yumilerim olmuş verdim geldim hepsini, yarın sabah durumlarından haberdar edecekler beni en güzelini sonra anasının ... yerleştirceklerayy sancım var az gaz sancısı çekiyorum sanki kasıklarıma birileri iğne batırıyormuş gibi ama hakikatten çok iyiyim dua ederken uyuymuş kalmışım masada kalktığımda dua ediyodum .. Allahım zor bir aşamayı geride bıraktık şimdi bir sonraki adımlarda.. Rabbim herkese en güzelini nasip etsin inşallahhhhhhh
canım karışmak gibi olmasın aama maydonoz gebelikte iyi değil derler, kimseye sordun mu ??? benim doğum yapan arkadaşlarım ın hepsi hamilelik süresince uzak durdular maydonozdan allahım korusun düşük oluyr derlerdi. allahım korusun bunu söylerken bile kendime kızıorum ama duyduğumu söylemek istedim. nolur birisine danış söylemeseydim çok üzülürdüm nolur yanlış anlama beni. allahım senide bebişlerinide korusun inşallahhh
canım hayırlı ve geçmiş olsun. transferin de sorunsuz geçer ve 15 gün sonra güzel haberini birlikte kutlarız inş.
durucum kesinlikle içme. duymuşsundur belki, gülben ergen ilk bebeğini maydonoz yüzünden kaybetti. idrar ve iltihap söktürücü olduğu için bebeği de sökmeye çalışır. belki yanlış biliyorumdur ama hiç riske atma kuzuları. doktorum bana normalde de keskin kokulu bitkileri fazla yedirmiyor.
canım niye yanlış anlayım tam tersi teşekkür ederim. yazdıklarınızı görmeden önce bende yazmıştım içmesem mi acaba diye .
maydonozdan bende uzak durdum hep düşük sebebi diyolar da hani bizimkiler büyüdü ya sıpalar düşemez dedim
komşum diyetisyen o demişti artık içebilirsin diye. bir de geçen hastanedeki diyetisyen bana yeşillik olarak maydonoz ye falan dedi ben yemiyodum da bu enfeksiyon da çekilir gibi değil hani.
içmeyecem canım yaaaa riske atmaya değmez bebişlerim daha önemli.
Canımmm hoşgeldin ohhh çok sevindim canım Rabbim yumişlerine can verir İNŞALLAH çok güzeldi demi canım opu ben çok alışgının çok severim kendilerini
canım hoşbuldummm valla ameliyatyhanenin o soğuk tadı hariç herşry gayet iyiydi doğum öncesi prova didim kendi kendime
Bencede cnım aılıştırmaları yapmn gerekir 9 ay sonra bal bal yegenlerimiz olucak İNŞALLAH sende çok güzel anne olucan İNŞALLAH cnımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?