CANLARIM NASILSINIZ BEN BUGÜN İLK DEFA EŞİM İŞE GİTTİKTEN SONRA UYUMADIM HAMİLELİĞİMDEN BERİ MUTFAĞA GİRİŞTİM MUTFAK DOLAPLARINI BOŞALTTIM SİLDİM DİP KÖŞE YENİ OTURDUM YERİME FENA YORULDUM VE ACIKTIIMM ŞİMDİDE YEMEK YİCEMM SİZ NELER YAPIYOSUNUZ EKİNCİM OPU TARİHİNNBELLİ OLMUŞ HADİ YOLUN YARISINA GELDİN RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALAH
egunalim kusuruma bakma yaa adet başladı ya bende ondan galiba. fena hassasım.bide eşimle dalaştım tüp bebek yüzünden. fenayım yaniahanda böyle
CANLARIM NASILSINIZ BEN BUGÜN İLK DEFA EŞİM İŞE GİTTİKTEN SONRA UYUMADIM HAMİLELİĞİMDEN BERİ MUTFAĞA GİRİŞTİM MUTFAK DOLAPLARINI BOŞALTTIM SİLDİM DİP KÖŞE YENİ OTURDUM YERİME FENA YORULDUM VE ACIKTIIMM ŞİMDİDE YEMEK YİCEMM SİZ NELER YAPIYOSUNUZ EKİNCİM OPU TARİHİNNBELLİ OLMUŞ HADİ YOLUN YARISINA GELDİN RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALAH
bende onlara takılıyorum çok.bir de hastane araştırmaya çalışıyorum.
yokmu tepecikle ilgili bilgisi olan yyahuu
selam nasılsınzz?
başım ağrıyor... suyum bitti. damacanıyı nasıl kaldıracam ve değiştriceğim
egunalim kusuruma bakma yaa adet başladı ya bende ondan galiba. fena hassasım.bide eşimle dalaştım tüp bebek yüzünden. fenayım yaniahanda böyle
kızzzz..hamiş hamişş iş kolikmi oldunn başımızaa senn..otur evinde yat dinlen şekerimm rahatına bakk yaa..çok kirlendiyse evin çağır bi kadın yapsun güzelcee ala ala
deli misin benim evi b...k götürüyor hiç kalkıp yapasım yok sen napıyorsun bu hamile halinle fazla yorma kendini aman haaa..:18::18::18:
oyy oyyysana kocaman bır maşallahhh dıyorum...
ya kızlar ne bileyim iş yapasım geldi uzun zamandır toto büyüttüğüm için zaten dip köşe temizlik yapmıyorum bugün öle oldu ama ben çok fena nefes nefese kaldım sizdede oluyomu
hamile olmayıp tembel tembel takılanlara kapak olsunnnnn
evet canım ole bı durum bendede var.. ıkı merdıven çıkınca bıkle nedense nefes nefes kalıyorum...
ama çok agır iş yapma.. yorma kendını...
aa tatlımm neden dalaştın eşinlee yaa..aman bu eşler de hee
valla canımcım kk kariyerim boyunca o hastaneyle ilgili tek bir yazıya rastlamadımmm
iyiyiz canımm..geçmiş olsun...sakıııınnnn kaldırayım demeeee...
çok uzakta değilse bir marketten su alıp içersin...
demek içlisin bende sana bir şarkı söyleyeyim içimden geldiii
heeee anladım cicim..amaaaannn boşver be gel biz seninle sallanalım....Eki Görüntüle 357718
saol canımm benimm...hayırlı olsun tatlım....
yorma kendini sen ama dikkat et.aminn canım yaa işşallah sonu güzel olur..CANLARIM NASILSINIZ BEN BUGÜN İLK DEFA EŞİM İŞE GİTTİKTEN SONRA UYUMADIM HAMİLELİĞİMDEN BERİ MUTFAĞA GİRİŞTİM MUTFAK DOLAPLARINI BOŞALTTIM SİLDİM DİP KÖŞE YENİ OTURDUM YERİME FENA YORULDUM VE ACIKTIIMM ŞİMDİDE YEMEK YİCEMM SİZ NELER YAPIYOSUNUZ EKİNCİM OPU TARİHİNNBELLİ OLMUŞ HADİ YOLUN YARISINA GELDİN RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALAH
şaşırırdım zaten aramasan hemen...senmi tedavi oluyosun kocişinmi anlamamışdır adamcağız...kaç yumoş olduğunu dedimi daktırrr..
...
hava çok soğuk burada kızlar diğer şehirlerde hava nasıl
istanbul buz gibi...
