• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

DAYANAMAZ kimse bizeee...bazen ben bile kendime dayanamıyorumm hehe:9: yeter artık suss diorumm:1:

bu arada birileri de birbirlerine mailler atıyor resimler gönderiyor..şöle güzelsin böle güzelsin diyorr..:19:
saçınızdan tutar süreklerim bakk he:4::4::4:
katılıorum sana arkadaşım :19::19::19::19::19::19:
çok merak ettimm yaaa 1096.sayfada ne yazıyooo acabaaa...ben giremiyoruuummm...bana bişi yazdıysanız cevap yazamiciiimmmmm

sen listeyi paylaşmışsın işte. bide senin dedikodun yapılmış:76:

Ben geldim dün giremedim valla cok yoruldum Filimden sonran. Nasilsiniz?? insallah iyisinizdir. Ben hala projedeyim 5 sayfa yazdim 5 sayfa kaldi geriye. Gecmisi okuyamiyacam kacirdigim bisey var mi ???

DAYANAMAZ kimse bizeee...bazen ben bile kendime dayanamıyorumm hehe:9: yeter artık suss diorumm:1:

bu arada birileri de birbirlerine mailler atıyor resimler gönderiyor..şöle güzelsin böle güzelsin diyorr..:19:

deme deme kuzum sen konsu aaaaa sen ben konusmazsak kızlar konusmazsa topık nası ılerler aaaaaaaa:1::1::1:
evettt ovguler ovguler sormaaaaaaaaaaaa:19::19::19:

Ben geldim dün giremedim valla cok yoruldum Filimden sonran. Nasilsiniz?? insallah iyisinizdir. Ben hala projedeyim 5 sayfa yazdim 5 sayfa kaldi geriye. Gecmisi okuyamiyacam kacirdigim bisey var mi ???
patates adında yeni bi arkadaş katıldı aramısa:32:

elvamelvan yarın mış senin sonuççç:52:

ama onlar çoookkk özel fotolarrr ben millstone na göndermiştim şimdi o da bana göndermişşşşş...bakıştıkkk...birbirimizin hallerineee...

aynen cnmm biraz önce bende giremedimm

heee bi ben değilim yaniii...

katılıorum sana arkadaşım :19::19::19::19::19::19:
sen listeyi paylaşmışsın işte. bide senin dedikodun yapılmış:76:

yemezler cicim ben bi yolunu buldum okudum sayfayı he he he...

yok anacım yok bi gelişmeee...ben 5 marta randevu aldım o da yeni biş gelişme haberin vardır zatiii....

ama onlar çoookkk özel fotolarrr ben millstone na göndermiştim şimdi o da bana göndermişşşşş...bakıştıkkk...birbirimizin hallerineee...

heee bi ben değilim yaniii...

yemezler cicim ben bi yolunu buldum okudum sayfayı he he he...

yok anacım yok bi gelişmeee...ben 5 marta randevu aldım o da yeni biş gelişme haberin vardır zatiii....

aAaAaAa GÜLDEN nasıl özel foto muş bakayımm:9:

canlarım... 3gün giremedim desem yeri var...
ÖNEMLİ GELİŞMELER VAR MI?
çükü geçmişe dalarsam çıkamayacağım.. hem egunal aramıza dön diyor öyle değil mi?
bu hafta yanınıza çok sınırlı gelirim...yatılı misafirlerim olacak...
AMA SİZİ ÇOK ÖZLİCEM....:16:

herkess burdaymış bi ben yokmusumm bende geldimm:46:

hoşgeldiinnn canımmmmm $139[1].gif

Back
X