Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim kızlar 10 aylık oldular biz büyüdük artık,emekliyoz oyüzden hiççç durmuyoruz..:)) benimkilerin isimleri aysima ve alara kendim koydum :) begendigim isimler ada,derin,gülce,ırmak aklıma gelenler bunlar bide kendi kızlarımın isimleri tabi:)erkek isimleride ayberk,berkay,emre,yigit,mert olabilir..ay ne cok isim yazdım yaa:))

canım bende de bulantı cok oldu ilk 4 ay hiç bişey yiyemedim peynir,ekmek tost yedim bende ve cok meyve yedim..4 aydan sonra tık diye kesildi ama,kullanabilecegin hap var alabilirsin ecz den..gecmiş olsun tek sıkıntın bu olsun canım..

kızlar bugün doktora gittim histereskopi yapalım dedi histereskopi yapmadan üçüncü tüpe başlama dedi veee daha önemlisi eğer bu ay yapmak istiyosam yarın gel yapalım dedi 450 lira ücretiymiş.lokal olacakmış bi gece hastanede kalabilirmişimde gidebilirmişimde ama ben çok korkuyorum nedense yarın yaptırmazsam bi dahaki aya kalacak çünkü adet bitikten sonra en fazla iki üç gün içinde yapılması gerekiyomuş içinizde yaptıran varsa yaşadıklarını paylaşabilirmi:26::26::26::26::26::26:

gayet iyi şekerim maşallah...yoksa sen hala inanmıyon mu hamiş olduğuna

bence defne ve ece yi ele derim,nacizane fikrim...

tşk ederim canım eşim de onları pek düşünmüyo zatii. maşallah sen büyüttün nerdeyse bir yaşına girecekler ayyy en hareketli dönemleri başlıyo desene. aslında senden öğreneceğimiz çok şey var. ara sıra gelde senden fikir alalım.
mesela bebek arabasını ben ayrı ayrı düşünüyom, istersen birleşebiliyo onlardan.
sen kaçıncı haftada doğum yapmıştın canım?

saracım bende senin gibiyim bitanem dr banada eger bu ayda kalınlaşmazsa histereskopi dedi bende çok korkuyorum düşünmemeye çalışıyorum ama çokda korkuyorum ama ikramaya yazmıştı burda bana korkulacak bişey degilmiş bişey hissetmiyomuşsun

canım en doğrusunu sen karar verirsin ama bence fazla geciktirme yaptır ve bir an önce tedavine başla ne kadar beklersen o kadar gecikir tedavin de. bence fiyatı da iyi gibi. çok yüksek fiyat söyleyenler olmuştu. ben yıllar önce polip aldırmak için gata da olmuştum sabah oldum öğlene taburcu ettiler genel anesteziydi bir de. biraz ağrım ve kanamam olmuştu o kadar.

Son düzenleme:

ben yaptırdım canım histereskopi .narkozu aldıktan sonra korkulacak bişeyi yok rahat ol ve git yaptır derim ben 1 ay daha gecikme.geçmiş olsun ,sağlıklı mutlu günler arkadaşım

Sağol saracım darısı başına tatlım tez vakitte hemde allahım sanada yaşatsın kuzum bekletmeden
Tatlım histeroskobiden hiç korkma uyuyorsun ben genel oldum ki benim rahimde perde varmış onu kestikleri halde ağrım sızım olmadı akşamına alışveriş merkezine gezmeye gittim çok az sızın oluyo fiyatıda çok uygun ben850 tl ye olmuştum tatlım bence yaptır ben yaptırdım 1 ay sonra tüp yapıldı erteleme bence histeroskobiden sonra kendiliğinden gebe kalandaçok oluyormuş inşallah onlardan olursun tatlım

saracım doktorun gerek gördüyseki bence mutlakada yaptır..
ertelemede artık..
benim muayenem rahim yatağımdan şüphelenmişti hulusi hoca haklıda çıktı girince daha fazla polip ittihap gördü benim ozr geçti çünkü sadece iğne yaptılar uyuşmadı bile nerdeyse kürtaj oldum zaten...
sonrasında bidaha oldum o hafif geçti...
sonrasında ağrım çok olmadı ama lokal olması çok iyi bende 320ye olmuştum..
hiç korkma uyuştuktan sonra bişi olmaz 3.tüpe için rahat başlarsın..
mevlam yardımcın olsun...

evettt eveeetttttttttttttt hamilesinnnn...
değerlerinde 5 haftaya göre çok güzel sen baya geç verdin yüksek çıktı..
genelde tüpte test sonrası bikaç gün yapılır bırakılır ama seninki normal gebelikler gibi olmuş ...
ve değerlerinde doğru çıkmışşşşş...
evettttttttttttttt

cnm kesinlikle histereskopiyi yaptır benm doktorumda 3. yü yapmadan önce histereskopi yapalım hatta rahmi traşlayalım dedi.fiyatı da uygunmuş benim ki 1500 istedi.

çok sağol canım.
evet eşimin değerlerinde ileri hız ve morfoloji biraz düşüktü ama nedense ondan daha düşük olanların hep çocuğu oldu hem de doğal.
artık en son gittiğimiz her doktor eşime de normal demeye başladı.
ama benim sebebsiz sandığım kısırlık 1 hafta önce gelen pıhtılaşma haberi ve bu şok edici tedavi iptali ile çok değişik bi hal aldı.
ben de inanmıyorum artık sebepsiz olduğuna.
İnşallah Rabbim hayırlısıya bize de nasip eder.

cnm kesinlikle histereskopiyi yaptır benm doktorumda 3. yü yapmadan önce histereskopi yapalım hatta rahmi traşlayalım dedi.fiyatı da uygunmuş benim ki 1500 istedi.

tatlım benim doktorumda rahimi çizmekten bahsetti çizince bebeğin tutunması daha kolay olabilirmiş

ama sanırım yarın yaptırmayacam kendimi çok halsiz hissediyorum bid sancım var neden bilmiyorum kasıklarım ağrıyo

canım ben de oldum.benim 1 başarısız denemem var ama doktor hemen yapalım dedi.adetin son günü öğlen gittim ve birkaç saat sonra çıktım hastaneden.uyuduğun için hissetmiyosun zaten hiç korkma.ben de çok korkmuştum ama boşuna korkmuşum.işlem sırasıda kırmızı bir su koyuluyor rahime ve 1 hafta kadar onun akıntısı oluyor kırmızı kırmızı.ben de rahim de sorun görmediği halde doktor rahimden parça almıştı isterseniz patolojiye gönderelim yine de dedi.gönderdik çok şükür temiz çıktı.ben 950 lira verdim işleme.patoloji için de 165 verdik canım.bence de yaptır.

kesin yaptıracam ama ben rahim filmide çektirmiştim bayağı bi sıkıntı yaşamıştım korkum birazdan da ondan ama bunu yaptıracam da yarın konusunda emin değilim:44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…