Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben çok mutsuzum kızlar ya 3 ay nasıl gececek sperm sonuçları yükselecekmi yükselmezmi kafam okadar doluki inşallah düzelir sperm sonuçları düşük canlılk 0 dı yükselmezse tüp bebekte yaptıramayız heralde uffff ufff

ama mutsuz olma..düzelir ALLAHIN izniyle dua et bol bol.herşeyin güzel olcağına inan lütfenn..

hep aynı şeyleri yazpı duruyorum kusura bakmayın sizleride sıkmak istemiyorum ama napıyım bazen çok iyiyim bazende kimseye eşime bile tahammülüm yok deli gibi oldum ya nası düzelicem ben ya.....

ama mutsuz olma..düzelir ALLAHIN izniyle dua et bol bol.herşeyin güzel olcağına inan lütfenn..

etmemmi tatlım hep dua ediyorum inş azda olsa canlılık olur 1milyon 600 spem canlıkla morfoloji 0 ameliyat iyi geçti inşallah düzelir yaa...

Evet canım yaa..Hayret ettimm kimsecikler yokk..Ne oldu herkezin aynı günümü buldu neee:18::18::18::18::18::18:

Evet canım yaa..Hayret ettimm kimsecikler yokk..Ne oldu herkezin aynı günümü buldu neee:18::18::18::18::18::18:

walla kaldım buralarda çok korktummm:18::18:bende saat yarımda iğnemi yapcam onu bekliom uykum geldi aslında..bende burda olmazsam ayıp olur bahane yok bende koca yok çünkü yanımda yarın akşam gelio bu kadar kalamam artık

Hımm demek kocişin geliyorrrr..Artık yüzünü zor görür topiktekiler İğneyi bu saatte mi vuruluyorsun canım..

Akudaşım benimm..Haberler senin cephede bayağı hareketliymişşş okudumm..Hayırlısı olsun diyorumm..İnş bir mucize olmuştur ve meleğin göbüşüne konmuştur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…