egunal canım yemekler ne öyle yaaaa maşallah valla on numara beş yıldız oyumuda verdim ama söylemem kesinlikle sana verdiğimi boşuna ısrar etme lütfen
yafff bu arada şu laparoskopi fiyatından haberi olan yokmu
netten baktım ama biraz 7 bin civarı bi fiyat gördüm o kadar değildir umarım yandık yoksa valla
litfen kutuna git hasta etme beni uleennnn
gittim ve boşalttım kutumu yani mesaj kutumu
saol canım benim keşke yemeklerimden ikram etme şansım olsaydı...
valla billa laparoskopi fiyatını bilmiyorumama özel hastanelerde pahalı üniversite hastanelerinde yaptırmanı tavsiye ediyorum canımcım..
tamam cnm sölerim laptoptan girince elinde kalmıo kocası alıo ama pad den girince uzun süre kalabilio.evet gitmiş söyle ona oy verebileceği yerden girsin
ayyyyy 7000 mi çok muş ya bence o kadar değildir.mehtap kız sen kaça yaptrımıştın?egunal canım yemekler ne öyle yaaaa maşallah valla on numara beş yıldız oyumuda verdim ama söylemem kesinlikle sana verdiğimi boşuna ısrar etme lütfen
yafff bu arada şu laparoskopi fiyatından haberi olan yokmu
netten baktım ama biraz 7 bin civarı bi fiyat gördüm o kadar değildir umarım yandık yoksa valla
cnm sen hangi şehirdendin ben hep okuyom seni ama bi türlü konusamadık.canım benim çok teşekkürler ellerine sağlık çok kibar hatunsun vesselam
bende umutta yaptırmak istiyorum aslında eminim orası çok uçuk bi fiyat verecek ama yapacak bişi yok
olmadı dediğin gibi bi ünv hastenesinde yaptırırım
HAYIRLISI kndi kendime kararlar veriyorum daha doktorla bile görüşmedim pes valla bana
canım benim çok teşekkürler ellerine sağlık çok kibar hatunsun vesselam
bende umutta yaptırmak istiyorum aslında eminim orası çok uçuk bi fiyat verecek ama yapacak bişi yok
HAYIRLISI kndi kendime kararlar veriyorum daha doktorla bile görüşmedim pes valla bana
canım benim çok teşekkürler ellerine sağlık çok kibar hatunsun vesselam
tamam cnm sölerim laptoptan girince elinde kalmıo kocası alıo ama pad den girince uzun süre kalabilio.
ayyyyy 7000 mi çok muş ya bence o kadar değildir.mehtap kız sen kaça yaptrımıştın?
cnm sen hangi şehirdendin ben hep okuyom seni ama bi türlü konusamadık.
Selam canımm ben 2 sene önce istnbulda laparoskopi ve histereskopi oldun sen nerede oturuyorsun belki önerecegim yerler olabilirr
güldoş sen şimdi yarışmada birinci olursan daha önce birinci oldun diye kabul etmicekler mi?
umutta pahalı olabilir evet ama laparaskopi iyi ellerde yapılmalı çok ta ucuza kaçmamak lazım
bende senin gibiyim şunu yaptırcam bunu istiyorum diye söylenip duruyorum bakalım ne kadarını yaptırabilcem
ben ist oturuyorum cnm sen nerde hangi doktora yaptırdın memnun kaldınmı
ben böyle biraz tez canlı ve meraklıyımdırda biraz
off baya çokmuş cnm Allah yardımcın olsun bizlere de gerek etmesin inş.histereskopiyi biliomda laparoskopi hakkında çok bilgim yok cnm..ee sen yarın istanbul başkenti bi ara sor bakim kaçaymış filan ..bence orda uygundur.valla biraz baktım ama 5 bin 7 bin falan gibi uçuk fiyatlar gördüm özellerde bu fiyat tabii
ben istanbuldayım cnm bakalım artık hayırlısı laparoskopiden kaç ay sonra tüp bebeğe başlanıo bi bilgin varmı tatlım
Canım bende leventte oturuyorum şişli etfalde bi dr özel muyanesine gittim ameliyatımdada bana yardımcı oldu etflde oldum çokta memnun kaldımmm gerçekten bence en fzl 2,3 bin verilir ya 5,7 falan çok bence araştır derim rkdşım sen nerede oturuyorsunn
aaaa öyle mi bari ilkince güzel bişe gönderelerdi :))))proluğu da ona veriolar o zaman.kabul edilecek mecbuurrrr oylama ortada çünkü herkeşler biliyiii
ödül kısmı ikinci olana geçiyor ben tekrar ödül alamıyorum...
aslında bence böyle olmamalı ama öyle uygun görmüşler...
kesinlikle yarışma daha profesyonel hale getirilmeli kuralları ona göre konulmalı ve esneklik olmadan uygulanmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?