[/FONT]
ya biz smyrnada yaptırıcaktk bu ay kesindi.eşim erteledi mart sonuna.bir de tepecikte yaptıralım diyor.eşimin amcası dr. yakın arkadaşı varmış orda.ege'nin tepecikteki yeri sanırım karışık biraz. bende sen beni oyalıyomusun diye patladım artık.çünkü ben çok uzun zamandır ikna etmeye çalışıyorum.oldu derken ertelemesi çok moralimi bozdu ben bu adetimi sabırsızlıkla bekliyodum gün sayıyodum. erteleyince işte bidahaki ay da ertelencekmiş hiç olmayacakmış gibi geliyor. hastane hakkında da fikir değiştirdi. ne yapıcam bilmiyorum ama önümüzdeki ay da bi mazeret bulursa çantamı toplar giderim herhalde
benden mi bahsediyorsunuz..yaa ev çok soğuk ben de fazla üşüyorum galiba ameliyat öncesi hastalanmak istemiyorum..geçen ameliyatımı ağır gripli oldum iyileşemedim sonrasındada enfeksiyondan rahmim kalınlşmadı yapışıklıklar oluştu
sıcak odadan çıkasım yok o yüzden....yoksa pis bir hatun değilim evde temizlik yapacam diye 2 kere acile gitmiş bir hatunum ben tamam mı!!!!!
ayy doktor hiç bişi sölemio ama polistik over war sende dei çok yumurtam olmuş çünkü o yüzden bekletmeyelim toplayalım dedi.hatta muayneye geldi hiç konuşmadan başladı bakmaya bende dedim saolun iim sonra özür dilerim yoğunumda hatrınızı soramadım dedi.dedim waktiniz yok bari bi hatır sorun güldü falan.pek konusmuo ama işini güzel yapsın yeter.ya burda apartmanda asansör yok ben transferden sonra 5 kat merdiven çıksam bişi olurmu kociş dio ben seni alırım kucağımaya dedim sakatlanırsın walla doktora sordum hiç bişi olmaz dedi ama bilemedim acaba dioz başka yerdemi kalsak transferden sonra 2 gün otelde falan?
camenta bundan yaklaşık 2 hafta önce özelden tedavi öncesi bir haftalık tatile çıkacaklarını yazmıştı...ama hala topiğe gelmedi acaba tedaviye başladımı diyorum merak ediyorum bendeee...
ayyy tamam tamam anladım 3.aşılamannnn yanlış yazmış olabilirimmm niye gözüme sokar gibi 3.aşılamam diye yazıyon kiiiii
[/FONT]
ya biz smyrnada yaptırıcaktk bu ay kesindi.eşim erteledi mart sonuna.bir de tepecikte yaptıralım diyor.eşimin amcası dr. yakın arkadaşı varmış orda.ege'nin tepecikteki yeri sanırım karışık biraz. bende sen beni oyalıyomusun diye patladım artık.çünkü ben çok uzun zamandır ikna etmeye çalışıyorum.oldu derken ertelemesi çok moralimi bozdu ben bu adetimi sabırsızlıkla bekliyodum gün sayıyodum. erteleyince işte bidahaki ay da ertelencekmiş hiç olmayacakmış gibi geliyor. hastane hakkında da fikir değiştirdi. ne yapıcam bilmiyorum ama önümüzdeki ay da bi mazeret bulursa çantamı toplar giderim herhalde
benden mi bahsediyorsunuz..yaa ev çok soğuk ben de fazla üşüyorum galiba ameliyat öncesi hastalanmak istemiyorum..geçen ameliyatımı ağır gripli oldum iyileşemedim sonrasındada enfeksiyondan rahmim kalınlşmadı yapışıklıklar oluştu
sıcak odadan çıkasım yok o yüzden....yoksa pis bir hatun değilim evde temizlik yapacam diye 2 kere acile gitmiş bir hatunum ben tamam mı!!!!!
yapca canım allah askına ne canta alıp gıtmesıı..ama esnde neden boyle yaptı anlamıyorumm..dur bakalım zaman herşeyın ılacı zor gelse de zaman cabuk gecıyor canımcım bı daha kı ayı da bekle bakalım yıne eşin sıcak bakmazsa sende alır karsına konusursunn....
güzelim esinle konussan benim dr benimsemem alismam en önemlisi güvenmem hastaneyi benim secmem daha dogru olur cünki igneleri ben olucam opuyu ben olucam transferide ben olucam sen sadece sperm vericeksin benim rahat ettigim yerde yaptiralim desen olmazmi acaba kararlarinda cokmu katidir yoksa sen, ya benim sectigim yerde olmazsa diye oda bana sen sectin derse diyemi cekiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?