Tüp Bebek Günlüğümüz !

senden de Allahrazı olsun canım ben tesadüfen bir araya geldiğimizi düşünmüyorum Allah bizi birbirimizle karşılaştırdı bu zor dönemlerimizi birbirimizle kolay hale getiriyoruz bir nevi terapi gibi...
iyi olmana iyi hissetmene çok seviniyorum bu kadar pozitif bir haldeyken test sonucunda pozitif gelcek Allahın izniyle..

bak hele hatun ikiz topiklerinde geziniyooo demek bi de zaman ayıramıyom size diyoooo

ben iyi değil diye duydum ama gebelerde maydonoz suyu nerden duydum hatırlamıyorum ama öle biliyorum..

içmesem mi acaba maydonoz suyunu yaaaa.

içmesen iyiydi

kızlarn hepinize tekrar tek tek teşekkür ediyorum, ben izninizle uyumy GİDİYORUM.. Allah rahatlıklar versin inşallah... hepinizi çok çok

ne teşekkrürü tatlım hep destek tam destek her daim her alanda her yerde
birimiz hepimiz için hesabı
iyi geceler...

Hürrem time
İki haftadır hürremimi ezikliyolar zaten dertliyim kederliyim
eziklediler de nolduu..saraya dönmedi miii....ne çektiler kendi planlarının başına dolanmasında yana beee ne çektileeerr...Ama napacaklar mecbuurr ..Süleyman cihan padişahıysa Hürem de padişahın padişahı değil mii...Süleymana zulmeden padişah Hürremden başkası değil de kim acaba....Yine Aşk kazandı..:127::127:
kızlarn hepinize tekrar tek tek teşekkür ediyorum, ben izninizle uyumy GİDİYORUM.. Allah rahatlıklar versin inşallah... hepinizi çok çok

Allah rahatlık versin Şekerimm uykular şelaleee olsun...dinlen bol bol...

egunal+, moonsherose84+, sara_28+
4 kişi kalmışız topiktee 3 de ziyaretçimiz var....

öncelikle o bebene terbiye ver azcık koskoca kadınlara teyzelerine dil çıkarıyoo çok ayıp
sülo hürreme mecbur aşk var aşkkkkkk hem mecbur olmayıpta napıcak daha güzelimi var sarayda
mesajıma burda son verirken hasretle gözlerinden öperim sağlıcakla kal

Hürremim bitti behlülüm kuzeyimi izliyom şimdi...
ne adi kardeşi var bu çocuğun yazzııkkkk kuzeyime ne çekti be önceleri behlül ol amcasının karısıyla aşna fişne yap sonra onu nasıl saklayacam diye didin dur hayır didinme demiyorum didinde ne oldu bihter kendini intihar ederek herşeyi ortaya çıkardı sende her zamanki behlül kaçar yaptın en baştan kaçaydın ya ne çektin be çocuğum yetmedi kuzey oldun bu kezde kardeşinin aşkısı cemre ye aşık oldun...aşık oldunda ne oldu be çocuummm hep acı hep keder sırada kim var be kuzeyim behlülüm ne çektin be yasak aşklardan

aslında topiğin ziyaretçi saatleri belli diğer saatler yasak güvenliğe haber veriiiinnnnnnnn

Aşkolsun ikramaya hanım benim göremediniz sanırımm

ben yazdım peşinden sen geldiiin zaar..bilemiyorum aşağıdan kopyaladım hayatımm..online görünmüyordun demek kii Mehtap sultaan..zaten ben de az sonra ayrılacağım huzurunuzdaaann..zira damla damla süründüren adetim bitemedi gitti..ama abdest almak ve kendisiyle bir aylığına vedalaşmak kararındayımm inşeallahh

Adamın aklı hep aşna fişnede

Anladım şekerim azcık gurur yaptım sanırırrm ayy o damla damlalar beni verem ediyor Valla sürekli abdest almak zorunda kalıyor insan çokk gıcık bi durum canım yaaa ne yapalım yine çok şükür menopozlu degiliz hiç olmassa

şekerim hayallerinde görünmez olmak varsa dediklerimi aynen uygula...
*sayfanın sağ üst köşesinden kullanıcı kontrol paneline gir elma dersem çık armut dersem çıkma
*girdiğin sayfanın sol tarafından seçenekleri düzenle menüsü var bi de oraya gir
*açılan sayfanın en başında aktif pasif seçeneklerinden aktif olanı seç görünmez ol...
*değişiklikleri kaydet ve son olarak elmaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…