canım Allahım agız tadıyla saglıklı gunlerde buyutmeyı nasip etsin inşallah, bayıldım odaya.. üzerinde desen olan dolaplara felan karşıyım sevmıyorum sonradan kullanması zor olur dıye ama buna resmen bayıldım cok sade ve cıcı olmus odası guşe gule kullansın paralsın
canımm tesekur ederım ama kımse benı tanımıyor bole ne soran ve ne arayan.. herkes alıstı FERİDE ye kımse bamadı yuzume sımdı pısman oldum degıstırdıgıme bende ama iş işten gectı artık bı hakkım vardı onuda boyle kullandım.. Neyse yavastan tanırlar yıne belki..
Bu arada her gecen gun mıde bulantım bırazdaha fazlalasıyor.. ogurmeler arttı.. pıtpıtlarımız yarın kısmetse inşallah duyarız da bı rahat nefes alırız bızdee.. Ama rabbim sabrını veriyor ben normalde duramazdım çatlardım böle şeylerde ama sakinim ve bekliyorum
amiiiiiinnnnnn diyorum...konuşmuyo kimse benle
Bide soru sordum kimse cevap vermedi
:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
yaaaaaaa keşke kırsam otursam o zaman bulantım uyuyark gecerdı ama calısıyorum bılgısayr basındayım o yuzden maLESEF BİŞİ yapamıyroum ekran banabakıyo ben ekrana.. cok sukurkı mıdem bulanıyor rabbım sızlerınde mıdesı benden beter bulansın ınsallahh(hamileliktenn) neyse bu konuya cok da takılmamak lazım sonucta gusel bısey ıcın bulanıyo didiğin dogru..
nick konusuna gelince kızım olursa koyacagım ısımledı ama bırden dellendım sıldım, aslında neden degıstım bende bılmıyorumhakkım yok baska degıstıremıyorumda böyle ustume uymayan buyuk gelen don gibi sıyrık kaldım içinde
yapcek bısı yok degıstım bıkerem alışmaya calıs bana
canm resimnden tanımaları gerk diye düşünüyorum ben ama tabi herkes tanmayabilirde bişi olms ay hadi inş canm duyarsın pıtpıtlarında cok mutlu olurz bizde cnm hava cok sıck oldu dikt et kndinde bebişine
amiiiiiinnnnnn diyorum...
kızz ne sordunki görmedim ben??
AY AYY sıcak bunaltıyo canım ama ben ofisteyim klimam acık rahatım yanı teşekkür ederiz teyzesiiii
zofran ilac dedım kımse kullandımı varmı kullanan dr verdıde mıde bulantılarım ıcın bır fıkır alayım dedım
ama ama kimse bize cevap vermedii
konuşmuyo kimse benle
Bide soru sordum kimse cevap vermedi
:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
yaaaaaaa keşke kırsam otursam o zaman bulantım uyuyark gecerdı ama calısıyorum bılgısayr basındayım o yuzden maLESEF BİŞİ yapamıyroum ekran banabakıyo ben ekrana.. cok sukurkı mıdem bulanıyor rabbım sızlerınde mıdesı benden beter bulansın ınsallahh(hamileliktenn) neyse bu konuya cok da takılmamak lazım sonucta gusel bısey ıcın bulanıyo didiğin dogru..
nick konusuna gelince kızım olursa koyacagım ısımledı ama bırden dellendım sıldım, aslında neden degıstım bende bılmıyorumhakkım yok baska degıstıremıyorumda böyle ustume uymayan buyuk gelen don gibi sıyrık kaldım içinde
yapcek bısı yok degıstım bıkerem alışmaya calıs bana
işte insan birden fazla deneyince de deneyim kazanıyormuş.
gönül ister ki hiç deneyim kazanmayalım..
benim bu ilk tüp bebek denememdi.
daha öncelerde aşılama olmuştum.
onlarda da 75 le başladım çatlatma seviyesine gelen 3 yumurtam vardı geriden gelenler de olmuştu sanırım.
ben serophene günde bir doz kullandığım aylarda da çok tepki vermiştim 2 ila 5 arasında oluyordu.
ama demek ki pıtırcıklar çatladıktan sonra o kadar da dıştan göründükleri gibi heybetli bişeyler çıkmıyor içinden..
dozu çok iyi ayarlar diye özellikle de bu doktora gittim ama nasip işte.
yeni bi tedavi sürecinden bahsetmiş eşime. büyük ihtimal vitamin takviyeleri filan olur artık.
canlar acil çıkmam lazım kendinize ii bakın yarın görüşürüz
AY AYY sıcak bunaltıyo canım ama ben ofisteyim klimam acık rahatım yanı teşekkür ederiz teyzesiiii
zofran ilac dedım kımse kullandımı varmı kullanan dr verdıde mıde bulantılarım ıcın bır fıkır alayım dedım
ama ama kimse bize cevap vermedii
bencede 5 cok güzel,maşallah senindemi ikiz:))ikiz annesi olmak bi başka rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş..isimleri ne olcak?
tamam şekerim yeni nickinle seni bağrıma basıyorum
Demek bi daha değişme şansında yokmuş bunuda öğrenmiş oldum...
