hadi hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahhhh.o ilacı bilmiyorum canım bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır...
bir bekleyişi daha bugün geride bıraktım
kan sonucuma göre 13. gün değerim 625 çıktı
şimdi yeni bir bekleyiş başladı. benim için asıl büyük gün 8 mart eğer o gün keseyi görürsem işte o zaman hamileyim diye yazabilicem.
ay hadi inşallah kuzum valla heyecanla bekliyor olacam sonucunu...rabbim göndermiş olsun bebeğimizi mucizemizi...eyvaaahhhhh bu durumda hayati tehlikem var demektir...ilk fırsatta beni yeme planları yapan hatun hamile kalırsa bu kez aşerme muhabbetine kesin beni mideye indirirrrr:18:
geçmiş olsun canım...daha çok yeniii...bugünü yatarak geçir bence...ilacı da enfeksiyon oluşmasına önlem amaçlı veriyor doktorlar...bi işlem geçirdin ve o sırada enfeksiyon kapma riskin var...
ay hadi inşallah kuzum valla heyecanla bekliyor olacam sonucunu...rabbim göndermiş olsun bebeğimizi mucizemizi...eyvaaahhhhh bu durumda hayati tehlikem var demektir...ilk fırsatta beni yeme planları yapan hatun hamile kalırsa bu kez aşerme muhabbetine kesin beni mideye indirirrrr:18:
geçmiş olsun canım...daha çok yeniii...bugünü yatarak geçir bence...ilacı da enfeksiyon oluşmasına önlem amaçlı veriyor doktorlar...bi işlem geçirdin ve o sırada enfeksiyon kapma riskin var...
kızlarr bu arada ben cıkmak zorundayım yıneee...lutfenn sakın olalaımm olmayanları uyaralımm lütfenn hepinizi seviorum hoşçakalınn...
sağol canım uzanıyorum zaten..pozitifi görürsen ki inşallah...kan iğnesine başlatacak...
kesinlikle canısııı eğer pozitif olursa bittin yavrum sen.....
Allah büyük canısı inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimizzzzz.şimdi iki günde geçmez bana ....ama nedense umudum çok yok.tüple bile olamadı diyorum kendi kendime.bide kimyasal durumu var tabi..Allah hepimize hayırlısını versin inşallahhhhhhhh.
sağol canım...inşallah değerin artarda mucize olur...
nasılsınız?bizz geldik,bugün kendimizi iyi hissediyoruz cok şükür,teyzelerimize bi bakalım dedik:))bikac gündür giremedim,midem cok kötüydü hep yattım,bugün iyiyiz biraz,meyveyle karnımızı doyurduk:))sizlerde ne var ne yok?nasılsınız?iyi veya üzücü haberler varmı?birisi bana kısa bi özet gecerse cok sevinirim..
julieta gözük müyor?haber var mı?
kuzum zaten bu beklenmeyen bi durum olmazsa napalım bişey kaybetmiyoruz yaaa...olursada tadından yenmez yaniii...
şimdilik iyi düşünelim...neyse sen hamile kalda beni yersin napalımmm...teslim oluyorummmm:93:
sagol canım,evet ben midemi toparlayamıyorum malesef,dünkü kusma faslından sonra bugün cook şükür biraz iyiyim.ELVANELVANI kutlamıştım zaten yeniden tebrikler,ekin e cook sevindim belki pazartesi bebegine kavuşur:)),sana ayrıca sevindim nihayet randevuyu aldın gidiyosun ha,inş.güzel haberlerle dön canım sonu bol bebeli bitsin inş.,sonra sende kendini toparlayama:))bizde sana deriz artık:))gecmiş olsun diye..ECRİNE de cook sevindim inş.hayırlısıyla bebekleri tutunur,güzel bi haber verir bize,geri sayım başlamış onunda,ELİFCE hadi hayırlısı canım,inş sende güzel haber verirsin..herkese rabbim bu duyguyu yaşatsın,insan içinde büyüdükce daha iyi anlıyo..
aşkitom kızma.... hemen açıklayım faceden bana yazışırken topikte ecrin onlıne görünüyodu o sebeble atladım. o yüzden sizinde konuştuğunuzu düşündüm. bugün topiktede çok aktif olmadığım için lotusun sordunu görünce cvp yzdım. yoksam niye bilipte sölememezlik ediyim....madem görüştün niye bize yazmıyorsun...ben ne öğrenirsem burdan paylaşıyorum sizinle...tuana sormasa demeyecekmiydin...merak ettim kaç saat oldu öğreneli acaba...kızdım ama...
belli olur belkide mucizen seninledir...canım bu ay yumurtlama dönemi hesaplamadım ben.ilaçlar adette de gecikme falan yapıyo diye.bilmiyorumki bu yüzden.az önce dr u aradım geç döllenme olabilir cuma tekrarla testi dedi.
ama umutlanamıyorum daha önce 21 den 13 e düşmüştü değerim yani kimyasaldı.kasıklarımda ağrı var sanki adet olcakmışım gibi...
:18::18:
seviyorum seni....niye bize bişi yazmadın...
merak edebileceğimizi düşünmedin miii...
acayip bozuldum bizde acaba girme imkanı olur belki eşi müsaade eder diye bekliyoruz...
nasılsınız?bizz geldik,bugün kendimizi iyi hissediyoruz cok şükür,teyzelerimize bi bakalım dedik:))bikac gündür giremedim,midem cok kötüydü hep yattım,bugün iyiyiz biraz,meyveyle karnımızı doyurduk:))sizlerde ne var ne yok?nasılsınız?iyi veya üzücü haberler varmı?birisi bana kısa bi özet gecerse cok sevinirim..
Canım inş.sende bi mucize haberi verirsin bize bellimi olur:))tam sonucu ögrenene kadar hiç belli olmaz,degilsede dedigin gibi tam gaz devam..ama bende heyecanlandım,rabbim vercek olduktan sonra olmaz denen herşey mümkün biliyoruz ki:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?