Tüp Bebek Günlüğümüz !

selammmm ıyı aksamalr canlarım biz geldık aldık bebişlerimizi geldıkkkkk cok sukur hersey yolunda gıttı benı merak edenler soranlar haber bekleyen herkesdan ALLAH RAZI OLSUNNN canlarımmmmmm

geçmiş olsun...inşallah sıkı sıkı tutunurlar...
ve güzel haberini kutlarızzz...

Şimdi alakasızzz maydonoz olucam ama nappaamm anammmm..Güldenim hotmailine bakarmısınn..Boncuk işlerimimi serseydimm yoksa iğne oyaları güsell mi olmuşşş
alakasız olur mu be seninle ilgili herşey her an ilgimi çeker...hayat durur ve sen devam edersin bir tek...ayyy du bakayımmmm....

hayırlısı olsun kuzummmm ıns pozıtıf olurr sonucunnn

canım ozledım senııı nasılsınnnnnn

kızlar tansiyonum yerlerde bugun yatıyorum
ecrinden haber varmı? almışmı yavrularını

3 te vedeydık kuzum gıremedım kocıs yasak koyduuu cok sukur aldık bebıslerı gedlıkkkk...

super bır haber cok guzel kuzummm hamılesınnnnnnn rabbım o gunlerı gormeyı nasıp etsın canımmmm

ben geldimm kızlar.cuma opu kesinleştii bu gece saat yarımda çatlatma iğnemi yapcam.bende haberler böleee siz napıosunuzz bakalımm??
cok sevındım canım hadı hayırlısıııııı olsunnn bok bebıslı olsun kuzummmm

benden guzel haberlerle geldımmmm ıns dıger ark. guzel haberlerle gelmıstır kuzummmm

gördüm kuzum....
annen haklı bencedeeee...
çok beğendim çooooooookkkkkkk....
ben bayılırım zaten dantele iğne oyasına...
gerçi senin salonuna boncuk işlemeside güzel giderdi...
ayyyy seviyommm ben seniiii...az kaldı gelip o salonunu batıracam taammııııı

canımm hoşgeldinnn...bebişlerin işşallah sana sıkı sıkı tutunurlarr annelirinden hiç ayrılmazlar

Hadi güzelim bunuda atlattın inşş geri sayımın da rahat geçer ve sonunda pozitif haberlerle kutlama yaparız..

bende sana yazdım:))) koşturup topiğede yazcaktım ecrinimin embriyoları iyiymiş die sen benden önce gelmişsin.... dedim güldenciğimi gene kızdırmayım:))))))

sagolun canlarım ALLAH RAZI OLSUNNN ıns 12 sınde cok guzel haberler alıcazzzz rabbım ol desın olsun artık onun elınde ne yapalımmm bız elımızden gelenı yaptıkkkkk....

hayırlı olsun cnm..
inşallah sonundada güzel haberle gelirsinnnn

Zaten aklımda kalmış dantel falan sevdiğinn ondan sorayım dedimm canımıniçi..Benn hiiiç anlamammm dantelden oyadann..Bende senii seviyommm taammı..Birde sen batıramazsınn senin sıpalar gelicekk elif teyzelerinin evini altına üstüne getireceklerr..Bizde bir kenarda elimizde kahvelerimizz dur yavvrumm gülden teyzenin sıpasının saçını çekme falan diye söylenipp bu günleri tebessümle anıcazz innnnnşşallahh..

Gelicekksinn kavuşucaz hissediyorumm..Ama senin meleğin önce gelsinde ben beklerim yüreğime taşş basarrr

selam kızlar. ben bugün 6. günü bitirdim.artık iyice heyecanlanıyorum.kötü sonucu hiç aklıma getirmiyorum. inşallah büyük bir yıkım yaşamam.hamile arkadaşlarda nasıl belirtiler oluyordu yazabilirler mi acaba? benim ara ara karnım ağrıyor, adet olacakmışım gibi. başka da bir belirti yok.

ne güzel hayaller bunlar ..rabbim gerçek eylesin inşallah...
yolsunlar saçımı başımı kurban olsun onlara...
ay niye öle diyon taş basarım falan dieeee...
içlenirim baakkkk...

hürrem başlıyor...
ben arada uğrarım kızlarrrr

he valla bende hürreme bakacam şimdiii...

cnm bnmde bugün 10. gün..
bende 1 haftadır adet belirtileri gibi sancılar yaşıyorum..
ağrımda oluyor dedim..doktorda normal dedi bunlar için..
gazımda var ayrıca..
inşallah olumlu sonuç alırsın hayırlı olsunnn

az kaldı azzz..
bu bölüm felaketttttttt

topiğin hürrem saatine dek geldin canım..o yüzden kızlar tv izliyorlar...belirtisi olanlarda olmayanlarad hamile kalabiliyor...ama genel olarak kasıkta tek taraflı batmalar,adet olacakmış gibi hissetmeler yaşadı kızlar..bi de hafif lekelenmeleri oldu bazılarının kahve renkteydi...

aminn canımm inşşş..İçlenmee senn..Hürrem günü olduğu nasıl belli topikteee..Bende ölüyorumm yorgunluktann..Kendimi banyoya atıyorummm sizide senide çookk öpüyorumm

inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.nasıl dayandın 10 . güne kadar test yaptırmadan? ben erken yapacağım sanırım bekleyemeyeceğim sonuna kadar, hem bebek yoksa son güne kadar kendimi kasmak da istemiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…