Feridemasal olmak belkide içindeki paşa için ayıp olurdu ferit masal olabilir taaaa önceden demiştim sana demekki bilinç altına işlemişim birden nickini değiştirdin işte
Mide bulantısı gerçekten çok fena bişi ve inşallah ne gebelikten ne başka bir durumdan yaşamayalım yaşam kalitesini düşütüyor insanın hatta direk yatağa düşürüyor
Bakalım ne diyecek canım belkide güzel bir açıklaması vardır ğeşin hüküm vermeyelim neler olduğunu gelişmeleri yaz mutlaka...
Aşılamada da güzel tepki vermiş yumilerin demekki az dozlada olurmuş diyorum ben ısrarla
olsun kuzum dikt et yinede klima da iyi değil çarpmasn
bencede 5 cok güzel,maşallah senindemi ikiz:))ikiz annesi olmak bi başka rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş..isimleri ne olcak?
sürünüyorum
Amin canım o zaman guzel duamı gerı aldım ınsallah hamile kalırsınız mide bulantınız sizi sarsmazzzzzzzzz dıyımm
cok güzel gülden ya maşallah diyim ikizler geliyo:))rabbim isteyen herkese tekiz,ikiz nasip etsin:)) buarada oda yapan arkadaşın odasına bayıldım nasıl güzel bi takım almış ahh ahh içim gitti ya,güle güle kullansınlar inş..
tamam şekerim yeni nickinle seni bağrıma basıyorum
demek bi daha değişme şansında yokmuş bunuda öğrenmiş oldum...
feridemasal olmak belkide içindeki paşa için ayıp olurdu ferit masal olabilir taaaa önceden demiştim sana demekki bilinç altına işlemişim birden nickini değiştirdin işte
mide bulantısı gerçekten çok fena bişi ve inşallah ne gebelikten ne başka bir durumdan yaşamayalım yaşam kalitesini düşütüyor insanın hatta direk yatağa düşürüyor
bakalım ne diyecek canım belkide güzel bir açıklaması vardır ğeşin hüküm vermeyelim neler olduğunu gelişmeleri yaz mutlaka...
aşılamada da güzel tepki vermiş yumilerin demekki az dozlada olurmuş diyorum ben ısrarla
sürünüyorum
Amin canım o zaman guzel duamı gerı aldım ınsallah hamile kalırsınız mide bulantınız sizi sarsmazzzzzzzzz dıyımm
evet şekerim biri kız biri erkek ikizleri olcak hulusi hoca bebeleri onlarda
bi de arkadnas var o da iki kız anası olcak senin gibi
ya evt canım bende kendıme şasırmıs durum dayım ama 3 asılamamdada test gunumun ertesı gunu adet oluyordum oyuzden belkıde bı rahtlık var.bide hıc bısı hıssetmıyorum .herkes bugunu beklıyor test yapcaz dıye onlarada yapmıcaz dedım annem bızdeydı istersne sbh baban götursun dıyor yokdedım gıtmıcem sğl ee bız çatlarız dıyor ablamda,görelım mevlam neyler neylerse guzel eyler
ayyy yarın mı pıtpıtları duyma günü şimdiiine sabır yaww ne sabırrr maşallahh
bu arada evet doğum gunusun kutlu olsun rabbim sana en güzel hediyeni versin inşallahhhhhh yavrun senle olsun inşallahhh
hayırlı cumalar ınsallahhhhhh saol canım benım
yarın oglen gıdıyorum kısmetse pıtpıtları duymaya bakalım neler olcek heycanlanıyorum boyle
ayy deme yaaa geçmiş olsun inşaallah önemli birşeyi yoktur çabucak toparlanır..:26::26::26:tamam canım yazda ben bilmiyrum netten alışveriş yapmayı artık bilen birine kendi kartımla aldırırm...
bu arada burda biri yüksekten düştü kafası filan yarılmış bi sürü sıyırıkları vardı acilen onu götürdük Allah tan durumu iyi bişeyi yok..
İnşaallah güzel şeyler söyler doktorunnHava çok kasvetli bugün ben ayrı bir kasvetli yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?