Tüp Bebek Günlüğümüz !

Güle güle git canım bol bol ailenle güzel zaman geçirirsin İNŞŞ bizleride unutma şekerrrr sen nasılsn bu arada canımm özledim senii

iyiyim be canım.. nasıl olayım işte zaman geçiriyoruz sağda solda..
bayramda istanbul dışındaydım geldim şimdi de annemlerle memlekete gidiyoruz..
değişiklikolsun biraz dedik..inşallah güzel zaman geçiririz canım..bütün arkadaşlarım filan orda şu ara..inşallah herpsiyle görüşmek kısmet olar..
sen nasılsın,nasıl gidiyor

Canım çok şükür iyiyiiym tatili bekliyoruz eşimle 4 gözle 1 eylülde bodrum uçucagız inşş su sıralar tatil için alışveriş ypıyorum giden gelen bitmiyor dün akşam bi fırsatının bulup eşimle sahihe gitiik geç satte kadar takıldık çok şükür güzel geçiyor günleürmm cnım bu arada sana bişey sorucm Allah nasip ederse yine memorielimi düşünüyorsun tedavin içinn??

evet canım yine orda düşünüyorum..
mantığıma yatan en uygun yer orası..
tanıdık doktor da var orda..o yüzden yine orayı düşünüyorum..
sen verdinmi kararını nerde ne zaman deniycen..

evet canım yine orda düşünüyorum..
mantığıma yatan en uygun yer orası..
tanıdık doktor da var orda..o yüzden yine orayı düşünüyorum..
sen verdinmi kararını nerde ne zaman deniycen..

Canım bak san çok güzel bişey nltıcam kardeşimin arkadaşı çift rhimli dogumus 5 yıldır evliler ve 3 yıl önce rhmininin tekini almıslr vee ynı zamanda 36 yaşında bazı aylar yumurtası bile yok rezerve düşük memorielde 1 kç denemiş olmaması m pest etmemiş geçenler laparoskopi olmus memorielde ve geçen ay tek yumurta bulmuşlar dr olumsuz olma ihtimalı çok yüksek tutarsa süpriz olur demişş vee bayramın 3.günü test ypıyorlrr şokkkk hamileee vee biz bile şoktyız yeterki Rabbim ol desin balım yaa bakk oldu innşş hyırlısıyla hamişşligi devam eder kucagın alır bebeişini çokk duygulandım derymmmm kaç gündür içimden çıkmıyor vlla canım bende adet olmayı bekliyorum tahlillerimi yaptırıp hulusi beyle görüşcem ve on göre ankrya gitmeyi düşünüyoruz inşş hayırlısı olur hepimmiz hakkında canımmm

inşallah canımm..
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını verisn..
inşallah bizimde sıramız gelmiştir artık...
bu aralar benimde içimde sürekli..
bazen düşüyorum ümitsizliğe..sonra diyorum saçmalama derya..
rabbim ol dedikten sonra gerisi yalan diyorum..
inşallah bizede böyle güzel bi bayram hediyesi nasip olur..

merabayııınnn
bu akşam yolculuk var kızlar..annemlerle beraber memlekete gidiyoruz..
eylül başı gibi dönücem inşallah..

canııımmmmm ne kadan mikemmel bişi ailenle memleketine gitcen demek çok güzel zaman geçir inşallahhhh...
eylül başı gibi döncen ilk okuyuşta çok zaman gibi geliyor bi dahaki ay öylemiiii diyecektimsonra bi dahaki aya ne kaldı zaten dedim sustum

Aynene öyle balım bende arda çok ümitsizlige kpılıyorum ama aynı senin gibi düşünüyorum arada yeterki Rabbim ol desin hepimiz bir sperm bir yumurtadan dünyya gelmisiz canım innşş Rabbim ol der veee olurrrr İNŞALLAHHH AMİNNN

ilk hesaplarken sevgili eşim insanı da senin gibi hesapladı oooo eylül başı dedii kiii
zaten eylüle ne kaldı dedi sonra kızkardeşim 3 eylülde iş başı yapıcak
dolayısı ile 2sinde filan burda olarız..
işte toplasan 17 güncük filan..zaten bidahaki haftasonuda eşim insanı gelicek yanımıza..
üle işte..

azcıkta uzak kalın zaten özlem girsin araya dipdibe k..ç k...ça yıllardır ne öyle

valla mehtapcım 2 eylülde daktırımız işe başlıyomuş..
bende eylüldeki adetle gitmeyi düşünüyorum bakalım..
inşallah yine hormonların azizliğine uğramayız da..
hayırlısı ile başlayabiliriz tedaviye..

inşallah canım ya..
aksi bi durum olmazsa, Allah'tan bi mani çıkmazsa bi ankara planım var..
çok isterim görüşmeyi..

haftaya paşalarım burda olcaklar şimdi denizlide baba memleketindeler ordan Ankaraya yanıma gelcekler onlarla olunca totomuz yer görmüyor inşallah ikimizede uyan birgüne dek getiririz olmadı biz zaten geziyoruz onlarla sen nerdeysen bir uğrarım 5 dk bile olsa görürüm seni sende hem paşalarımı hem beni görmüş olursun

eşim kişisine sinir olduğum zamanlarda kendimi nette oyuna veriyorum şimdi kk nın oyun kulübüne kaçıyorum beklerler beni

valla süper fikir..:13::13:
inşallah paşaları da görmüş olarım bu sayede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…