Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar biraz uyuyayım diye gittim yattım tepemde biri yine matkap çalıştırdı ben kalktım sustum bunlar benimi bekliyo ya uykum kaçtı işte neyse durucum bende çok istedim ikiz olsun ama biliyosun tek yumurtam oldu bunada şükür herşeyde var bir hayır derlerya ben tek çocuğu zor taşıyom hep sorun ikiz olsaymış demekki ya kaybederdim yada hep hastanede yatardım

bende ne zaman uyuyayım diye yatsam telefon susmaz. Rabbimin bi bildiği vardır canım, benim çok şükür bi sıkıntım yok bugüne kadar ne kananam oldu ne leke maşallah diyeyim de kendime sadece artık büyüdükçe yatıp kalkmam zorlaşıyo vs. normal sıkıntılarım oluyo.

BEDDUA DEĞİL BENİMKİİİ AŞK OLSUNNN nasıl yakıştırdın bana beddua etmeyi dua ettim ben hamile kalında yeterki babındaa ama yanlış anlaışdım tarafından anladığım kadarıylan..kusura bakma..

canım benim kısmetse yarın duymaya gidicem pıtıpıtıları rabbim inşallah nail etsin herkesi.. mide bulantımı bende malta eriğ(yenidünya) bide kavruk leblebi ile geçirmeye çalışyıorum yemek yıyemıyorum sy ıcemıyorum o canımı sıkıyor.. başka canımı sıkan bişi yok aslında cocugu besleyemicem dıye korkuyorum ne yumurta ne peynır gıtmıyo gırtılagımdan gordugum an böghh
bugunu yemek yemeden atlattım sadece bır tost yedım sabah yanına portakal suyu oglende rendelenmıs bı kase havuc yedım yarım ayran ıcebıldım sımdıde acım habıre bısıler yemek ıstıyorum olmuyo

yarın güzel haberlerle gel canım. merak etme onlar besleniyolar. ben de o dönemde hep peynir ekmek ve tost yedim. bana diyestisyenim portakal suyu önermemişti. bu arada kalori olarak da en çok portakal suyunda var haberin olsun. ben nerdeyse hiç içmedim. süte de 4. aydan sonra başladım. leblebi mideyi rahatlatır, galeta etimek vb. de yiyebilirsin. çıkarsan bile yiyeceksin malesef. ben 4. aydan sonra kilo almaya başladım ve bebeişler hep 2 hafta önden gittiler onlar besinlerini alıyolar merak etme.

ben de 300 dozla başladımm ..ama ilk dozu eksik vurduğumm içinn yumilerim biraz zor büyüdüü..sebebi tüplerimin tıkalı olmasıydı...laporoskopiyle alındı diğer değerlerim de bişey yoktu eşimde de sorun yoktu.. 10 yumim oluştu..kilom biraz fazla olduğu için yüksek doz başladığını söyledi doktorumm başka hormonlarıma da opu da bakıldı sadece..zaten sıkıntılı olan sadece hafiif pıhtılaşma dışında bişey çıkmadı... 10 yumim oldu 6 sı döllendi 4 tane de donduruldu..ttransferim iptal oldu rahim yeterince kalınlaşmadı falan donmuş tedaviisne geçtik direk..neyse çoğu doktrun başladığı bir dozlaa başlamışsın aslındaa...ama fazla yumurtan olduğunu düşünmee...benim az olduğunu düşünerek kontrollerimi yaptı doktorumm doza göre az bile aslında... ama kalitesi için takviye ürünler kullanmalıısnız...eşin de sen de embriyo kalitesi için...bence detaylı konuşunn doktorunlaa..yumurtalarında ya da embriyolarında başka bir sorun çıkmış olabilir.. benim kaliteli dedikleri halde kalanlar tutunamadı....şimdi baştan alacağız...demek istediğim25 ve 300 doz hiç bir hormonal sıkıntınız yoksa verilen doz ve daha azıyla başlandığında bazen yeterince cevap veremyebiliyor ..doktorun kim bu arada kişiye özel tedavi değil de bilinen prosedürü uygulamışş.....daha iiyi olduğunu düşünüyorsun sanırımm deneme yanılma yöntemiyle en uygun tedaviye geçecektir herhalde...inşaallah yeni tedavinle bebğini kucağına alırısn

moons umm odanı dün gece gördümm çok güzel iyi günlerde kullansın Eliz prensesimiz inşaallah....
katılıyorum sonuna kadar Güldenimmm ..sorgulasın akibetinii..ki bir sonraki tedaviisnde aynı hüsran yaşanmasın inş..

Budaha güzelmiş bunlar çok fazla tüy çıkarmaz değilmi yoksa ince altı lastik gibi olanlardanmı alsak ben sınıfta onlardan kullanıyorum kaymıyo hem ama çok ince onlar

bilmiyorum canım yaa bende görmediğim için ince mi acaba diye endişeliyim. ama moonsherose un aldığı halıya bakarsan çok ince durmuyo. o halının özelliklerine baktım asyahalıdaki beğendiğim modeller de öyle. bir de yarın annemler asya halıya gideceklermiş zaten bebek halılarına da bakacaklar o söyleyecek nasıl olduğunu.

yaa bende portakal suyu ıcebılırım dıye bılıyorum doktorum soyledı ıcebılırsın dıye.. sutu pastorize olarak önerdi yanı gunluk ıcebılırsın raf ömru uzun oln bısı yıyıp ıcmıyorum bende.. Akşamları evde yemek bıle yıyemıyorum meyve dısında bısı tuketmez oldum

Budaha güzelmiş bunlar çok fazla tüy çıkarmaz değilmi yoksa ince altı lastik gibi olanlardanmı alsak ben sınıfta onlardan kullanıyorum kaymıyo hem ama çok ince onlar

canım bu denizci olan 12 mm miş. moons un kızına aldığı 13 mm.
benim asya halıda beğendiklem de 11-12 mm değişiyo. ama herkesin beğendiği 5 numaralı halı var yaaa o ince işte 9 mm miş.

