Tüp Bebek Günlüğümüz !

Arım balım petegim seni bırakıp gidermiyim hiç yaaa nasılsın canım gittimi misafirlerin yarın sabahda hastane randevun varmıs hadi hayırlısı kuzummm
Yok kuzum yattılar burdalar yarın tatile gidiyorlar burdan gidecekler görümcem gitti teyzesine oda yarın ingiltereye dönücek yarın benim bisürü doktor randevum var

Adamın aklı hep aşna fişnede

e yakışıklı olunca rollerde ona göre oluyooo pek de yakışıyooo beeeee :98::98::98:

Hiştttt kaçma tızzz gel buraya küslük biitimi canımmm kaçıp kaçıp durma heriften seni bi sıkıştırcak enhalarda göreceksin gününü haaaa

ben gergin o relax hele dün akşam bi geldi eve salonda nerde yakalarsa öpüyo beni kızım dedim sen bu akşam kaçamazsın ekşından aynen öle oldu o kadarda geç gittim yatağa ama gözler böle açıkben yatağa girdim tahmini 30sn sonra çalışma başladı ve beklenen son iş bitti döndüm totomu yine ekşın başka gerilim başka asgari müştereklerde sevişiyoz biz

iyi geceler kızlar hürremi izledim geldim hürremime hiç rahat yok yaaaa şahurabanda cezasını çekse ne güzel olur

Ohhhh canıma degsin kaç kaç nereye kadarrr vermesende alırlar tızım bunlar yeterki kafaya koysunalrr

Yakışıklı adam canım Allah için kızım demek ekşın var dı ah ah

ahhh ahh bitti ama haftaya gene var.....

Yeni avatarımdaki sıpa varya asıl o dili bana çıkarıyooo çok beklersin diyoo banaaa

iyi geceler kızlar hürremi izledim geldim hürremime hiç rahat yok yaaaa şahurabanda cezasını çekse ne güzel olur

he valla biri gidiyo biri geliyooo ne çekti be hürremim neyseki hepsinin icabına bakıyo ama izlerken biz deli oluyoz..

Ohhhh canıma degsin kaç kaç nereye kadarrr vermesende alırlar tızım bunlar yeterki kafaya koysunalrr

kızım ben bilmiyommu önünde sonunda olcaktı zaten ama ne kadar geciktirirsem iyi hem ben ekşınla ceza vermem asla asla hayır demem bu psikolojiyle bana dokunması işkence demek bana o sebepten uzak durmak istedim işte

Yok kuzum yattılar burdalar yarın tatile gidiyorlar burdan gidecekler görümcem gitti teyzesine oda yarın ingiltereye dönücek yarın benim bisürü doktor randevum var

Oyy canım yaa kıyamam sana o halde misafir agırlamak zor olmuyormu tatlım Allah yardımcın olsun yarından sonra rahatlarsın İNŞ tatlım benide bugün kuzenimi eşi aradı ( karısı yani) aynı sene evlenmistik onlarında yeni bebişleri oldu yaa hep korunuyoruz dediler ama sonradan anladık tabi neyse çok şükür mavi boncuk tızları oldu 3 aylık suan bana adanadan yumurtlakılakr için bitkisel kür siparişi vermişler kızma sakın falan dediler hftaya çarşamda gelicekmi haftaya bana gelicekler yani 3 ay kullanıcakmısım 3 aylıkta almışlar yani kıramadım tmam dedim kullanıcam tatlımm belki diyorum onlar bile kullanmıslardırr gelin hanımında yumurtalıklarında problem var diyordum halam bakalım tatlım yaa yn etkisi yokmus bi tanıdıkları kullanmıs 18 sene sonra olmus kadının yumurta rezervi ve kalitesi düşükmüş olmus şimdi bebişşi

ahhh ahh bitti ama haftaya gene var.....

Yeni avatarımdaki sıpa varya asıl o dili bana çıkarıyooo çok beklersin diyoo banaaa

çocuğa eğitim şart büyüklere dil çıkarılmaz

Yakışıklı adam canım Allah için kızım demek ekşın var dı ah ah

evet kaçınılmaz sonla yüzleştim kurdelamı kestirip açılışı yaptırdım

hhahaha tenhada kıstırırlar bölee şekerim minnacık kadınsınn..ne kadar karşı koyabilirisn kii..hehehe sen hala mesafeliyim deee enişte delmiş mesafeyi

Şahyılana da iiyce uyuz oluyorum artıkın..geçmiş karşısına kocasıyla hava atıyor Hürrem eee ayol kocan sadrazam olsa ne yazar karşındaki hatunun kocası Padişah körmüsün nesinnn: hayret bişey yaaa...resmen müdürün karıııs geçmiş patronun karıısna hava atıyoooo

Son düzenleme:
Canım kullan ama iyice araştır belli mi olur 3 ay sonra seninde bebişin gelir inşallah
dene sende ona iyi gelmiş belli ki

aynen canım yaaaa sanki padişahı hiçe sayıyolar onların kocası padişahı yönetiyomuş gibi davranıyolar sülümanın da hürreminde kemiğini sızlatıyo bu senaristler ama hürremime hiç bişey yapamıyolar

güldenim istemem ama yan cebime koy diyerekten istemeye istemeye kestirdiğin kurdelanın sonucunda bebişin gelirmiş birde ne güzel olur

İyi gecelr kızlar acayip gerginim ayaklı elektrk tırafosu gibiyim başta kocamı carpmak üzereyim çook mutsuszm ben du dn beri kv de önumuzdeki haftada burdaymış ay oğlum ben kalmm kıxı sevip dönücem dîyn kadın şimdi gitmk bilmiyor fena kustrdılar ana oğul beni eşimin bu kalıştn haberî olgunu bana farklı konuştuğunu düşünüyorum meyse işte böyle şimdi ben mutfkta takılıyorum mink canavrda evi yıkıyor resmen

ne habersiniz canım ben iyiyim laptop bozuldu ve sizinle bayadır görüşemedim ne var ne yok kızlar egunal canım benim özel mesajın vardı yeni gördüm yemek yarışmasına oy verim dedim ama bitmiş oylama sizleri seviyorum ve öpüyorum nanaktn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…