e.günalım çok güzelsin hele ordaki tombişleri ısırasım geldii.......Eki Görüntüle 340159
beni merak edenlere....
Insallah Insallah
Evet ya cooooook ama ne yapalim dedigim gibi habire arastirdikca ben biseyler cikti hayirlisi artik ilaclar yok icinde ilaclarda 1000 tl demislerdi bize
Bende iki tane koydurcam
Oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy ölecem gene valla anam bana bakiyor niye gülüyon diye projeyi yaparken aklina ne düstü yine diyorsen cok yasa emi insallah bebislerinde benim gibi hep gülerler sende beni hatirlarsin her seferinde canim benimmmmmmmmmmmmm
İnşallah karnında sağlıklıca bebişlerinle dönersin almanyaya selocum İnşallah değer. gidince sor ama çider indirimi yapıomusunuz die. çünkü öle bazı yerler extra indiriomuş canım. sormadan da sölemiolar
canım şöyleki.. aslında hsg sinde felan değilimde.. eşimin bu tedavi süresince hiç yanımda olamayacağına bozuluyorum fena halde... hep tek başıma yapmak zorunda kalacağım bir şeyleri... bunun sıkıntısı her şeyden fazla bende...birde bu hsg kişiden kişiye değişiyor herhalde.. kimi çok acıyor dediği için tabikide bir tırsıngen oldum yani.. geçen merkezde bayanın bir tanesi.. telde birisiyle konuşuyordu.. yok öyle acı görmedim, yok böyle bir acı olmaz deyip durdu.. ondanda etkilendim sanırım.. ama öyle dayanamayacak biri değilim.. ağrı eşiğim yüksektir... ama EŞİMİN OLMAYIŞI içimi acıtıyor...
yaa bende normal sarı kafalar var...
yaa sen benle dalgamı geçionnnnerden buluon bunlarıı:18:
e.günalım çok güzelsin hele ordaki tombişleri ısırasım geldii.......
neyse canlarim ben cok yorgunum cikyiorum hepinize iyi geceler öpüyorum hepinizisizleri coooook seviyorum coooooooooooook:119::119::119::119::119::119::119: yarin görüsürüz insallah canlarim
kızlar bende kaçıyorum cıbı cıbı yapıcammherkezi kocaman öpüyorummm tekrar gelmeye çalışıcam ama gelemeye bilirimde
o cocuklar kimin egunalcim? evet bence de çok hoşmussun Allah eşine bağışlasın
neyse canlarim ben cok yorgunum cikyiorum hepinize iyi geceler öpüyorum hepinizisizleri coooook seviyorum coooooooooooook:119::119::119::119::119::119::119: yarin görüsürüz insallah canlarim
kızlar bende kaçıyorum cıbı cıbı yapıcammherkezi kocaman öpüyorummm tekrar gelmeye çalışıcam ama gelemeye bilirimde
kız kardeşimin canım...
sağol şekerimmm...utandım baakkkk
hoşgeldin canım...
özetleyecek pek bişi yok aslında...
yarın defnelma hsg çektirecek...sinem8484 ün ikizleri olacakmış...
ekinin yumoşları büyümüşşş büyük ihtimal cuma OPU olacak...
ecrin yarın dondurulmuş transferi oluyor...
ne utanıosun gurur duymaaşallah bebişle taçlansın güzelliğin İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?