Tüp Bebek Günlüğümüz !

doktorumuz günü belirledi hayırlısıyla. haftaya cuma olacak inşallah ...sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım inşallah yavrumu. rabbim hepinize yaşatsın inşallah bu duyguyu ...dua edin bana

doktorumuz günü belirledi hayırlısıyla. haftaya cuma olacak inşallah ...sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım inşallah yavrumu. rabbim hepinize yaşatsın inşallah bu duyguyu ...dua edin bana

demek tarih belli oldu ne heyecanlı ve güzel günler bunlar böyle..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hemen emme işine girişin sorun yaşamadan inşallahhhh

Günaydın sevgili arkadaşlarım.

günaydın şekerim..

slmlar nasılnsz ? gorusemedık uzun zmandr malum ben ınternetnetten uzaklardayım :)kızlar ya ben bı dr gttım dewlete denemek ıcın hem kontrol vardı dr dedım kı ben bebeğın cınsıyetını oğrenmek ıstyorum dedım bana nedese beğenırsınız SUAN COK YOĞUNUM CINSIYETE BAKAMAM!!! allahım allahım beynımden kaynalar sular dokuldu benden testler ıstedı kağtalrı verdı bende yırttım çok yoğunum yaptıramam dedım :) :) :) nerde mal var benı buluyor ... bende bu pts yakınımdakı eskı doktoruma gtcem tup bebek yapana gıdemyorum artık malum cok pahalı hayrlısı olsun sızlerden haberler varmı ?

Allah sağlıkla sıhhatla kucağına almayı nasip etsin .Evinize mutluluk getirsin.İnan böyle güzel haberler alınca çok seviniyorum.Rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin.

42 yaşında olunca insan çok korkuyor.. evleneli yıl olacak neredeyse.kısaca geç kalmışız epeyce. türkiyede ki denemem den sonra burada tekrar başladım. bakalım ..birileri ile paylaşmak çok güzel...inşallah güzel haberlerimi de paylaşırım

hoşgeldin
çok uzaklardan yazıyorsun demek...
her daim yanındayız tatlım...
tam olarak sorun neydi tüp bebek denemesi yapmak için

Yaş faktörü,birde eşimde sperm azlığı. bu yaşlarda uzmanlar az şans veriyor buda beni korkutuyor tabii

doktora bak yaaa babasının hastanesinde canının istediğine zevkine bakıyor sanki...fena kapak olmuş çok yoğunum yaptıramam deyip kağıtları yırtman...ukala herif..hamile kalmak için girdiğin stres yetmiyor hamilelğini de yaşatmıyorlar keyfini de nolcak sanki bakıverse
ayy az kalmışş meleğini kucağına almana sağlıkla al canım inşaallah
tatil dönüşü herkese selam nasılsınız görüşmeyeli.
hoşgeldin canımmhenüz tatile gidememiş olmak can sıkıcı ama neyse ki belirledik tarihi eylül başında giidp tüm yılın yorgunluğunu kızgın kumlarda serin sulara bırakacaz inşaallah

merhabaa hoşgeldin canımm..yaş 42 olunca korkmuşsun ama biliyorsun ki gencecik yaşta evlenip yıllarca tüp bebek tedavilerinde senin yaşına gelenlerimiz de var...ilk yada 2. denmede anne olanlarımızda çok şükür...inşaallah Rabbim bekletmeden gönderir evladını..ben 30 yaşında evlendim geç evelendim bana sorarsan amaa aynı yaştaki eltim 3. ayında hamile kaldı ben 4.5 seneyi devirdim...Rabbim inşallahh nasip eder..Arkadaşımın 40 ında evlenen ablası 2. bebeğini doğurdu...yaş bahane Rabbim nasip edecek

Canım allah kurtarsın bende 38+1 de aldırmayı düşünüyorum bebişimi kurban bayramının arife gününden bi gün önce bakalım doktorumuz ne dicek bu duruma

oyy oyy haftaya evinize küçük bir kuzu gelecek Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin. Bu telaşı da buradaki tüm arkadaşlarımıza yaşatsın inş

ben de bir kere cerrahpaşanın aciline gitme gafletinde bulundum. haspamı rahatsız ettim diye dövmekten beter etti, yüzüme bile bakmadı. bir daha tövbe dedim. ben hala tüp doktoruma gidiyorum, doğumu da o yaptıracak bir aksilik olmazsa. çok iyi tatlı bir kadın. o kadar para vermek içime dokunuyor ama napalım canı sağ olsun

burada 22 yaşında tüp tedavisi olan birçok arkadaş var. yaşını hiç dert etme. Allah en kısa zamanda evladına kavuştursun inş.

Ay ne guzel bir telas hayirlisiyla alirsin insallah kucagina darisi hepimizin basina insallah canim senin ikiz degilmiydi benmi oyle hatirliyorum

merabayııınnn
bu akşam yolculuk var kızlar..annemlerle beraber memlekete gidiyoruz..
eylül başı gibi dönücem inşallah..

semuşum ev buldunmu
bulduysan nerden buldun..
inşallah şöle yakınlarda biyerlerdedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…