off baya çokmuş cnm Allah yardımcın olsun bizlere de gerek etmesin inş.histereskopiyi biliomda laparoskopi hakkında çok bilgim yok cnm..ee sen yarın istanbul başkenti bi ara sor bakim kaçaymış filan ..bence orda uygundur.
aaaa öyle mi bari ilkince güzel bişe gönderelerdi :))))proluğu da ona veriolar o zaman.
aynen cnm araştır valla ben de gittim ikinci tüpe mal gibi bişeysiz yaptırdım 3. de inşallah herşeyime baktırıcam.canım aman kimseye denk gelmesin
doktorum banada gerek görmedi ama ikici tüpe başlıcam o yüzden iyice bi araştırıp tedavime nasipsesorunsuz başlamak istiyorum
amannnnnn boşver havası , gururu yeterr:)aynen canım pro felan gittiiiiiiiiiii
bari birinci olanada bi teselli şeysi verselerdi
Günaydın deyip kaçıyon internet işini inşallah en kısa zamanda halledersin canımcım
kabul edilecek mecbuurrrr oylama ortada çünkü herkeşler biliyiii
ödül kısmı ikinci olana geçiyor ben tekrar ödül alamıyorum...
aslında bence böyle olmamalı ama öyle uygun görmüşler...
kesinlikle yarışma daha profesyonel hale getirilmeli kuralları ona göre konulmalı ve esneklik olmadan uygulanmalı...
aynen cnm araştır valla ben de gittim ikinci tüpe mal gibi bişeysiz yaptırdım 3. de inşallah herşeyime baktırıcam.
amannnnnn boşver havası , gururu yeterr:)
Sorma guldenim yaa sabah kocam işe gitmeden yaziyorum aksam da gelince bu işe bir çözüm istiyorum acilinden kocamdan
bende aynen sana katılıyorum
günaydın kızlarrr
off baya çokmuş cnm Allah yardımcın olsun bizlere de gerek etmesin inş.histereskopiyi biliomda laparoskopi hakkında çok bilgim yok cnm..ee sen yarın istanbul başkenti bi ara sor bakim kaçaymış filan ..bence orda uygundur.
katıl bana hayatını yaşaaaa
haklıyım dimi ama...
yarışmaya katılanlarla nevreste röportaj yaptı özelden 10 küsür soru sordu bizlere orda bu dileklerimi yarım yamalakta olsa dile geitrdim..
burda seninle sohbet etmeyi inan çok isterim ama işim başımdan aşmış durumda birim amirimiz izine gitti tüm işler başıma kaldı Allah yardım etsin bana
dileğinde çok haklısın birinciyi oylarımızla seçiyoruz ve kim çok oy alırsa o birincidir yani ya yarışmaya bi kere katılan bi daha katılmasın desinler yada hakkedene hakkını versinler canım
önümüzdeki hafta kırmızılar gelirse ( gelmez inşallah ) tedaviye başlıycaz.. eurofertilde başlamayı düşünüyorum...ne dersiniz...
bu saat olmuş hala gelen giden yok ama çok pis bozuluyorum...
bir hafta sonra paşalarım gelcek o zaman zor bulursunuz beni tehdit etmiş gibi olmayımda
Günaydın canım bende bu satlerde uynıyorum pc ,yatagıma atıyorumiki muhbbet ederiz diyorum ama kimseler yok yine yaaa Maşalla paşalarla bol bol hsret gidericeksin bu aralar sevindim senin adın canımm
yok be kuzucum paşalarım bugün baba memleketine gidiyorlar yoldalar orda en az bir hafta kalırlar buraya ayıracakları zaman kısıtlı tatilleri öyle uzun değil maalesef..kısıtlı zamanımız var zaten doyamıyorum hiç doyamayacam yine belliki..
Doyulurmu kuzucuklra cnım yaa onlar bizimde bebeklerimiz gibi gerçekten eloş geçen gün koltukta zıplıyordu kafa sllarken alnını koltugun sert yerine çarptı canı yandı haliyle o zeytin gözlerimen anında gözyası gelmeye bşladı aglamamamk için zor tuttum kendimi güldürebilmek için ne şebeklikler yaptım anlatamam deli deli hareketler falanolsun canım yaaa rtık gördügünle idare ediceksin bunada şükür diyip geçiceksin şekerimm
kızlar sizden yardım istiyorum benim eşiminde spermi yoktu sonra ameliyatla bulundu ama tüp bebek tutmadı bir daha sperm bulunamaz diye spermleri dondurduk dr.5 yıl garanti wermişti sonrada dediki spermler belki bozulur dedi saklama ücreti 1 milyar wermiştik acaba bozulma ihtimali warmıdır sizce ?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?