kızlarn hepinize tekrar tek tek teşekkür ediyorum, ben izninizle uyumy GİDİYORUM.. Allah rahatlıklar versin inşallah... hepinizi çok çok
ay yyyy çok şükür canımm çok şükürrrrdrum içeri geldi nabersin dedi gerisini hatırlamıorum ve evet canımmmmm elomalarım elma kurduyla karşılaşacak ve sabah allahımın izniyle güzel haberler alıp inşallh bende size güzel haberler vericemmmmmm
canım dr kontrollerde saymıyor büyüklerni bana gösterirken ölçüm yapıyordu ama en son kontrolde solda 1 var sağda 3 var dedi son günde yani opudan iki gün öncede yaptırdı bana iğnelerimi çok iyi geldi o sanırım ama bende bide dedimya incir kurusu yedim allaha şükür iyi geldi hep onlar. Uyandıktan sonra 8 deyince şok geçirdim ben 4 biliyodum
ay canım girmedende ettim sizlere hepp eşedüenla.... çekiyodum gitmişimve bişey dicem inanılmaz rahattım ya allahım bana sabır verdi sanırım hiç korkmadım bile ama brşey itiraf edeyim eğer burda konuşmasaydım inanın bana meraktan daha gergin ve stresli olurdum o yüzden size ne kadar teşekkür etsem inanın azdır. allah sizlerden razı olsun Allahım hepimizin göbeklerini doldurdun inşallahhh bu arada ben sizi akllım kazıdım
canııım kaçak kız yoktun epeydir evet. ben seni gördüydüm ikiz topiğinde geziyodun... ben bir kere girdim yazdım o topiğe ama valla burdaki ortam başka şekerim.
bebişler iyidir inşallah canım. ben 2 aydır evdeyim valla bizim daktır ikiz gebelik zor diye çalışmayacanız diyo. sen de rapor alsana dinlenirsin.
kızlar ben bu idrar yolundan ne çektim beee
sızılar içerisindeyim geçmedi bir türlü, hulusi daktır da ilaç vermiyo kültür temiz çıktı diye.
idrak yollarım kapandı artıkın
maydonoz suyu içecem kaynattım soğumasını bekliyom umarım faydası olur.
içmesem mi acaba maydonoz suyunu yaaaa.
kızlarn hepinize tekrar tek tek teşekkür ediyorum, ben izninizle uyumy GİDİYORUM.. Allah rahatlıklar versin inşallah... hepinizi çok çok
eziklediler de nolduu..saraya dönmedi miii....ne çektiler kendi planlarının başına dolanmasında yana beee ne çektileeerr...Ama napacaklar mecbuurrHürrem time
İki haftadır hürremimi ezikliyolar zaten dertliyim kederliyim
eziklediler de nolduu..saraya dönmedi miii....ne çektiler kendi planlarının başına dolanmasında yana beee ne çektileeerr...Ama napacaklar mecbuurr..Süleyman cihan padişahıysa Hürem de padişahın padişahı değil mii...Süleymana zulmeden padişah Hürremden başkası değil de kim acaba....Yine Aşk kazandı.. :127::127:
Allah rahatlık versin Şekerimm uykular şelaleee olsun...dinlen bol bol...
ovv biran da 5 üye 13 ziyaretçi oldu maaşallah
5 kişi 5 ziyaretçi olmuşuz kuzumegunal+, moonsherose84+, sara_28+
4 kişi kalmışız topiktee 3 de ziyaretçimiz var....
egunal+, moonsherose84+, sara_28+
4 kişi kalmışız topiktee 3 de ziyaretçimiz var....
aslında topiğin ziyaretçi saatleri belli diğer saatler yasak güvenliğe haber veriiiinnnnnnnn
Aşkolsun ikramaya hanım benim göremediniz sanırımm
İyi akşamlar kızlar diyelim bari
Adamın aklı hep aşna fişnedeHürremim bitti behlülüm kuzeyimi izliyom şimdi...
ne adi kardeşi var bu çocuğun yazzııkkkk kuzeyime ne çekti be önceleri behlül ol amcasının karısıyla aşna fişne yap sonra onu nasıl saklayacam diye didin dur hayır didinme demiyorum didinde ne oldu bihter kendini intihar ederek herşeyi ortaya çıkardı sende her zamanki behlül kaçar yaptın en baştan kaçaydın ya ne çektin be çocuğum yetmedi kuzey oldun bu kezde kardeşinin aşkısı cemre ye aşık oldun...aşık oldunda ne oldu be çocuummm hep acı hep keder sırada kim var be kuzeyim behlülüm ne çektin be yasak aşklardan
ben yazdım peşinden sen geldiiin zaar..bilemiyorum aşağıdan kopyaladım hayatımm..online görünmüyordun demek kii Mehtap sultaan..zaten ben de az sonra ayrılacağım huzurunuzdaaann..zira damla damla süründüren adetim bitemedi gitti..ama abdest almak ve kendisiyle bir aylığına vedalaşmak kararındayımm inşeallahh
kaç kişi diyonuz peki şahsen ben kendim iyi akşamlar diliyom sadece ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?