Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol tatlım...aslında fazla araştırmamak lazım bazen.. hep kötülerine inanmaya çalışıyoruz...insallah bebeişlerimizde gelecek canım.. bizleri bekletmeyecek...size güzel haberler veriririm insallah...

ben de senin gibi diyorum.. ve bana hemen diyorlar ki.. onu seveceğine kendin yapta sev.. ulen o benim yeğenim.. onun yeri farklı bebeğimin yeri farklı öyle değil mi?

aynen öyle bebeğimin yeri ayrı onların yeri ayrı...
bebeğim olunca onları daha az sevmeyecem...

gelirim tabi.. urlaydı değil mi?

tşk ederim cnm inşallah sonuna kadar böyle gider darısı başına:)

sinemcım tebrik ederim hayırlısıyla kucğına alırsın inşallah çokk mutlu oldum canım 2 tane embriyomu koydu

MAŞALLAH kuzuna...
rabbim korusun onuuu...belki cinsiyetle ilgili bişey dersin diye bekledim bu ara kızların belli olmaya başladı...4 tane kızımız 5 tane oğlumuz var şimdilik bakalım seninki ne olacak...

Masallah masallah bebisler cifter cifter desene canim benim insallah kucaginada almak nasip olur ve fotolarini burda görürüz tekrar tebrikler

Insallah Insallah

Evet ya cooooook ama ne yapalim dedigim gibi habire arastirdikca ben biseyler cikti hayirlisi artik ilaclar yok icinde ilaclarda 1000 tl demislerdi bize

kızlar... kaçtım ben....
bunu yazmıştım galiba...
bu sefer 3 sayfa yazmadan çıkacağım egünal....
öpüyom nanaktan sizleri.......

Son düzenleme:
inşallah canım bakalım bende 2 embriyo koydurmayı düşünüyorummm...
Bende iki tane koydurcam
ne çok gülüyon sen bakiiimmmmm
bu durumda atalarımız derki b....da boncukmu buldunnnn

Oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyy ölecem gene valla anam bana bakiyor niye gülüyon diye projeyi yaparken aklina ne düstü yine diyor sen cok yasa emi insallah bebislerinde benim gibi hep gülerler sende beni hatirlarsin her seferinde canim benimmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…