Tüp Bebek Günlüğümüz !

katılıorum sana arkadaşım
çok merak ettimm yaaa 1096.sayfada ne yazıyooo acabaaa...ben giremiyoruuummm...bana bişi yazdıysanız cevap yazamiciiimmmmm

sen listeyi paylaşmışsın işte. bide senin dedikodun yapılmış:76:

Ben geldim dün giremedim valla cok yoruldum Filimden sonran. Nasilsiniz?? insallah iyisinizdir. Ben hala projedeyim 5 sayfa yazdim 5 sayfa kaldi geriye. Gecmisi okuyamiyacam kacirdigim bisey var mi ???

deme deme kuzum sen konsu aaaaa sen ben konusmazsak kızlar konusmazsa topık nası ılerler aaaaaaaa
evettt ovguler ovguler sormaaaaaaaaaaaa

Ben geldim dün giremedim valla cok yoruldum Filimden sonran. Nasilsiniz?? insallah iyisinizdir. Ben hala projedeyim 5 sayfa yazdim 5 sayfa kaldi geriye. Gecmisi okuyamiyacam kacirdigim bisey var mi ???
patates adında yeni bi arkadaş katıldı aramısa

elvamelvan yarın mış senin sonuççç

ama onlar çoookkk özel fotolarrr ben millstone na göndermiştim şimdi o da bana göndermişşşşş...bakıştıkkk...birbirimizin hallerineee...

aynen cnmm biraz önce bende giremedimm

heee bi ben değilim yaniii...

katılıorum sana arkadaşım
sen listeyi paylaşmışsın işte. bide senin dedikodun yapılmış:76:

yemezler cicim ben bi yolunu buldum okudum sayfayı he he he...

yok anacım yok bi gelişmeee...ben 5 marta randevu aldım o da yeni biş gelişme haberin vardır zatiii....

aAaAaAa GÜLDEN nasıl özel foto muş bakayımm

canlarım... 3gün giremedim desem yeri var...
ÖNEMLİ GELİŞMELER VAR MI?
çükü geçmişe dalarsam çıkamayacağım.. hem egunal aramıza dön diyor öyle değil mi?
bu hafta yanınıza çok sınırlı gelirim...yatılı misafirlerim olacak...
AMA SİZİ ÇOK ÖZLİCEM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…