Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu kez oldu işteee..çok şirin yaaaa...maymuşşşşş...
anladım sen feci bi hayvanseversin....

canlar ben geldimmm.
size enteresan bişey dicem.benim adet günüm yarın iki gündür olacak gibiyim.acaba kistmi oluştu diye düşündüm ve eski dr uma gittim.oda ultrasonla baktı ve kist falan yok dedi.bide hcg istedi yapalaım bakalım diye.
az önce sonucu aldım ve değer 10.7.şimdi bu ne oluo.:26::26:

nası ya????????? yumurtlama dönmeinde ful ekşın varmıydı sizde? bugün kaçıncı gün oluyo yani??????? dr. ne dedi???

evet canım aldı kuzucuklarını.... inşallah ikiside sıkı sıkı tutuncak annesine..... eşi radyasyon yüzünden pc yi vermemiştir o yüzden gelememiştir:))))

madem görüştün niye bize yazmıyorsun...ben ne öğrenirsem burdan paylaşıyorum sizinle...tuana sormasa demeyecekmiydin...merak ettim kaç saat oldu öğreneli acaba...kızdım ama...

nası ya????????? yumurtlama dönmeinde ful ekşın varmıydı sizde? bugün kaçıncı gün oluyo yani??????? dr. ne dedi???

canım bu ay yumurtlama dönemi hesaplamadım ben.ilaçlar adette de gecikme falan yapıyo diye.bilmiyorumki bu yüzden.az önce dr u aradım geç döllenme olabilir cuma tekrarla testi dedi.
ama umutlanamıyorum daha önce 21 den 13 e düşmüştü değerim yani kimyasaldı.kasıklarımda ağrı var sanki adet olcakmışım gibi...
:18::18:

bu kez oldu işteee..çok şirin yaaaa...maymuşşşşş...
anladım sen feci bi hayvanseversin....

beğenmene sevindim şekerim daha fazlaa görme dedimm onu...evet hayvanlarıı cook sevıorumm bennn..
evet canım aldı kuzucuklarını.... inşallah ikiside sıkı sıkı tutuncak annesine..... eşi radyasyon yüzünden pc yi vermemiştir o yüzden gelememiştir:))))

hı hı demıstı zatn tatlım esım istemıor diye..ıkısıde konmuş he ne güzell hadi bakalımm hayırlısı olsun ALLAHIM yüzünü güldürsünn....

ay noluyooooo neler okuyorum bennn...doğrumu görüyorummm...biri beni çimdiklesinnnn
tüp bebekten sonra adet gecikmesi yaşanıyo bir kaç ay...henüz adet zamanın olmayabilir ve geç yumurtlamış olabilirdin...ve bu da hamilesiinnnnn demekk oluyoooooo....ALLAHIM bir mucize dahamı yaşıyoruz yoksaaaa...çok heyecanlandım yaaaa...canımmm cann inşallah öledir..doktor ne dedi peki...testi 2 gün donra tekrarlayacaksın dimiiii

niye bize bişi yazmadın...
merak edebileceğimizi düşünmedin miii...
acayip bozuldum bizde acaba girme imkanı olur belki eşi müsaade eder diye bekliyoruz...

canımmmm sağol yirim ben seniiii.ama daha önce bi kimyasalım varya 20 den 13 e düşmüştü değer iki gün sonra.dr dediki çok umutlanma iki gün sonra tekrar baktır.önceki durumu biliyo tabi.bide adetten bir gün önce daha yüksek olmalı dedi.tekrar bakcaz.
eğer öyleyse hakkaten mucize toplamda 3 kere falan birlikte olduk ve yumurtlama günü falanda hesaplamadım hiç.

merhaba arkadaşlar..saat 4 de oldum aşılamamı.doktorun ameliyatı varmış bekledim...iki yumuratam varmış çatlamış..hayırlısı artık...prednol tablet verdi bana 5 gün kullan dedi...ne için verdi bilen var mı?

hadi hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallahhhh.o ilacı bilmiyorum canım bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır...

önce lotus sordu farkındayım okuyorum herhalde...
sonra onun üzerine sen sordun ve cevapladı akasya hatun...
kızmak değilde bozuldum amaaa....

niye bize bişi yazmadın...
merak edebileceğimizi düşünmedin miii...
acayip bozuldum bizde acaba girme imkanı olur belki eşi müsaade eder diye bekliyoruz...

canımcım güldennimm bozuldun anlıyorum ama cıkmış zatenn gormuyor suan..oda hamış belkı dalgınlığına geldi belkı unuttu nesee bilmiorumm ama boşverrr...

ay hadi inşallah kuzum valla heyecanla bekliyor olacam sonucunu...rabbim göndermiş olsun bebeğimizi mucizemizi...eyvaaahhhhh bu durumda hayati tehlikem var demektir...ilk fırsatta beni yeme planları yapan hatun hamile kalırsa bu kez aşerme muhabbetine kesin beni mideye indirirrrr:18:

geçmiş olsun canım...daha çok yeniii...bugünü yatarak geçir bence...ilacı da enfeksiyon oluşmasına önlem amaçlı veriyor doktorlar...bi işlem geçirdin ve o sırada enfeksiyon kapma riskin var...

kızlarr bu arada ben cıkmak zorundayım yıneee ...lutfenn sakın olalaımm olmayanları uyaralımm lütfenn hepinizi seviorum hoşçakalınn...

kız ALLAH iyiliğini versin emi...bişey yok cicim...ben sitem ediyorum kendisine...niye haber vermedi diye dertlendim onu soruyorum...tartışcak değiliz...biz eksiyiz birbirimizi yeriz ama yinede küsmeyiz..olurmu hiç öle şey delüüüü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…