doktorumuz günü belirledi hayırlısıyla. haftaya cuma olacak inşallah ...sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım inşallah yavrumu. rabbim hepinize yaşatsın inşallah bu duyguyu ...dua edin bana
Günaydın sevgili arkadaşlarım.
doktorumuz günü belirledi hayırlısıyla. haftaya cuma olacak inşallah ...sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım inşallah yavrumu. rabbim hepinize yaşatsın inşallah bu duyguyu ...dua edin bana
hoşgeldin
çok uzaklardan yazıyorsun demek...
her daim yanındayız tatlım...
tam olarak sorun neydi tüp bebek denemesi yapmak için
doktora bak yaaa babasının hastanesinde canının istediğine zevkine bakıyor sankislmlar nasılnsz ? gorusemedık uzun zmandrmalum ben ınternetnetten uzaklardayım :)kızlar ya ben bı dr gttım dewlete denemek ıcın hem kontrol vardı dr dedım kı ben bebeğın cınsıyetını oğrenmek ıstyorum dedım bana nedese beğenırsınız SUAN COK YOĞUNUM CINSIYETE BAKAMAM!!! allahım allahım beynımden kaynalar sular dokuldu benden testler ıstedı kağtalrı verdı bende yırttım çok yoğunum yaptıramam dedım :) :) :) nerde mal var benı buluyor ... bende bu pts yakınımdakı eskı doktoruma gtcem tup bebek yapana gıdemyorum artık malum cok pahalı hayrlısı olsun sızlerden haberler varmı ?
ayy az kalmışş meleğini kucağına almana sağlıkla al canım inşaallahdoktorumuz günü belirledi hayırlısıyla. haftaya cuma olacak inşallah ...sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım inşallah yavrumu. rabbim hepinize yaşatsın inşallah bu duyguyu ...dua edin bana
hoşgeldin canımmtatil dönüşü herkese selam nasılsınız görüşmeyeli.
42 yaşında olunca insan çok korkuyor.. evleneli yıl olacak neredeyse.kısaca geç kalmışız epeyce. türkiyede ki denemem den sonra burada tekrar başladım. bakalım ..birileri ile paylaşmak çok güzel...inşallah güzel haberlerimi de paylaşırım
slmlar nasılnsz ? gorusemedık uzun zmandrmalum ben ınternetnetten uzaklardayım :)kızlar ya ben bı dr gttım dewlete denemek ıcın hem kontrol vardı dr dedım kı ben bebeğın cınsıyetını oğrenmek ıstyorum dedım bana nedese beğenırsınız SUAN COK YOĞUNUM CINSIYETE BAKAMAM!!! allahım allahım beynımden kaynalar sular dokuldu benden testler ıstedı kağtalrı verdı bende yırttım çok yoğunum yaptıramam dedım :) :) :) nerde mal var benı buluyor ... bende bu pts yakınımdakı eskı doktoruma gtcem tup bebek yapana gıdemyorum artık malum cok pahalı hayrlısı olsun sızlerden haberler varmı ?
42 yaşında olunca insan çok korkuyor.. evleneli yıl olacak neredeyse.kısaca geç kalmışız epeyce. türkiyede ki denemem den sonra burada tekrar başladım. bakalım ..birileri ile paylaşmak çok güzel...inşallah güzel haberlerimi de paylaşırım
hoşgeldin canımmhenüz tatile gidememiş olmak can sıkıcı ama neyse ki belirledik tarihi eylül başında giidp tüm yılın yorgunluğunu kızgın kumlarda serin sulara bırakacaz inşaallah
bir haftası didim bir haftası ankarada geçti tatil .Sayılı gün çabuk bitiyor.işlerde yoğun olunca çabucak unutturuyor tatilin güzelliklerini.En güzel ay eylül tatil için .Allah içine sindirsin bolca dinlen eğlen.sonra hemen gel .özletme kendini.Sen ve güldeni görmeyince pek eksik geliyor.
hoşgeldin canımmhenüz tatile gidememiş olmak can sıkıcı ama neyse ki belirledik tarihi eylül başında giidp tüm yılın yorgunluğunu kızgın kumlarda serin sulara bırakacaz inşaallah
bir haftası didim bir haftası ankarada geçti tatil .Sayılı gün çabuk bitiyor.işlerde yoğun olunca çabucak unutturuyor tatilin güzelliklerini.En güzel ay eylül tatil için .Allah içine sindirsin bolca dinlen eğlen.sonra hemen gel .özletme kendini.Sen ve güldeni görmeyince pek eksik geliyor.
bugün burası terkedilmiş.hiç kimse gelmedi bende çıkıyorum amaaaaaa.
ben bu hafta girerim de haftaya taşınma telaşında olacam eşyalarımı toprlyacam yeni evime daha yerleşemeden tatile gidecez...dönüşte de yerleşirm artık yavaş yavaş.o arada netim olmayacak büüyk ihtimalle cepten de selam veriim arada girer..duramam ben bilirisniz...eşim gelmek üzereymiş ben mutfağa gideyim öptüm şekerimm
ben bu hafta girerim de haftaya taşınma telaşında olacam eşyalarımı toprlyacam yeni evime daha yerleşemeden tatile gidecez...dönüşte de yerleşirm artık yavaş yavaş.o arada netim olmayacak büüyk ihtimalle cepten de selam veriim arada girer..duramam ben bilirisniz...eşim gelmek üzereymiş ben mutfağa gideyim öptüm şekerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?