Tüp Bebek Günlüğümüz !

yazdıklarına aynen katılıyorum saracım...
demek çok yoğunsun kolay gelsin canım...
sen ne zaman tatile çıkcan peki...

tatlım annem bu sene hacca gidecek bende izinlerimin bi kısmını o döneme ayıracam bi kısmınıda tüp bebek yaparsak o zaman kullanırım diye düşünüyorum yani anlayacağın tatile çıkamayacam bu sene iyiki kışın bi hafta antalyaya gitmiştik yoksa bu sene hiç tatil yapmamış olacaktım.

ayy ne güzel canımm Allah inşaallah hac görevini hakkıyla eda etmeyi nasip etsin anneciğine ... darısı başımıza olsun inşaallah

telden girdim canis burdan konusak biraz yaticam cok kalmicam zaten cok sivcak daynamiyorum.sen napiosun?

İyiyim canım kocişle sahile gittik gezdik dolştık güzel geçti yeni geldik sayılır yarın sabah dr gidicem 11 de smear aldırcam canım kaıklrımda agrıyor bir muayahane olayım diyorum ögleden sonra arkadaşım gelicek böylr yanii yugun birgün beni bekliyor inşş

iyi etmussiniz cnm sicakta iyi gelmistir keske bizimde denizimiz olsa o smear testinde canin yanmio mu? bnmde kasiklarim agriyo.bi kiz kendiliginden hamile kalmis cok heveslendim bende:)))

iyi etmussiniz cnm sicakta iyi gelmistir keske bizimde denizimiz olsa o smear testinde canin yanmio mu? bnmde kasiklarim agriyo.bi kiz kendiliginden hamile kalmis cok heveslendim bende:)))

Evet ya okudum canım sende begenmişşsin çokk sevindim ttlımm ya darısı bşımıza inşş yok canım nlamıyorsun bile smearı alırken çok basit bir işleeemm canımmm sen gel istanbula ben seni hergünn sahillerde çay bahçelerinde agırlarım balımmmm

him anlafim cnm e iyiymis o zmn.saol tatlim gezmeye cok ihtiyacim var valla:))))

Günaydınnnn cancağızlarım..
Bugün başağırısı ile kalktığımdan pek keyfim yok

Son düzenleme:

anladım canım hal böyleyken yaz tatili olmaz tabiki...
dediğin gibi Antalyaya gittiniz zaten bir ara o yetsin bu sene...
anneciğin ne güzel kutsal topraklarımıza gidecek demek bol bol dua etsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…