Tüp Bebek Günlüğümüz !

ama ben gülerek okudum yazdıklarını
doğuruyorum sandım gaz sancısıymış deyince koptum
Allahın izniyle bişey olmaz kurma kafanda canımcım her gebenin erken doğurma riski var sonuçta olursa olur Rabbim sağlık versin yeterki...

Selam canım bu konu hakkında çok bilgi shibi degilim ama neden acaba 2,kez tüp tedavisine başlaıyacınız zaman o an sperm bulunmaz diye dondurulmus olabilir bulunan spermeleri garantiye alabilmeleri için dr bib bildigi var demekki yeterki rabbim ol desin herşekilde olur canımm hayırlısı olur inş hakkınızda

Ahhh ahhh canım bizim gibi tüpcüler hep öküzün altında buzagı ararız tatlımmm inş vakti gelene kadarr oglusun bekler canımmm olur böyle şeylerrr

bizde öyle düşünüyorduk ama 5 yıl garantide warmış bide şimdi dr. moralimizi hepten bozdu . bozulma ihtimalini hiç duymamıştım ben kimseden yhaaa

Neee gülüyonn tızım senide görecegizz artık pıt olsa toca seni hastaneye taşırrr şaka bir ynada cnım tüple olna hmişlik gerçekten çok yoruyır insanıı bak bizlerede yorulcz inşşşş şuuu keneler bi yapişırda kalırlar İNŞALLHHH

bir daha bulunmaz die saklandı ama şimdide bozulabilir diyo iştee.

bizde öyle düşünüyorduk ama 5 yıl garantide warmış bide şimdi dr. moralimizi hepten bozdu . bozulma ihtimalini hiç duymamıştım ben kimseden yhaaa

çok hatunla paylaşımda bulundum bugüne kadar böyle bişey duymadım canım...
5 yıl için donduruyorlarsa demekki 5 yıl birşey olmuyordur ben böyle düşünürüm...
yani parayı alırlarken deselermiş o zaman ilk zamanlar bişey olmaz ama bekledikçe kalitesi bozulabilir diye bilgi verselermiş...
hastalar her konuyu bilmek zorunda değiller doktorların ağzına bakıyoruz ona göre hareket ediyoruz başta söylemedikleri şeyi sonra söylediklerinde haliyle acabalarımız oluyor çünkü ciddi paraların döndüğü bir sektör tüp bebek...
sen şimdi tüp bebek için acele etmek zorundamı kalacaksın spermler bozulmasın diye:26:

ben gebe kalsam ne halde olcam acaba her gece a ha doğuruyom diye hastaneyemi taşıncam yoksa umursamadan durabilcemmi görcez valla bende merak ediyorum
kene falan değil şekerim bizimkiler kene deyip kenelere hakaret etme onlar tuttumu bırakmıyoo bizimkiler teoride kene pratik sıfır

kafamız allak bullak oldu napçamızı bilmiyoruz işte herkeze sordum öle bişi olmaz dedi zaten bize merkez 5 bin dedi bizim 15 bin tuttu hemen yaptıramayızki aralık fln düşünüyoruz..

Canlarrrr kardeşimin arkdaşı çift rahimli dogmus 2 sene önce 1 tanesini aldılr daha sonr yumurta rezervi 1 yada bazı aylr hiççç olmuyormusu laparoskopi,histereskopi oldu geçen sene geçen ay tek 1 tane yumurtası bulunu döllendive trasnfer edildi dr demişki şansınnn çokkk düşük olursa mucize olur byramda test yapıyor veeeee hamileeee duydumm çokkk sevindimm çokkk duygulandımm ve halennn şoktlarmıss gerçekten Rabbim yeterki oll desinn gerçektenn biz bol bol dua edelimm İnş hepimizin gönlüne göre olur canlar İNŞLLAH

donrurulmuş spermde sorun olmaz çözünme esnasında bir miktar kalitesi düşer bu da doğaldır...bak canım bir yazıdan alıntı yaptım...

Dondurulan spermlerin çözüldüklerinde hareket ve canlılık oranları dondurulmadan önceki değerlerinin altına düşer ancak tüp bebek yöntemlerini uygulamak için yeterli olur.

Son düzenleme:

ne güzel bir haber bu yaaahem duygulandım hem sevindim
şükürler olsun Rabbim ol desin yeterki...
e bizede ol desin dimi artık

saoll jnm yha birazda olsa içim rahatladı.

bu dr. ları anlamıyorum yha para werince gülüyolar . wermiyince hiç ilgilenmiyolar..para werdiğin halde peşlerinden koşuyosun.

maalesef canım ilk görüşmeden sonra asıl doktorunla tekrar görüşmen bile çok zor oluyor asistanlar ya da ekipten başka doktorlar ilgileniyorlar.. çok az hastanede asıl doktorunla muhatap oluyorsun...

Ahhh ahhh canım bizim gibi tüpcüler hep öküzün altında buzagı ararız tatlımmm inş vakti gelene kadarr oglusun bekler canımmm olur böyle şeylerrr

Allah sizinde başınıza versin inşallaaaaaahhhh hamilelik hıh görün o zaman bende size gülcem

Selam kızlar nasılsınız, bugün bebişimi gördüm kontrole gittik 350gr olmuş, ama ben birazcık fazla kilo almışım dr dikkat et dedi diğer herşey yolundaymış hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…