Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım aman kimseye denk gelmesin
doktorum banada gerek görmedi ama ikici tüpe başlıcam o yüzden iyice bi araştırıp tedavime nasipsesorunsuz başlamak istiyorum

canım aman kimseye denk gelmesin
doktorum banada gerek görmedi ama ikici tüpe başlıcam o yüzden iyice bi araştırıp tedavime nasipsesorunsuz başlamak istiyorum
aynen cnm araştır valla ben de gittim ikinci tüpe mal gibi bişeysiz yaptırdım 3. de inşallah herşeyime baktırıcam.

aynen canım pro felan gittiiiiiiiiiii
bari birinci olanada bi teselli şeysi verselerdi
amannnnnn boşver havası , gururu yeterr:)

bende aynen sana katılıyorum

aynen cnm araştır valla ben de gittim ikinci tüpe mal gibi bişeysiz yaptırdım 3. de inşallah herşeyime baktırıcam.

amannnnnn boşver havası , gururu yeterr:)

he valla havası yeter

Sorma guldenim yaa sabah kocam işe gitmeden yaziyorum aksam da gelince bu işe bir çözüm istiyorum acilinden kocamdan

gerçekten bi çaresine bakılsın artık alışmışım seni her platformda aktif olarak görmeye eksikliğini hissediyorum ama

bende aynen sana katılıyorum

katıl bana hayatını yaşaaaa
haklıyım dimi ama...
yarışmaya katılanlarla nevreste röportaj yaptı özelden 10 küsür soru sordu bizlere orda bu dileklerimi yarım yamalakta olsa dile geitrdim..

günaydın kızlarrr

günaydıınnnnnn

adanada başkentte laparskopi fiyatı 450 civarındaydı kız kardeşim yaptırdı geçen yıl

bu saat olmuş hala gelen giden yok ama çok pis bozuluyorum...
bir hafta sonra paşalarım gelcek o zaman zor bulursunuz beni tehdit etmiş gibi olmayımda

önümüzdeki hafta kırmızılar gelirse ( gelmez inşallah ) tedaviye başlıycaz.. eurofertilde başlamayı düşünüyorum...ne dersiniz...

katıl bana hayatını yaşaaaa
haklıyım dimi ama...
yarışmaya katılanlarla nevreste röportaj yaptı özelden 10 küsür soru sordu bizlere orda bu dileklerimi yarım yamalakta olsa dile geitrdim..

burda seninle sohbet etmeyi inan çok isterim ama işim başımdan aşmış durumda birim amirimiz izine gitti tüm işler başıma kaldı Allah yardım etsin bana

dileğinde çok haklısın birinciyi oylarımızla seçiyoruz ve kim çok oy alırsa o birincidir yani ya yarışmaya bi kere katılan bi daha katılmasın desinler yada hakkedene hakkını versinler canım

yazdıklarına aynen katılıyorum saracım...
demek çok yoğunsun kolay gelsin canım...
sen ne zaman tatile çıkcan peki...

bu saat olmuş hala gelen giden yok ama çok pis bozuluyorum...
bir hafta sonra paşalarım gelcek o zaman zor bulursunuz beni tehdit etmiş gibi olmayımda

Günaydın canım bende bu satlerde uynıyorum pc ,yatagıma atıyorum iki muhbbet ederiz diyorum ama kimseler yok yine yaaa Maşalla paşalarla bol bol hsret gidericeksin bu aralar sevindim senin adın canımm

Günaydın canım bende bu satlerde uynıyorum pc ,yatagıma atıyorum iki muhbbet ederiz diyorum ama kimseler yok yine yaaa Maşalla paşalarla bol bol hsret gidericeksin bu aralar sevindim senin adın canımm

yok be kuzucum paşalarım bugün baba memleketine gidiyorlar yoldalar orda en az bir hafta kalırlar buraya ayıracakları zaman kısıtlı tatilleri öyle uzun değil maalesef..kısıtlı zamanımız var zaten doyamıyorum hiç doyamayacam yine belliki..

Doyulurmu kuzucuklra cnım yaa onlar bizimde bebeklerimiz gibi gerçekten eloş geçen gün koltukta zıplıyordu kafa sllarken alnını koltugun sert yerine çarptı canı yandı haliyle o zeytin gözlerimen anında gözyası gelmeye bşladı aglamamamk için zor tuttum kendimi güldürebilmek için ne şebeklikler yaptım anlatamam deli deli hareketler falanolsun canım yaaa rtık gördügünle idare ediceksin bunada şükür diyip geçiceksin şekerimm

kızlar sizden yardım istiyorum benim eşiminde spermi yoktu sonra ameliyatla bulundu ama tüp bebek tutmadı bir daha sperm bulunamaz diye spermleri dondurduk dr.5 yıl garanti wermişti sonrada dediki spermler belki bozulur dedi saklama ücreti 1 milyar wermiştik acaba bozulma ihtimali warmıdır sizce ?????????

Slm kızlar nasılsınız dün aşımı oldum ama hala ağrım yok çok şaşırdım dün akşam sancım oldu çok doğuruyorum sandım ama gaz sancısıymış şükür geçti çok korktum bi an zaten erken doğumdan da çok korkuyorum inşallah başıma gelmez

oyy kıyamama ben ona...
onlara gelecek bize gelsin derim hep ne kazalar atlattık bizde öyle her defasında içim parçalandı mahvoldum ahh ah minnacık bedenlerine zarar gelince nasıl mahvoluyorum tahmin edersin...Rabbim korusun onları..

tatlım dondurulmuş sperm neden bozulsun ben böyle birşey duymadım hiç..
çözülürken embriyo ya da sperm az da olsa kalite kaybına uğrar bu doğaldır ama çözmediğin müddetçe sorun olmaz diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…