Tüp Bebek Günlüğümüz !

ohhhh ammada yapmissin kiz agzini opim senin:)))kopekler kendilerini bi b.. saniyorlar gelene giddene cemkiriyorlar.bizde bi haber yok cnm be ayni..

merhaba kızlar görüşmeyeli tam 8 AY oldu.paşalarımla çok yoğun geçen günlerimin ardından ancak fırsat bulabildim.paşalarım 8aylık oldular büyüdüler.artık anne diyorlar ve ben bu kelimeyi duymak için ömrümün yarısını verdim neredeyse.umarım sizdede güzel haberler vardır.ben biraz uzak kaldım haberlerden malum :) ergunal sende haberler nasıl? seni çok merak ediyorum.inş.bebişibe kavuşmuşsundur.ii geceler kızlar.

anladım canım hal böyleyken yaz tatili olmaz tabiki...
dediğin gibi Antalyaya gittiniz zaten bir ara o yetsin bu sene...
anneciğin ne güzel kutsal topraklarımıza gidecek demek bol bol dua etsin bize

annem dua etmezmi canım her zaman dua eder şimdi senin yazını okudum Allah çocuğu olmayan herkese versin diyor dua etmezmiyim her daim ediyorum yine ederim arkadaşına dedi

kızlar bütün gün toplantıdaydım sonrada eşim annemi de alıp geldi gezdik tozduk yemek yedik az önce eve geldik çok yorgunum uyumadan size bakayım dedim herkese iyi geceler

anlarim cnm.bende 17 sinde adet olcam.
gidip testlerimi yaptiricam.oturuyom tv izliom cnm.sen napion?

kızlar bütün gün toplantıdaydım sonrada eşim annemi de alıp geldi gezdik tozduk yemek yedik az önce eve geldik çok yorgunum uyumadan size bakayım dedim herkese iyi geceler
tatlim ne is yapiosun?gerci simdiye kadar gitmisindir iyi geceler cicim:))

Allah sana ve cocuklarina uzun omurler versin cnm.egunal malesef kavusamadi ama yakinda tesdaviye baslicak ins o zmn olcqk.

sondan başlayım hala bebek yok be canım
maşallah paşalar anne diyorlar demekşanslısın valla tek bebek anneleri daha az anne sözünü duyuyor sende dublebundan sonra gelebilirsin inşallah aramıza

canlarım nabeyy ben iyiyim çok şükür sıcakalr malum bunaltıyo ama her anıma şükür herkez için duacıyım rabbim bize kucmıza almayı sizede önce hamiş sonra anne olmayı nasip etsin dularımdasınız her vakit bütün acılarınız biticek bitmez diyodum geçmez ama bi görüceksiniz utrasyonda hareket ederken bütün acılarınız biticek işte herşeye değermiş diceksiniz bizler çok şanslıyız evlatlarımızın kıymetini bilen şükrünü bilen anneler olucaz allahın izniyle

canım dek gelemedik ama olsun bende arkandan yazarım
anneciğinle yemek yediniz demek ohhh misss teyzemin ellerinden öp benim için ve Allahrazı olsun dualarını üzerimizden eksik etmeyecekmiş saolsun

o ateşli +18 avatarın anne olunca değişti dimi
artık gösteriyon elletmiyon anladım ben seni
canım Allahrazı olsun duaların çok önemli eksik etme bizlerden mucizelerimize kavuşalım bizde senin gibi...

Selam iyi.geceler yatmadan bir bakayım dedim Yarın dayanamadığımm için ara doktoruma gidicem kızlarımı görmeye Hepinizi öptüm yarın detayları yazarım. .

valla süper fikir..:13::13:
inşallah paşaları da görmüş olarım bu sayede.

inşallah olur canım bakcez görcez..

ben çıkıyorum kızlar..
Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi.
yemek yiycez malum yolculuk var..
hepinize iyi akşamlar..

yolun açık olsun canım..

açılmıyorki bebeğim

anaaaaa niyeküüü
ben dediğim zaman bi girdim takılmadan sorunsuz oynadım
sende niye açılmadı acaba
zaten dün ve bugün deli gibi oynamışım kocama sinirimden en çok oyunda zaman geçirenler kısmında birinci sıradayım

Selam iyi.geceler yatmadan bir bakayım dedim Yarın dayanamadığımm için ara doktoruma gidicem kızlarımı görmeye Hepinizi öptüm yarın detayları yazarım. .

ne kadan güzel bir gün yarın senin için yani bugün saat bugüne dönmüşte
selam söle zillilere

bilmiyorum canım açamadım akşam hatta sorun pc demi diye kardeşimin pc ile denedim odanda açılmadı oyunlar

sorma ya tam bır manyak zaten benım o hastanede ne ısım vardı anlamadım :) esımın arkadası gtmıs cok memnun kalmısta :) falan fılan benım dr ızındeymıs bende zaman gecmesın dedım gtmez olaydım resmen strese gırdım :) bırde bana demez mı sız ewlımısınz yok sokakta gecen bırınden hamile kaldım dıycektım hadı dedım akıllı olmyım:) cok genc gosteryomus zaten yasın 26 ... 40 gıbı gostermem mumkun değil

canım ya ben tup dr bırakmak zorunda kaldım muayne 125 tl testlerle her ay 500 600 tl yı buluyor buna can dayanmaz yanı malum bırde kıra derdım var eee sadece esım çalısıyor :) benım burda yakınımda eskı dr var oda cok ıyı ama suan ızındeymıs oda ozel ... hemde tanıdık var çok ındırım yapar :) azcıkta bız yararlanalım dımı ? pzts gtcem bakalım dr ızınden gelcek dua edın :) yaa bıde o aptal dr bana demez mı neden tup bebek yaptınız ??? can sıkınıtısı dıycektımde neyse dedım :) ben bebeğimi gordum ıyı gozkuyordu o bana yettı allah yardım ettsın o dr gidenlere yada dewlete ... gercı her dr ıyı aynı değildır ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…