Nereye kuzum ya
Yok kuzum yattılar burdalar yarın tatile gidiyorlar burdan gidecekler görümcem gitti teyzesine oda yarın ingiltereye dönücek yarın benim bisürü doktor randevum varArım balım petegim seni bırakıp gidermiyim hiç yaaa nasılsın canım gittimi misafirlerin yarın sabahda hastane randevun varmıs hadi hayırlısı kuzummm
Adamın aklı hep aşna fişnede
Hiştttt kaçma tızzz gel buraya küslük biitimi canımmmkaçıp kaçıp durma heriften seni bi sıkıştırcak enhalarda göreceksin gününü haaaa
e yakışıklı olunca rollerde ona göre oluyooo pek de yakışıyooo beeeee :98::98::98:
ben gergin o relax hele dün akşam bi geldi eve salonda nerde yakalarsa öpüyo beni kızım dedim sen bu akşam kaçamazsın ekşından aynen öle oldu o kadarda geç gittim yatağa ama gözler böle açıkben yatağa girdim tahmini 30sn sonra çalışma başladı ve beklenen son iş bitti döndüm totomu yine ekşın başka gerilim başka asgari müştereklerde sevişiyoz biz
Yakışıklı adam canım Allah için kızım demek ekşın var dı ah ahe yakışıklı olunca rollerde ona göre oluyooo pek de yakışıyooo beeeee :98::98::98:
ben gergin o relax hele dün akşam bi geldi eve salonda nerde yakalarsa öpüyo beni kızım dedim sen bu akşam kaçamazsın ekşından aynen öle oldu o kadarda geç gittim yatağa ama gözler böle açıkben yatağa girdim tahmini 30sn sonra çalışma başladı ve beklenen son iş bitti döndüm totomu yine ekşın başka gerilim başka asgari müştereklerde sevişiyoz biz
Hürremim bitti behlülüm kuzeyimi izliyom şimdi...
ne adi kardeşi var bu çocuğun yazzııkkkk kuzeyime ne çekti be önceleri behlül ol amcasının karısıyla aşna fişne yap sonra onu nasıl saklayacam diye didin dur hayır didinme demiyorum didinde ne oldu bihter kendini intihar ederek herşeyi ortaya çıkardı sende her zamanki behlül kaçar yaptın en baştan kaçaydın ya ne çektin be çocuğum yetmedi kuzey oldun bu kezde kardeşinin aşkısı cemre ye aşık oldun...aşık oldunda ne oldu be çocuummm hep acı hep keder sırada kim var be kuzeyim behlülüm ne çektin be yasak aşklardan
iyi geceler kızlar hürremi izledim geldim hürremime hiç rahat yok yaaaa şahurabanda cezasını çekse ne güzel olur
Ohhhh canıma degsin kaç kaç nereye kadarrrvermesende alırlar tızım bunlar yeterki kafaya koysunalrr
Yok kuzum yattılar burdalar yarın tatile gidiyorlar burdan gidecekler görümcem gitti teyzesine oda yarın ingiltereye dönücek yarın benim bisürü doktor randevum var
ahhh ahh bitti ama haftaya gene var.....
Yeni avatarımdaki sıpa varya asıl o dili bana çıkarıyooo çok beklersin diyoo banaaa
Yakışıklı adam canım Allah için kızım demek ekşın var dı ah ah
hhahaha tenhada kıstırırlar bölee şekerim minnacık kadınsınn..ne kadar karşı koyabilirisn kii..hehehe sen hala mesafeliyim deee enişte delmiş mesafeyie yakışıklı olunca rollerde ona göre oluyooo pek de yakışıyooo beeeee :98::98::98:
iyi geceler kızlar hürremi izledim geldim hürremime hiç rahat yok yaaaa şahurabanda cezasını çekse ne güzel olur
Canım kullan ama iyice araştır belli mi olur 3 ay sonra seninde bebişin gelir inşallahOyy canım yaa kıyamam sana o halde misafir agırlamak zor olmuyormu tatlım Allah yardımcın olsun yarından sonra rahatlarsın İNŞ tatlım benide bugün kuzenimi eşi aradı ( karısı yani) aynı sene evlenmistik onlarında yeni bebişleri oldu yaa hep korunuyoruz dediler ama sonradan anladık tabi neyse çok şükür mavi boncuk tızları oldu 3 aylık suanbana adanadan yumurtlakılakr için bitkisel kür siparişi vermişler kızma sakın falan dediler hftaya çarşamda gelicekmi haftaya bana gelicekler yani 3 ay kullanıcakmısım 3 aylıkta almışlar yani kıramadım tmam dedim kullanıcam tatlımm belki diyorum onlar bile kullanmıslardırr gelin hanımında yumurtalıklarında problem var diyordum halam bakalım tatlım yaa yn etkisi yokmus bi tanıdıkları kullanmıs 18 sene sonra olmus kadının yumurta rezervi ve kalitesi düşükmüş olmus şimdi bebişşi
Vatana millete hayırlı olsun o zamançocuğa eğitim şart büyüklere dil çıkarılmaz
evet kaçınılmaz sonla yüzleştim kurdelamı kestirip açılışı yaptırdım
hhahaha tenhada kıstırırlar bölee şekerim minnacık kadınsınn..ne kadar karşı koyabilirisn kii..hehehe sen hala mesafeliyim deee enişte delmiş mesafeyi
Şahyılana da iiyce uyuz oluyorum artıkın..geçmiş karşısına kocasıyla hava atıyor Hürrem eee ayol kocan sadrazam olsa ne yazar karşındaki hatunun kocası Padişah körmüsün nesinnn:hayret bişey yaaa...resmen müdürün karıııs geçmiş patronun karıısna hava atıyoooo
Kızlarrr ben çıkıyorum koca adamım yatalım diyorrr çokk öpüyorun iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?