katılıorum sana arkadaşımDAYANAMAZ kimse bizeee...bazen ben bile kendime dayanamıyorumm heheyeter artık suss diorumm
bu arada birileri de birbirlerine mailler atıyor resimler gönderiyor..şöle güzelsin böle güzelsin diyorr..
saçınızdan tutar süreklerim bakk he
çok merak ettimm yaaa 1096.sayfada ne yazıyooo acabaaa...ben giremiyoruuummm...bana bişi yazdıysanız cevap yazamiciiimmmmm
DAYANAMAZ kimse bizeee...bazen ben bile kendime dayanamıyorumm heheyeter artık suss diorumm
bu arada birileri de birbirlerine mailler atıyor resimler gönderiyor..şöle güzelsin böle güzelsin diyorr..
evet cnm meger hamısmısssss
patates adında yeni bi arkadaş katıldı aramısaBen geldim dün giremedim valla cok yoruldum Filimden sonran. Nasilsiniz?? insallah iyisinizdir. Ben hala projedeyim 5 sayfa yazdim 5 sayfa kaldi geriye. Gecmisi okuyamiyacam kacirdigim bisey var mi ???
ben şimdilik çıkıyorum gelicem yine.
DAYANAMAZ kimse bizeee...bazen ben bile kendime dayanamıyorumm heheyeter artık suss diorumm
aynen cnmm biraz önce bende giremedimm
katılıorum sana arkadaşım
sen listeyi paylaşmışsın işte. bide senin dedikodun yapılmış:76:
Ben geldim dün giremedim valla cok yoruldum Filimden sonran. Nasilsiniz?? insallah iyisinizdir. Ben hala projedeyim 5 sayfa yazdim 5 sayfa kaldi geriye. Gecmisi okuyamiyacam kacirdigim bisey var mi ???
katılıorum sana arkadaşım
sen listeyi paylaşmışsın işte. bide senin dedikodun yapılmış:76:
yok kızz hamile değilim daha transferim oldu ama inşallah allah söyletmiştir
ama onlar çoookkk özel fotolarrr ben millstone na göndermiştim şimdi o da bana göndermişşşşş...bakıştıkkk...birbirimizin hallerineee...
heee bi ben değilim yaniii...
yemezler cicim ben bi yolunu buldum okudum sayfayı he he he...
yok anacım yok bi gelişmeee...ben 5 marta randevu aldım o da yeni biş gelişme haberin vardır zatiii....
patates adında yeni bi arkadaş katıldı aramısa
elvamelvan yarın mış senin sonuççç
herkess burdaymış bi ben yokmusumm bende geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?