Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım 5 diyorum bende tam senin bebişlere uygun biri kız biride erkek ya ondan ötürü canım güle güle kullanın şimdiden inaşllah canım

Ah çok güzel halılar bunlar bende bakayım bari asya halı diyemi giriyoz nete ben oğluşumun odasını gemici kaptan odasışeklinde düşünüyorum ama ona göre halı bulabilirmiyim acaba sadece mavi beyaz değilde içinde birazda kırmızı olsun diyorum canlı bi oda olsun

sağolasın canım güzelce açıklamışsın Allah senden razı olsun.
doktor gitmemizi istedi zaten yarın gidip görüşcez telefonda çok açıklama yapmadı.

pko değilim canım ben. genç kızlığımdan beri çok düzenli adetlerim oldu. aşılamada olsun yumurta takiplerinde olsun çok güzel yumurtalarım olduğu söylendi. o yüzden böyle çıkması çoook şaşırttı beni.

hani kadınlar bazı aylar herşeyi normal olsa bile yumurtlamayabilir ya.. mesela benim de bu ay yumurtlamayacağım bi ay olup tümden yumurtalarım kalitesiz olmuş olabilir mi??
ama benim bildiğim yumurta kalitesi biraz sperm yapısı gibi öyle pat diye değişen bişey değil di mi??
gerçekten kalitesiz o zaman..

pko olmayan biri için tüp bebekte 225 doz gerçekten yüksek mi?

E2 lerim hemen hemen her gittiğimde ölçüldü canım. onların elindeki doyaya da yazmışlar sanırım.
bi kaçını görmüştüm ama rakamları tam hatırlamıyorum. sorduğumda normal demişlerdi. yarın gidince iyice bi onları da sorayım

Küstüm herkese..

bana yabancı gibi geliyon nickini değiştirmişsin o yüzden bi garipsiyom seni
koca milleti bugün var yarın yok niye nickine koyuyon ki
iki gün sonra küssen nolcak bazen insanın katil olası geliyo ümüğünü sıksam diyosun kimi zaman işte o günleri düşünüp nickini ona göre seçmeliydin çok pişman olcaksın çok
mide bulantında iyi bişi gebelikten o yüzden çok ta üzülemicem yaniii
benimde çarşamba gününden beri bulanıyooo ama bebekten değil üşütmeden hangi bulantıyı tercih edersin şekerim...
e tabiki bebekten olanı kır dizini otur bulantınla bırak bulansın bişi deme

İnternetin Halıcısı - En ucuz halılar, binlerce çeşit
burdan bebek halılarını seçiyosun canım.

bu arada herkesin beğendiği 5 numara asya halıda değil confetti diye bi marka. oraya da bak canım.

canım ne demek ne istiyorsan sor ben olmazsam kızlar cevaplarlar...
ben sankş pko lusun sandım öncekş mesajından yanlış anladım demekki...
herşey yolundaysa hormonların ve ultrason görüntün bana göre fazla dozla başlamışsın doktor fazla bilmiyorum tabii çok bilmişlikte yapmak istemem bana öyle geldi bugün ki tecrübelerime göre...
ortalama bir dozla başlanıp yumi gelişimine göre daha az ya da daha da çoğaltılabilirdi zamanla...
sebepsiz infertilite dediğin için bana fazla geldi..
bende de durum öyle ve bana ilk tüpte 250 doz başlatıldı ikinci tüpte doktorumu değiştirdim ilk tedavimi görünce şok oldu adam olamaz dedi çok fazla 150 doz dan fazlası olmaz dedi...sebebide zaten ilaca yeteri kadar tepki veriyor ya da daha önceye bakıldığında yumilerin büyümesinde çatlamasında sorun olmamış doz fazla dedi...
pko değilsen e2 çok ta önemli değil zaten...
inşallah doyurucu bişeyler söyler doktor...

noldu kızzz..

hıhıııı

konuşmuyo kimse benle
Bide soru sordum kimse cevap vermedi

:83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:

yaaaaaaa keşke kırsam otursam o zaman bulantım uyuyark gecerdı ama calısıyorum bılgısayr basındayım o yuzden maLESEF BİŞİ yapamıyroum ekran banabakıyo ben ekrana.. cok sukurkı mıdem bulanıyor rabbım sızlerınde mıdesı benden beter bulansın ınsallahh(hamileliktenn) neyse bu konuya cok da takılmamak lazım sonucta gusel bısey ıcın bulanıyo didiğin dogru..

nick konusuna gelince kızım olursa koyacagım ısımledı ama bırden dellendım sıldım, aslında neden degıstım bende bılmıyorum hakkım yok baska degıstıremıyorumda böyle ustume uymayan buyuk gelen don gibi sıyrık kaldım içinde
yapcek bısı yok degıstım bıkerem alışmaya calıs bana

işte insan birden fazla deneyince de deneyim kazanıyormuş.
gönül ister ki hiç deneyim kazanmayalım..

benim bu ilk tüp bebek denememdi.
daha öncelerde aşılama olmuştum.
onlarda da 75 le başladım çatlatma seviyesine gelen 3 yumurtam vardı geriden gelenler de olmuştu sanırım.
ben serophene günde bir doz kullandığım aylarda da çok tepki vermiştim 2 ila 5 arasında oluyordu.
ama demek ki pıtırcıklar çatladıktan sonra o kadar da dıştan göründükleri gibi heybetli bişeyler çıkmıyor içinden..

dozu çok iyi ayarlar diye özellikle de bu doktora gittim ama nasip işte.
yeni bi tedavi sürecinden bahsetmiş eşime. büyük ihtimal vitamin takviyeleri filan olur artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…