Canım Rabbim sanada yaşatsın canım bu heyecanı tez zamanda inşallah canım
Canım hiç ince değil gayet kalın kaymaz taban diyosa onlar ince oluyo bilginize hatta başka bi sitede 20 tl daha ucuza vardı aynısı oradan güvenip alamadık mesela hiç endişeniz olmasın bence

papatya canım gerçekten merakla bekliyorum ne olacak Rabbim korusun kuzunu..

Canım çok teşekkür ederim dualarınızı esirgemeyin olurmu...

sağol canım bilgilendirdiğin için.
bizim daha embriyo aşamasına bile geçememiş zannımca. çünkü yumurta boyutlarında ciddi sıkıntılar var gibi bişey dedi.
225 doz bana fazla aslında benim de düşünceme göre ama doktor neye göre karar verdi bilmiyorum 51 kg yum ben canım hatta 1 yıldır kilo aldım geçen yıla kadar 47 idim.

canım şurda ne demek istedin anlayamadım:
"demek istediğim25 ve 300 doz hiç bir hormonal sıkıntınız yoksa verilen doz ve daha azıyla başlandığında bazen yeterince cevap veremyebiliyor ..doktorun kim bu arada kişiye özel tedavi değil de bilinen prosedürü uygulamışş.....daha iiyi olduğunu düşünüyorsun sanırımm deneme yanılma yöntemiyle en uygun tedaviye geçecektir herhalde...inşaallah yeni tedavinle bebğini kucağına alırısn "

doktorum konyada bilmem ki bilir misin..

Tamam canım zaten en son halı perde ilk önce odayı bi alalım ben izmirdeyim yarın bi bakıcam karabağlar tarafına fiyatları falan nasıl çok pahalı bişeyde alamam maddi durum belli ama bebişime en iyisini yapmaya çalışıyorum allah yardımcımız olsun canım

öyleymiş canım. heerkesin beğendiği 5 numaralı halı malesef ince ve kaydırmaz taban diyo zaten. yani onu eleyeceğim gibi gözüküyo. zaten o model asyahalı da yok. annemler yarın gidecekler bakmaya.

Son düzenleme:
öyleymiş canım. heerkesin beğendiği 5 numaralı halı malesef ince ve kaydırmaz taban diyo zaten. yani onu eleyeceğim gibi gözüküyo. zaten o model asyahalı da yok. annemler yarın gidecekler bakmaya.

Canım ele öyleyse hoş durmuyo onlar bide naylon oluyo genelde benimkinin markası lalee halı Asya halıdan seçebilrsin dokuması aynıdır muhtemelen

Canım ele öyleyse hoş durmuyo onlar bide naylon oluyo genelde benimkinin markası lalee halı Asya halıdan seçebilrsin dokuması aynıdır muhtemelen

gördüm canım seninkini. zaten kaydırmazlı olanları sağlık açısından da pek tavsiye etmiyolar. ince olanlar zaten paspas gibi duruyo onlardan almam.

işaallah cemi cümlemize yaşatsın Rabbim bekletmesin biiz artık daha fazlaa..

canımm...225-300 doz genel bir prosedür onu demek istedimm...yani doktorunuz çok iyi olabilir ama size özel muamele yapmamış normal tüp bebk tedavisi yapmış.....siizn de inşallaah embriyolarınızdaki sıkıntı araştırılıp tedaviniz ona göre şekillenir biran öncee..ben sebepsiz denilip direk tedaviye geçilmesine hep karşıyımm ..çünkü kime sebebpsiz demişlerse sebebi çıktı Rabbim sebepsiz sıkıntı dermansız dert vermez..tüp bebkte de sebep mutlaka vardır....önemli olan erken teşhisle tedaviye hemen geçmek..defalarca tüp denetmek çare değil..inş..siz sebepleri bulacak ve bebğinize kavuşaacaksınız..konya da yaşayan bir arkladaşımız var akgüvercin belki
doktorunuz aynıdır...denk gelirseniz konuşurusnuz umarım...bu arad benim eşim de konyalı..ben karadenizliyimm,

Son düzenleme:
şimdi sıze bugunku kan değerlerımı acıklıyorum aslına bakarsanaız 3 gun oncekı :) 3223.98 ??? ne dusunuyorsunuz bu arada ben 5 haftalık hamile olmus oluyormusum :) sızınde dedğinz gıbıı sağlık ocağında yaptrdım testı dr ıyı dedı ama ben bırde burdan duymak ıstyorum :)

Kızlar odamız bitti

ayşegülüm odanız çok güzel olmuş tam prenses odası gibi güle güle büyüsüzn eliz bebek içinde koltuğunada ayrıca bayıldım çok güzel Rabbim size güle güle kullanmayı nasip etsin bizlerede hayırlısıyla almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…