- 5 Şubat 2012
- 180
- 8
- 66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla öyleymişim ben bile kendimden bu kadarını beklemiyordum. hatta öğretmenlerde ilk gördüklerinde aaa senmii yapıcaksın falan demişlerdi ama şimdi bırakırım falan diye korkuyolarmış.![]()
duydu benı ve gerı geldıııı kuzum yattıgı yerden gırıyormus o yzuden sıkıntılıymıs yaaa
dımı bızden ıyısı şamda kayısııııı![]()
yaaa ama ben sizi takip edemiyomki yattıgım yerden:))
ayy şu öndeki leylek çok zorlanıyo kesin onun bohçasında 3 tane varrrben onu alayımbari
![]()
evet hepımız goruyoruz egunalım sıkıntı yok yanıııı canımmmm
ısınamadı zaar bıze hatunnnn:44::44:
kız ecrinnnnaaaa sendee yaniii bize ısınamayacak kişi olurmu sence hee..bizim kadar sıcak kanlı,heycanlı
istese de zor bulur hıhh
![]()
kızlar merhaba bugün 5te kese için randevumuz var birazdan görücez inşallah bakalım tekmi çiftmi kalp atışı için kaç gün sonra çağırıyor doktor bugün 5+4 üz inşallah herşey yolundadır
merhabalar![]()
anladım cnm hayırlısı olsun bebıslı olsun ınsallahhhh sonuda pozıtıf olsun ....
burdayım burda:))))
iyiyim canım sen nasılsın çok sık giremiyorum ve her defasında bir çok şey kaçırıyorum.maşallah sizlerde hızlı hızlı ilerliosunuz:)))ne var ne yok bebiş haberleri aldıkmı son zamanlarda.buarada egunal komşum sen merkezmi değiştirdin nereye başladınn????
bende ondan sıtedım dı kuzummm ama ben tombıs dıye dedımmmm![]()
kuzummm tebriklerrrr allahım sağlıcakla hamişlik geçirmesini nasip etsinnn![]()
Beğenndinnnnn benii demekkkk yirimm senii bennnn..Bu sarı kafayada ayrı bayıldımm yaneee..Çoook teşekkürlerr bitanemm..Ben pazara çıkyomm..Hava çok soğukk totoyu üşütmeden gidip gelirsem iyidir..Size iyi sohbettler öptt...
burdayım burda:))))
valla şekerim dış görünüşee aldırmamak gerekiyor..bak örnek sennn
Evet ecrinimm seslenmesek gelmicekti belki![]()
ya ben sakinimde eşim değil onu arayamıyorumda telefon yok
evet ya ben arıyom soruyom konuyu tekrar anlatmak zorunda kalıyorum sen nasıl memnun kaldınmı sizin tedviniz hangi aşamada bilgi verirmisin
canım benim ben memnun kalmadım değiştrirdim bu yuzden merkezimi ama herkeze göre farklı çoğu insanda memnun yönlendirmek istemem tedavin devam ediyorsa orda bulandırma aklını
aynen bende öle canım 4 gundur catladım iicee yok yok sevdim sizi ama işte acemiiym ya anca takip ediyorum:)
heeee senin çok çok geçerlii bi açıklaman varmış şekerimm..bizde neler dioruz utandım şimdii![]()
![]()
![]()
ben seni en baştan beri beğenmiş yüreğime koymuşum bi kereeee...çok beğendim hemide çooookkkkk...bi fotona ayrıca bayıldım...siyah beyaz yan bir bakııışşşş offfff diyorummmm...çok güzel bir anne olacaksın senEki Görüntüle 356327
evet cnm sıtemlerımıze dayanamadı ve burdayım dıye haykırdı bızım yenı arkadasımızzzzzzzzz
bencede kımsenın dıs gorunusune bakmayacaksınnnnnnnn
hayırlı olssun canım. sağlıkla, hayırla hamişim die duyurursun İNŞALLAH burdan. nerde yaptırdın patatescimay bu nick çok güzelmiş ya patitis
![]()
he hee olsun kuzum sanada getirsin banada. bide ondaki bebeğin emziği kırmızı yaa herhalde kız bebek dedim bende, eşim hep kız istiyoda benim![]()
çok merak ettimm yaaa 1096.sayfada ne yazıyooo acabaaa...ben giremiyoruuummm...bana bişi yazdıysanız cevap yazamiciiimmmmm