• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Egunal canım hayırlı olsun pro üyeliğin :)

Canım ben yeni tedaviye başlayacaktım ama bu ay kavgalarla geçti. Her halde önümüzdeki ay başlarız kısmetse. Genartta başlayacağım büyük ihtimalle.
saol canım darısı sana olsun :9:
kavga taşınma vs.. içinde zaten başlaman doğru olmaz canım doğru düşünmüşsün ertelemekle..
evinizi yerleştirince hemen başlarsın..ilk düşündüğüm tüp bebek merkeziydi bir zamanlar üyesiyim zaten heyy gidi günler aramızda da genart çı çıkmadı ilk sen olcaksın belkide banada bi yol gösterirsin:16:

aa bak görüyor musun cnm dünya dan haberim yok..çok ihmmal ettim çok inşallah şu dişim geçer de bian önce aranıza katılabilirim ..az önce dişimdeki bi dikiş ipi ağzıma geldi:))çıkmış yanmi yerinden zaten dilimle oynayıp duruyordum sonunda çıktı..

geçnmiş olsun canım ....mısır ekmeği mi bilemiyorum cnm bizim hiç mısır ekmeğimiz olmadı ki:((

tızım bence senin dişin ağrımasının sebebi senin rahat durmaman ya dilinle kurcalıyon ya ağzını açıp dikişlere bakıyon ya tükürüyon ilk günden kurcalamasan rahat bıraksan çoktan geçmişti ağrısı doktorun sana dimedimi ağzını açıp bakmayacaksın dikişlere dilini yaranın üzerine sürmeyeceksin kanasa bile tükürmeyeceksin bi rahat dur tızım bırak iyleşsin yara orası ameliyatlı :20::20::20: mısır ekmeği karadenize özgü canım zaten yoğurtla çok güzel oluyo ama ben mecburen üç öğün yiyorum ama az az yinede midem ağrıyo belkide ondan değil ama ben ona bağlıyorum

Kızlar birşey sorcam size, ben geceleri hiç uyuyamıyorum gündüz ise uykudan ölüyorum ama tabi çalışınca uyuyamıyorum maalesef.Benim gibi uykusuzluk çeken varmı aranızda merak ettim.

dünyan değişti bi kaç gündür de ondan :9:
ayyyy hayal ettim içim bi tuhaf oldu ip geldi demek ne kurcalıyon rahat bıraksana :37::37::37:

oyyyy demek hasretlik başlayacak üzülmezmi insan:5::5::5:
yazlık dediğine göre tüm yaz ordalar doğurmana yakın gelirler dimi..
Allah sağsalim kavuştursun canım..

heee anladımmmmm...
insilüni bende önermiyom o sebepten sana diyet yapcan hazır ol dedim dün:9:
tatlı felan yok bitti gitti unut artık
canım ben dedim dün tocama gülden dedi insilün kullanma önermiyorum diye ama napam dinletemedim adama:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Kızlar birşey sorcam size, ben geceleri hiç uyuyamıyorum gündüz ise uykudan ölüyorum ama tabi çalışınca uyuyamıyorum maalesef.Benim gibi uykusuzluk çeken varmı aranızda merak ettim.

Var canim ben sabah ezani okunana kadar doup duruyom yatakta gun agarinca bi daha uyaniyorum 9 dan sonra tam olarak daliyorum tabi ben evde oldugum icin sorun olmuyo sagdece bas agrisi yapiyor calisanlar icin cok zor ALLAH kolaylik versin

valla sana bişi dicem ama korkma:9::9::9:
ben bu topikte geceleri uyuyabilen gebe görmedim hep uyur uyanık haldeler...
genelde şikayet etti hepsi:9::9:

canım ben dedim dün tocama gülden dedi insilün kullanma önermiyorum diye ama napam dinletemedim adama:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ben ne diyosam o :9::9::9:doktorunda doğru demiş afferin ona:9:
doktor doğrular oldum artık:9::9:

