aşkımla yarım saat önce görüştüm şekerim...haftasonu misafiri olması nedeniyle kendini temizliğe vermiş durumda o yüzden de topiğe teşrif edemiyor...ilk fırsatta gelecek canım merakını gideriyim
hımm tesekkür ederimm şekerimm..kolay gelsin mademm onaaa :)
hoşgeldiinnnnnn sefalar getirdiinnnnn
aramıza katılmana çok memnun oldum...herşey yolunda gider umarım ve hamileyim haberini burada bizimle paylaşırsın...
bilgilerini yazarsan seni listemize eklerim..
ohhh gez bakalım...dikkat et ama her an bi yerden karşına çıkıp nanik yapabilirim...
ayyyy ekinciğimi o dudaklarlamı öpceennnn(avatardaki dudaklarınlaaaa)
bir bekleyişi daha bugün geride bıraktım
kan sonucuma göre 13. gün değerim 625 çıktı
şimdi yeni bir bekleyiş başladı. benim için asıl büyük gün 8 mart eğer o gün keseyi görürsem işte o zaman hamileyim diye yazabilicem.
ah canım benim hoşgeldiiinnnn...
nasılsın??? kuzuların nasıl???
cinsiyetleri belli oldumu??? bak ne kadar zaman olmuş senden haber almayalıı bir sürü soru birikmişşş...
5 martta başlıyorum inşallah...
hayır bı kerem onlarlan opmedımm...bununla öptüm iştee bakkkk
hoşbulduk cnm iyiler teyzesi 2 i testimizii olduk allaha şükür biişey çıkmadı temiz yani cinsiyetlerini göstermiyolar ikiside utangaç biraz sanırım doktor amcamızda zorlamadı inşallah 15 gün sonra net ögrencez yazarım sana.inşşallah allahım sana ve isteyen herkeze tez elden çifter çifter verir cnm şansın bol olsun umudunu kaybetme olumlu düşün olumlu oolsun ben öyle yaptım.. bu arada liste kaçıncı sayfada bulamadım bi göz gezdiriim napmış diger kızlar..
sen yazmıyorsun madem ben yazıyorummmm hamilesiiinnnnnnn....şimdi bunu tadını çıkar sadece...kötü düşünme...MAŞALLAH kuzum çok tebrik ederim...kutlamaları başlatıyoruummmmm....Eki Görüntüle 357804 Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806
:118::118::118: :124::124::124::124::124::124::124:
heee tamam o zamannn...
maşallah kuzulara...hep böyle sağlıklı ve keyifli olun inşallahhh..demek utangaçlar yerim ben onları...
listelerimi yeni topiğe geçtiğimizde sadeleştirdik...bizimle beraber olanlar var listelerimizde diğerlerini çıkardık...
şimdi yayınlarım listeyiii...sende son adet tarihini ve bebişlerin muhtemel doğum tarihini yaz listeye ekleyim...bi de sonraki randevu gününü yaz cicim...
hoşbulduk cnm iyiler teyzesi 2 i testimizii olduk allaha şükür biişey çıkmadı temiz yani cinsiyetlerini göstermiyolar ikiside utangaç biraz sanırım doktor amcamızda zorlamadı inşallah 15 gün sonra net ögrencez yazarım sana.inşşallah allahım sana ve isteyen herkeze tez elden çifter çifter verir cnm şansın bol olsun umudunu kaybetme olumlu düşün olumlu oolsun ben öyle yaptım.. bu arada liste kaçıncı sayfada bulamadım bi göz gezdiriim napmış diger kızlar..
kromozom sıralarında 5. de olması gereken parça kopup 18. e yapışmış yani bebek sağlıksız oluyor ve tutunamıyor düşük ihtimalle tutunan var ama maalesef sakat doğuyoraynı sorunu yaşayan bir tanıdık 3 düşük bir sakat doğum yaptı(yaşamadı) bir de negatif tüp bebek denemesi var o yüzden doktorlar tüp bebek+pgt diyor rahmimin sağlığı açsından da böyle yazınca kötü bir tablo çıkıyor ortaya ama ben çok umutluyum stres rahimi dondurur lafını kendime ilke edindim asla moralimi bozmuyorum her iki sonuca da kendimi hazırlıyorum bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek???
kızlar tansiyonum yerlerde bugun yatıyorum
ecrinden haber varmı? almışmı yavrularını
gözün aydın şekerim darısı başımıza bi halay da ben çekeyim nasılsa zaman zemin müsait evde oooohhh ohhhh Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806 Eki Görüntüle 357806
yandan yandan
:118::118::118: :124::124::124::124::124::124::124: :32
25 kasım sat dgum tarihleri net mamakla biriikte ağusts eyül 5 diğer randavum sanırsam mart 17 giibi olcak
bnede öpeyim seni
saçmalama niye kafamızı şişeresinki... bizim burda amacımız birbirimize destek olmak değilmi? senin için işlerin yoluna girdiğini görmeden bizim içimiz rahat etmez o yüzden bizi gelişmelerden haberdar et. seni seviyoruz.........
hayırlı olsun tatlım....
eleriine sağlık saool cnm.
5 martta başlıyormuşsun hayırlısı olsun..ben de o tarihlerde ameliyat olmuş olurum herhalde..
doktorumu arıyorum açmıyor telii ameliyat gününü alacağım.. acaba ameliyatta mı kii diye düşünüyorum aslında..yoksa gece demez arar telini açar adam..transferim olsa bende sonucuu 5 martta öğrenecektim kanda...kısmet bakalım sana uğurlu gelir inş o tarih..geç oldu ben yemek yapmaya gideroradan da avm ye gideceğim kızlar akşama görüşürz öpüldünüz
sağol canım benım sabahtan birşey yoktu biraz çıkıp dolaşayım dedim apartmandan çıkmadan başım fena döndü nerdeyse merdivenden düşüyordum.geçmiş olsun kuzum...noldu durup dururken değişik bişey yaptın ya da yedin...
ecrin belki net e giremeyebilirim demiştiiii..haber yok yani..
canım geçmiş olsun..... ecrini sormuşsun aldı bebişlerinin ikisini de.. dinleniyo....
bir bekleyişi daha bugün geride bıraktım
kan sonucuma göre 13. gün değerim 625 çıktı
şimdi yeni bir bekleyiş başladı. benim için asıl büyük gün 8 mart eğer o gün keseyi görürsem işte o zaman hamileyim diye yazabilicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?