ekinin bu sabah 10 da randevusu vardı yumoşlar büyümüş...cuma günü çok büyük ihtimalle OPU olacak...kendisi şu an gezenti olduğundan topiğe teşrif edemiyooooorrrr...
inşallah canım birşey olmazdemek kendisine güveniyoooo hatunnn...belki kapalı mekanları tercih eder...
canım ben listeye bir girp bir çıkıyorum yanı tedaviye bir başlıyorum bir bırakıyorum var orda adım beklemede diyecanım seni listede göremedim.? nescafe baş ağrısına ii gelio ama tedavide yada hamişsen içme.
evet stresten ne yapacagımı bilmiyorum sağol canım arkadaşımah canım benim ya.. üzüntüden stresten yiyecek hal kalmadı tabi.... ama lütfen kendine iyi bak senin dimdik aykta durman lazım..
bugün topiğin bana gıcığı var.... okuyamıyorum habire takılıyo.... yazamıyorum sayfanın yarısı açılmıyo... göndere basıyorum topiğin dışına atıyo......
selam herkese arkadaşlar ben deniz nasılsınız
geçmişi okumak için önceki sayfaya dönüyorum sayfaları boş gösteriyo........
kaçkere açtım kapattım..... daha anca normale döndü... saat11 de topiğe girdim debelene debelene anca okudum ama cevap yazmayı başaramadım geçmişte yazılanlara... ve pes ettim...
canım ya sizin kalpleriniz niye okadar çokda benim kisi sadece 2 tane
ekinin bu sabah 10 da randevusu vardı yumoşlar büyümüş...cuma günü çok büyük ihtimalle OPU olacak...kendisi şu an gezenti olduğundan topiğe teşrif edemiyooooorrrr...
canım ben listeye bir girp bir çıkıyorum yanı tedaviye bir başlıyorum bir bırakıyorum var orda adım beklemede diye
canım ben listeye bir girp bir çıkıyorum yanı tedaviye bir başlıyorum bir bırakıyorum var orda adım beklemede diye
evet stresten ne yapacagımı bilmiyorum sağol canım arkadaşım
ikiz mi???????herkese merhaba arkadaşlar.. herkese çok mutlu günler dilerim.. şimdi hastaneden geldik. 7. gün 106 bugün 11. gün 350 olmuş değerim. nasıl arkadaşlar..pazartesi tekrar tahlil dedi dr. herşey yolunda dedi. ama psi tekrarlanması niyee
patates ce dedi gitti yine:101:
herkese merhaba arkadaşlar.. herkese çok mutlu günler dilerim.. şimdi hastaneden geldik. 7. gün 106 bugün 11. gün 350 olmuş değerim. nasıl arkadaşlar..pazartesi tekrar tahlil dedi dr. herşey yolunda dedi. ama psi tekrarlanması niyee
kuzum sen niye bi görünüp bi kayboluyosun...arkadaşlarda görmese seni topikte hayalet var diyecem...bi daha kendini gösterip kaçarsan yakaladığım anda kızartır yerim seniiiii
herkese merhaba arkadaşlar.. herkese çok mutlu günler dilerim.. şimdi hastaneden geldik. 7. gün 106 bugün 11. gün 350 olmuş değerim. nasıl arkadaşlar..pazartesi tekrar tahlil dedi dr. herşey yolunda dedi. ama psi tekrarlanması niyee
canııımmm işte böyle sepet sepet yumurtan olsun inşallah
Eki Görüntüle 356268
ben geldim. bugün sizle eltimi çekiştiricem diye az kalsın yemeklerimi yetiştiremiyordum. (allah razı gelmedi dedikodu yapma dedi)
bir baktım saate son 20 dk. koştur koştur yaptım pilavı elim ayağıma dolaştı valla. ama neyseki yetiştirdim:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?