cancağızlarım ben namazımı kılayım ikindi oldu ben hala öğle namazı kılcam kınıyorum kendimi:19::19::19:

nbrsiniz canlarrrr?
selam canım nasıl oldun dişin nasıl...kimi görsem diş ameliyatı olan şkayetçii çürüttüm ağzımda ben de korka korka 20 lik dişi...
27 mayısta ameliyat randevum var ve ben çok tırsıyorumm:18::18::18::18::18::18::18::18:
Merhaba arkadaşlar. Bugun transferin 7. Gunu ve pembemsi lekelenme gordum pecetede. Neye yormaliyim bilemedim.endiselendim
:46::46::46::46::46:inşaalah gebesin ve o gördüğün tutunma lekesidir...:nazar::nazar::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

şekerim deryanın tefriciyelerini okudunmu ona göre duası yapılcak son durum hakkında beni bi aydınlatıver hele:28::28:

Datlum aldigim gun okudum haber verdim ama gormediniz zaar

okudun çoktan canım :31: benim herzamnki sorunlar bitmiyor bir türlü işte kendimi kaybetmk istiyorum bıktım yoruldum herşeyden :ssz::5:benim bu çilem hiç bitmeyck allhım ölmk istiyorum :5: keşke hiç doğmasydım :19:bna mı sordunz sanki:5:

midem ağrıyo batıyo ağrıyo sanki koltuk altımdan çıkıyo yaaaa mısır ekmeği mideye dokunurmu bana sadece mısır ekmeği ye dedi doktor bey kaç gündür sadece mısır ekmeği yiyorum midemin ağrısı arttı acaba ondanmı oldu:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
aa o nasıl br diyet öle ben gene ne kaçırıdm acaabaa..mısır ekmeği miyiyorsun sadece..mısır ekmeği mideye ağır gelir ben de çok severim ama yoğurda doğaryıp ve iyice bekletip yumşasın diye öyle yerimm şahane olur onu da sık sık yapmam yada yılda bir yanii..inşaallah geçer mide ağrın...:26::26::26::26::26::48::48:
bilmiyorumki canım zaten çok severek yediğimde söylenemez bi ekmeği dört beş günde anca yiyorum ama midem çok fena süt içtim şimdi inşallah biraz rahatlar

selam kızlar, napıyonuz be ya
aynı be yaaa Duru Sultaann...:6::6::6::12::12::12::126::126::126::122::122::132:

kızlar nasılsınız özledim vallahi sizi elektrikler yoktu akşama misafirler var yemek yapıyorum bugün yine yokum
herkes iyidir inşallah:16::16::16::16::16:
iyiyiz canım sen nasılsınn sondurumlar nedir:34::34::34:
Selamlar akradaşlar! Nasılsınız? Düzenli takip edemiyorum ama yakınlarda sonuç alacak olan var mı?

İş yerinden giriyorum o nedenle fazla yazamayacağım ama sizinle bir şey paylaşacağım. Belki hatırlayanlar vardır eşim hep en kritik zamanlarda evden taşınma mevzusunu açardı. Yine aynı şeyi yaptı ve günlerdir kavga ediyoruz. Ama artık dayanamayacağım. O nedenle kabul ettim. Güzel anneme yakın müstakil evimizden 1000 konutluk karışık apartman katına çıkıyoruz. Bir de fazladan 1000 lira çıkacak hanemizden. Ama yapacak bir şey yok artık.

