Pardon yanlış yazdım 1.350gr dicektim:))))
Pardon yanlış yazdım 1.350gr dicektim:))))
yazdıklarına aynen katılıyorum saracım...
demek çok yoğunsun kolay gelsin canım...
sen ne zaman tatile çıkcan peki...
Ben anladım canım yazınca maşallah bebişine bizde haftaya cumartesi gitcez zaman geçmiyo özledim bebişimi
tatlım annem bu sene hacca gidecek bende izinlerimin bi kısmını o döneme ayıracam bi kısmınıda tüp bebek yaparsak o zaman kullanırım diye düşünüyorum yani anlayacağın tatile çıkamayacam bu sene iyiki kışın bi hafta antalyaya gitmiştik yoksa bu sene hiç tatil yapmamış olacaktım.
ayy ne güzel canımm Allah inşaallah hac görevini hakkıyla eda etmeyi nasip etsin anneciğine ...darısı başımıza olsun inşaallah
telden girdim canis burdan konusak biraz yaticam cok kalmicam zaten cok sivcak daynamiyorum.sen napiosun?Canımm ben geldim hade gelll
telden girdim canis burdan konusak biraz yaticam cok kalmicam zaten cok sivcak daynamiyorum.sen napiosun?
İyiyim canım kocişle sahile gittik gezdik dolştık güzel geçti yeni geldik sayılır yarın sabah dr gidicem 11 de smear aldırcam canım kaıklrımda agrıyor bir muayahane olayım diyorum ögleden sonra arkadaşım gelicek böylr yanii yugun birgün beni bekliyor inşş
iyi etmussiniz cnm sicakta iyi gelmistir keske bizimde denizimiz olsao smear testinde canin yanmio mu? bnmde kasiklarim agriyo.bi kiz kendiliginden hamile kalmis cok heveslendim bende:)))
him anlafim cnm e iyiymis o zmn.saol tatlim gezmeye cok ihtiyacim var valla:))))Evet ya okudum canım sende begenmişşsin çokk sevindim ttlımm ya darısı bşımıza inşş yok canım nlamıyorsun bile smearı alırken çok basit bir işleeemm canımmm sen gel istanbula ben seni hergünn sahillerde çay bahçelerinde agırlarım balımmmm
Günaydın kızlar yine yazıp kaçıyorum hepinizi çok öptüm. .
tatlım annem bu sene hacca gidecek bende izinlerimin bi kısmını o döneme ayıracam bi kısmınıda tüp bebek yaparsak o zaman kullanırım diye düşünüyorum yani anlayacağın tatile çıkamayacam bu sene iyiki kışın bi hafta antalyaya gitmiştik yoksa bu sene hiç tatil yapmamış olacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?