Tüp Bebek Günlüğümüz !

canm resimnden tanımaları gerk diye düşünüyorum ben ama tabi herkes tanmayabilirde bişi olms ay hadi inş canm duyarsın pıtpıtlarında cok mutlu olurz bizde cnm hava cok sıck oldu dikt et kndinde bebişine

amiiiiiinnnnnn diyorum...
kızz ne sordunki görmedim ben??

canm resimnden tanımaları gerk diye düşünüyorum ben ama tabi herkes tanmayabilirde bişi olms ay hadi inş canm duyarsın pıtpıtlarında cok mutlu olurz bizde cnm hava cok sıck oldu dikt et kndinde bebişine

AY AYY sıcak bunaltıyo canım ama ben ofisteyim klimam acık rahatım yanı teşekkür ederiz teyzesiiii

amiiiiiinnnnnn diyorum...
kızz ne sordunki görmedim ben??

zofran ilac dedım kımse kullandımı varmı kullanan dr verdıde mıde bulantılarım ıcın bır fıkır alayım dedım
ama ama kimse bize cevap vermedii

Son düzenleme:

valla canım bilmiyorumki yaa

tamam şekerim yeni nickinle seni bağrıma basıyorum
demek bi daha değişme şansında yokmuş bunuda öğrenmiş oldum...
feridemasal olmak belkide içindeki paşa için ayıp olurdu ferit masal olabilir taaaa önceden demiştim sana demekki bilinç altına işlemişim birden nickini değiştirdin işte
mide bulantısı gerçekten çok fena bişi ve inşallah ne gebelikten ne başka bir durumdan yaşamayalım yaşam kalitesini düşütüyor insanın hatta direk yatağa düşürüyor

bakalım ne diyecek canım belkide güzel bir açıklaması vardır ğeşin hüküm vermeyelim neler olduğunu gelişmeleri yaz mutlaka...
aşılamada da güzel tepki vermiş yumilerin demekki az dozlada olurmuş diyorum ben ısrarla

bencede 5 cok güzel,maşallah senindemi ikiz:))ikiz annesi olmak bi başka rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş..isimleri ne olcak?

olsun kuzum dikt et yinede klima da iyi değil çarpmasn

bencede 5 cok güzel,maşallah senindemi ikiz:))ikiz annesi olmak bi başka rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş..isimleri ne olcak?

evet şekerim biri kız biri erkek ikizleri olcak hulusi hoca bebeleri onlarda
bi de arkadnas var o da iki kız anası olcak senin gibi

sürünüyorum
Amin canım o zaman guzel duamı gerı aldım ınsallah hamile kalırsınız mide bulantınız sizi sarsmazzzzzzzzz dıyımm

cok güzel gülden ya maşallah diyim ikizler geliyo:))rabbim isteyen herkese tekiz,ikiz nasip etsin:)) buarada oda yapan arkadaşın odasına bayıldım nasıl güzel bi takım almış ahh ahh içim gitti ya,güle güle kullansınlar inş..

inşallah canım anne olamayan kalmasın diyoruz ama bunu diyen bende tık yok henüz
isim arayışındalar hepsi..

sürünüyorum
Amin canım o zaman guzel duamı gerı aldım ınsallah hamile kalırsınız mide bulantınız sizi sarsmazzzzzzzzz dıyımm

benim midem bulanmak olsunda başka bişi istemez yanii işi gücüdür kendilerinin o sebepten kesin gebeliğimde bulantılı geçerbeddua etmene gerek yok yani..

evet canım odası çok güzel moons hatunun kızının ELİZ hanımın odası...

amin canım. isimlere daha karar vermedik, beğendiğimiz isimler aras, alper, ceren, defne, bahar, ece..... daha da bakıyoz fikirlere açığız.
senin günlerin nasıl geçiyo bu arada canım iyimisin??

sıcak ilgin için çoook teşekkürler..
çiçek uzatcaktım ama olmadı :))

evet yarın yazaım inşallah.
doktor gerçekten çok tutulan beğenilen bi doktor ayrıca tanıdığımız da kayınpederimin de liseden öğrencisi hatta :))
elinden geleni yaptığını umut etmek istiyorum (

sürünüyorum

canım ben de çok çektim bulantıdan tabi kusuyodum da bi dönem ne yediysem çıkardım. nerdeyse 16. haftalara kadar sürdü gözünü korkutmak gibi olmasın ama. kimisi de çok az yaşıyo işte herkesin değişiyo. inşallah çabuk geçer.

evet şekerim biri kız biri erkek ikizleri olcak hulusi hoca bebeleri onlarda
bi de arkadnas var o da iki kız anası olcak senin gibi

bu sene ikiz senesi oldu dedim sana ama yapmadın işte
daha çok vardı kız benkayra var, sevilco var, birileri daha vardı ama pek girmiyolar buraya hatırlayamadım şimdi.
bi de benim arkadaşım özlem var aramızda bir hafta var hulusi hastası onun da bir kız bir erkek, benim bebelerin arkadaşları arada buluşuyoz onunla bi de yakın oturuyoruz.

Son düzenleme:
maşallah tatlım sana ve sabrına hayranımm...kendi kendini yiiyip bitireceğinie erken test yapıp moral bozmak yerinee hiçç normal yaşantını değiştirmeden stres olmadan adet olacağın tarihi bekliyorsun...inşaallah beklenen adet tarihin de müjdeni öğrenirisnn kuzuların seninledir inşaalah bitanemm
ayyy yarın mı pıtpıtları duyma günü şimdiiiçok heyecanlıı feride sultann..tatlım burdaki hamişlerin çoğuu mide bulantısını çıbıkla krakerle leblebiyle geçiştirdiği için ilacı bilen pek yoktur..ee biz de öle bir mide bulantısı aşama şerefine nail olmadık henüz ..haliyle de fikrimiz yok...o sebeple cevap vermediler diye can sıkmaaa artık bu ilacı kullanıp topik açan birlieri varsa ordan fikir alacan napacann
ayy deme yaaa geçmiş olsun inşaallah önemli birşeyi yoktur çabucak toparlanır..:26::26::26:
Hava çok kasvetli bugün ben ayrı bir kasvetli yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek Allah yardımcımız olsun.
İnşaallah güzel şeyler söyler doktorunn sıkma canını da bebişini de geröe tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…