Bebek olursa işimiz daha da zor. Her gün gidip annemi alıp getirecek. Hiç akıl yok valla...
Hakketn öle anlatınca miss giib müsatkil evden bir de annen den uzağa hiç akıl karı değil ..ama madem illa istiyor taşın gitsin ne diyeyim:34::34:...uğraşsın durusn mecbuuur çekecek ...:57::132::132::130::130::130:
Selam sekerler nasilsini
selam iyiylik güzellik sen nasılsınn..
inşallah canım ya bu vesileyle kiloda veririm :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:
kilo vermek için mısır ekmeği pek akıl karı değil ama başka neler yiyorsun ya da yemiyorsun Saracımm
canım eşimin arkadaşı ayarlamıştı hocasıydı okmeydanında ama bugün müsait değilmiş yarın sabah 9 da gelsin demiş yarın gidicem tatlımda çok fazla insilün önermiyomuş o gelsin ordanda diyetisyene başlasın demiş işin ilginci canım çok tatlı istiyo
hımm demek yarına kaldı endokrin kontrolüünn.... bence de abartılacak bir durum yok...değerleri seninkinden yüksekti arkadaşı ve muhasebe şefimin aynen hem diyet yaptı hem de fit bir hamile olarak tosun giib sağsağlıklı doğurud evladını..şimdi ikinci oğlu 21 yaşını doldurdu..ve hiç insülin ilacı falan kullanmadı çünkü bu gebelik şekeri doğurunca normale döndü herşey...:16::16::16::16::34::34::34:

kızlaar telefon trafiğinde kaldımm ve kardeşimle nişanlısının ev bakma yüzünden bir türlüü gerginlikleri bitmedi..en sonunda gop tan bakmaya karar verdiler...off canım çok sıkkın...çok sinir bozucu kardeşimin işine de çok uzak.Kv sine çok akın ama damat inat..illa burası olacak dedi dedi dediğine getirdi. kızı....:19::19::19::19::41::41::100::100::100:
neyse ben bir duşa gireyim de kendime geleyimm.:12::12::12::21::21:.sonra da kalan tefriciye ve selavatları okuyacam inşaallah:34::34:

nabıyonuz kızlar benm keyfim yok burada sessiz buara :50:benkayracım nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik benişler iyidr inş :55:

Canim biz iyiyiz cok sukur c.tesi ikili taramamiz var temiz sonuc alirsak insallah daha iyi olucam. Sen neden iyi degilsin :50:

midem ağrıyo batıyo ağrıyo sanki koltuk altımdan çıkıyo yaaaa mısır
ekmeği mideye dokunurmu bana sadece mısır ekmeği ye dedi doktor bey kaç gündür sadece mısır ekmeği yiyorum midemin ağrısı arttı acaba ondanmı oldu:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Saracim gecmis olsun tatlim misir ekmeginin hazmi zordur miden o sebepten agriyor olabilir ikramayacim soylemis ekmegini yogurtla yersen sikayetin kalmaz insallah..

kızlaar telefon trafiğinde kaldımm ve kardeşimle nişanlısının ev bakma yüzünden bir türlüü gerginlikleri bitmedi..en sonunda gop tan bakmaya karar verdiler...off canım çok sıkkın...çok sinir bozucu kardeşimin işine de çok uzak.Kv sine çok akın ama damat inat..illa burası olacak dedi dedi dediğine getirdi. kızı....:19::19::19::19::41::41::100::100::100:
neyse ben bir duşa gireyim de kendime geleyimm.:12::12::12::21::21:.sonra da kalan tefriciye ve selavatları okuyacam inşaallah:34::34:

hadi yaaa annesine yakın olan yerimi tercih etti damat bey:19::19::19:
zaten şaşırırım gerilim olmazsa sorun çıkmazsa bu hazırlıklarda...

Canim biz iyiyiz cok sukur c.tesi ikili taramamiz var temiz sonuc alirsak insallah daha iyi olucam. Sen neden iyi degilsin :50:

Saracim gecmis olsun tatlim misir ekmeginin hazmi zordur miden o sebepten agriyor olabilir ikramayacim soylemis ekmegini yogurtla yersen sikayetin kalmaz insallah..

allh iylk versin canım bebişlerinde sonuçları iyi çıkcak inş saglıklı buyusunlerde hayırlısyla doğsunlar inş benm hrzamnki sorunlar canım hiç bitmiyor miletin işi gücü yok benmle yuvmla uğraşmaya devm ediyorlr artık bnde ipleri koparcm az kaldı yani:19:

Back
X