ohhhh ammada yapmissin kiz agzini opim senin:)))kopekler kendilerini bi b.. saniyorlar gelene giddene cemkiriyorlar.bizde bi haber yok cnm be ayni..slmlar nasılnsz ? gorusemedık uzun zmandrmalum ben ınternetnetten uzaklardayım :)kızlar ya ben bı dr gttım dewlete denemek ıcın hem kontrol vardı dr dedım kı ben bebeğın cınsıyetını oğrenmek ıstyorum dedım bana nedese beğenırsınız SUAN COK YOĞUNUM CINSIYETE BAKAMAM!!! allahım allahım beynımden kaynalar sular dokuldu benden testler ıstedı kağtalrı verdı bende yırttım çok yoğunum yaptıramam dedım :) :) :) nerde mal var benı buluyor ... bende bu pts yakınımdakı eskı doktoruma gtcem tup bebek yapana gıdemyorum artık malum cok pahalı hayrlısı olsun sızlerden haberler varmı ?
mehtoss naptin bugun hastanede?
anladım canım hal böyleyken yaz tatili olmaz tabiki...
dediğin gibi Antalyaya gittiniz zaten bir ara o yetsin bu sene...
anneciğin ne güzel kutsal topraklarımıza gidecek demek bol bol dua etsin bize
anlarim cnm.bende 17 sinde adet olcam.Canımmm gittim smear verdim sonucunu 15 gün sonra alıcam iltihap olabilir dedi fakat sonuc çıksın ona göre ilaç veririrm dedi şekerimmm 2güne kadr adet olucam hormon tahlillerinide o zmn olucam inşş sen napıyonn canımm
tatlim ne is yapiosun?gerci simdiye kadar gitmisindir iyi geceler cicim:))kızlar bütün gün toplantıdaydım sonrada eşim annemi de alıp geldi gezdik tozduk yemek yedik az önce eve geldik çok yorgunum uyumadan size bakayım dedim herkese iyi geceler
Allah sana ve cocuklarina uzun omurler versin cnm.egunal malesef kavusamadi ama yakinda tesdaviye baslicak ins o zmn olcqk.merhaba kızlar görüşmeyeli tam 8 AY oldu.paşalarımla çok yoğun geçen günlerimin ardından ancak fırsat bulabildim.paşalarım 8aylık oldular büyüdüler.artık anne diyorlar ve ben bu kelimeyi duymak için ömrümün yarısını verdim neredeyse.umarım sizdede güzel haberler vardır.ben biraz uzak kaldım haberlerden malum :) ergunal sende haberler nasıl? seni çok merak ediyorum.inş.bebişibe kavuşmuşsundur.ii geceler kızlar.
merhaba kızlar görüşmeyeli tam 8 AY oldu.paşalarımla çok yoğun geçen günlerimin ardından ancak fırsat bulabildim.paşalarım 8aylık oldular büyüdüler.artık anne diyorlar ve ben bu kelimeyi duymak için ömrümün yarısını verdim neredeyse.umarım sizdede güzel haberler vardır.ben biraz uzak kaldım haberlerden malum :) ergunal sende haberler nasıl? seni çok merak ediyorum.inş.bebişibe kavuşmuşsundur.ii geceler kızlar.
Canımmm oradamısınnn
kızlar bütün gün toplantıdaydım sonrada eşim annemi de alıp geldi gezdik tozduk yemek yedik az önce eve geldik çok yorgunum uyumadan size bakayım dedim herkese iyi geceler
canlarım nabeyy ben iyiyim çok şükür sıcakalr malum bunaltıyo ama her anıma şükür herkez için duacıyım rabbim bize kucmıza almayı sizede önce hamiş sonra anne olmayı nasip etsin dularımdasınız her vakit bütün acılarınız biticek bitmez diyodum geçmez ama bi görüceksiniz utrasyonda hareket ederken bütün acılarınız biticek işte herşeye değermiş diceksiniz bizler çok şanslıyız evlatlarımızın kıymetini bilen şükrünü bilen anneler olucaz allahın izniyle
valla süper fikir..:13::13:
inşallah paşaları da görmüş olarım bu sayede.
ben çıkıyorum kızlar..
Allah'a emanet olun öpüyorum hepinizi.
yemek yiycez malum yolculuk var..
hepinize iyi akşamlar..
açılmıyorki bebeğim
Selam iyi.geceler yatmadan bir bakayım dedimYarın dayanamadığımm için ara doktoruma gidicem kızlarımı görmeye Hepinizi öptüm yarın detayları yazarım. .
inşallah olur canım bakcez görcez..
yolun açık olsun canım..
anaaaaa niyeküüü
ben dediğim zaman bi girdim takılmadan sorunsuz oynadım
sende niye açılmadı acaba
zaten dün ve bugün deli gibi oynamışım kocama sinirimden en çok oyunda zaman geçirenler kısmında birinci sıradayım
doktora bak yaaa babasının hastanesinde canının istediğine zevkine bakıyor sanki...fena kapak olmuş çok yoğunum yaptıramam deyip kağıtları yırtman ...ukala herif..hamile kalmak için girdiğin stres yetmiyor hamilelğini de yaşatmıyorlar keyfini de nolcak sanki bakıverse
ayy az kalmışş meleğini kucağına almana sağlıkla al canım inşaallah
hoşgeldin canımmhenüz tatile gidememiş olmak can sıkıcı ama neyse ki belirledik tarihi eylül başında giidp tüm yılın yorgunluğunu kızgın kumlarda serin sulara bırakacaz inşaallah
merhabaa hoşgeldin canımm..yaş 42 olunca korkmuşsun ama biliyorsun ki gencecik yaşta evlenip yıllarca tüp bebek tedavilerinde senin yaşına gelenlerimiz de var...ilk yada 2. denmede anne olanlarımızda çok şükür...inşaallah Rabbim bekletmeden gönderir evladını..ben 30 yaşında evlendim geç evelendim bana sorarsan amaa aynı yaştaki eltim 3. ayında hamile kaldı ben 4.5 seneyi devirdim...Rabbim inşallahh nasip eder..Arkadaşımın 40 ında evlenen ablası 2. bebeğini doğurdu...yaş bahane Rabbim nasip edecek
oyy oyy haftaya evinize küçük bir kuzu gelecekAllah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin. Bu telaşı da buradaki tüm arkadaşlarımıza yaşatsın inş
ben de bir kere cerrahpaşanın aciline gitme gafletinde bulundum. haspamı rahatsız ettim diye dövmekten beter etti, yüzüme bile bakmadı. bir daha tövbe dedim. ben hala tüp doktoruma gidiyorum, doğumu da o yaptıracak bir aksilik olmazsa. çok iyi tatlı bir kadın. o kadar para vermek içime dokunuyor ama napalım canı sağ olsun
burada 22 yaşında tüp tedavisi olan birçok arkadaş var. yaşını hiç dert etme. Allah en kısa zamanda evladına kavuştursun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?