ben geldim. bugün sizle eltimi çekiştiricem diye az kalsın yemeklerimi yetiştiremiyordum. (allah razı gelmedi dedikodu yapma dedi)
bir baktım saate son 20 dk. koştur koştur yaptım pilavı elim ayağıma dolaştı valla. ama neyseki yetiştirdim:111:
nedn son 20 dakıka onu anlamadımm öğle yemeğimi hazrlıyordun canım ?:26:
Çok alemmsin valla kızarttda yiyekkkkk..Bu arada sana hotmailden mail atmaya çalışıyorumm..Bir ara bakarsınn dattlummm..
ben geldim. bugün sizle eltimi çekiştiricem diye az kalsın yemeklerimi yetiştiremiyordum. (allah razı gelmedi dedikodu yapma dedi)
bir baktım saate son 20 dk. koştur koştur yaptım pilavı elim ayağıma dolaştı valla. ama neyseki yetiştirdim:111:
Yüüütfennn olsunnnn yüttfenn Allahımmmmmmmmmmmm..Aminnnnnnnnnnn bitanemmmm..Senin zaten var ondan seninde olsun demiyorumm.Seninkilerde rafadan çıkmasın bu seferrrr..iyi kalite olupp 5. güne kadar gitsinler inşşşş....
nolmuş ki eltine o benim dermişim
ya ben listeyi okumay öğenemedim. ben mi göremedim sil baştan listede yok mu?(( nerde yaptırmıştın silbaştan?çift embriomu verdiler?
ikiz mi???????
maşallah canım...değerin çok güzel ikiz olma ihtimali çok yüksek...tekrar bakılması da normal...asıl test günün bugündü bu günden sonra katlanmasına bakılır...sen erken davranıp 7.gün sonucu aldığın için normal süreç şimdi başlıyor yaniii...bu arada en son adet tarihini yaz seni listemize eklemiştim şimdi bu bilgi eksik...
ewet öğle yemeği hafta içi hergün 15 öğretmene 2 çeşit yemek yapıyorumda
pekte severim pattis kızartmasınıııı...ilk kez gelmiyoki topiğe 50 kere ben geldim dedi bende 50 kere hoşgeldin dedim hatta kızların bazılarıyla yazıştı sanırım farkında değilll
heee tamam cicimmm bakarım hotmailimeee..
ben sana başka bi leylek resmi yayınladım sabahki mesajlarının olduğu sayfaya bak...
inşallahhhh canım sepetler almasın taşsınnnnn...
evet yaaa benimkiler fafadan çıkmasın kocişinkilerde yakışıklı olsun sonrada göbişim dolsunnn...senin deeee...
ewet öğle yemeği hafta içi hergün 15 öğretmene 2 çeşit yemek yapıyorumda
kuzum sen niye bi görünüp bi kayboluyosun...arkadaşlarda görmese seni topikte hayalet var diyecem...bi daha kendini gösterip kaçarsan yakaladığım anda kızartır yerim seniiiii
patates ce dedi gitti yine:101:
kuzum sen niye bi görünüp bi kayboluyosun...arkadaşlarda görmese seni topikte hayalet var diyecem...bi daha kendini gösterip kaçarsan yakaladığım anda kızartır yerim seniiiii
ihtimal varmış evet canım. sağlıklı olsunda hiç farketmez.. allah herkese nasip etsinnnnnn
ben sonuç almak istemedm aslnda 7. gün acilde bakmışlar. son adet tarihim 4 şubat. inşallah değerim artar. sağlıkla bebeğime yada bebeklerime kavuşurum inşallahhh
evet hepımız goruyoruz egunalım sıkıntı yok yanıııı canımmmm
ısınamadı zaar bıze hatunnnn:44::44:
yaaa ama ben sizi takip edemiyomki yattıgım yerden:))
15 öğretmene mi?yemekleri kim gelip alıo senden? kaça yapıosun? ay ne güsel iş evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?