ne kadan güzel bir gün yarın senin için yani bugün saat bugüne dönmüşte
selam söle zillilere
Günaydın egusum bugün heyecanlı bir gün gerçekten özledim zillileri selamını söyledim kurtlu kızlarıma
ohhhh ammada yapmissin kiz agzini opim senin:)))kopekler kendilerini bi b.. saniyorlar gelene giddene cemkiriyorlar.bizde bi haber yok cnm be ayni..
ben bu hafta girerim de haftaya taşınma telaşında olacam eşyalarımı toprlyacam yeni evime daha yerleşemeden tatile gidecez...dönüşte de yerleşirm artık yavaş yavaş.o arada netim olmayacak büüyk ihtimalle cepten de selam veriim arada girer..duramam ben bilirisniz...eşim gelmek üzereymiş ben mutfağa gideyim öptüm şekerimm
oohhh ne güzel hem tatil hemde dönüşte yeni bir başlangıç.Taşınma benim çok sevdiğim bir şey.Yeni bir ev, yeni komşular, yeni bir çevre yani yeni bir başlangıç.Bu taşınacağın yeni ev sana uğurlu gelir de bebişte getirir umarım.Tatitlde de özletme kendini cicim.
merabayııınnn
bu akşam yolculuk var kızlar..annemlerle beraber memlekete gidiyoruz..
eylül başı gibi dönücem inşallah..
İyi yolculuklar diliyorum
deryaa kırıkkale yakın ankaraya bi bakmışın gelmişim
Bayramda bende ankaradaydımm ama internet olmadığı için haber veremedim.Görüşmeyi isterdim kiiiii. 4 gün kaldık. Şehrinizi çok beğendim.Ne kadar güzel serindi.4 gün akşamları ayağımda çorapla gezdim inanamadım. İzmir çok sıcak bunaltıyor insanı.
Günaydın kızlar
Rabbim sağlıklı güzel günler versin hepimize ve o günlerden biri oldun bugünde
bilmiyorum canım açamadım akşam hatta sorun pc demi diye kardeşimin pc ile denedim odanda açılmadı oyunlar
ooooo gunaydınlar olsun :) nasılınız ??? gorusemıyoruz malum ınternet ozurluyum :) ama artık olayı cozdum komsudan calıntı net yaptık :)
Bayramda bende ankaradaydımm ama internet olmadığı için haber veremedim.Görüşmeyi isterdim kiiiii. 4 gün kaldık. Şehrinizi çok beğendim.Ne kadar güzel serindi.4 gün akşamları ayağımda çorapla gezdim inanamadım. İzmir çok sıcak bunaltıyor insanı.
ooooo gunaydınlar olsun :) nasılınız ??? gorusemıyoruz malum ınternet ozurluyum :) ama artık olayı cozdum komsudan calıntı net yaptık :)
Komşuda pişer bizede düşer..
Günaydın kızlar
Rabbim sağlıklı güzel günler versin hepimize ve o günlerden biri olsun bugünde
kımıl kımıllar dimi
ne güzel bir histir kimbilir onları hissetmek
canımcım bayramda sen gelmişin ama ben yoktum şehirdışında kardeşimin yanına gittim her şartta görüşemeyecekmişiz biz zatanizmirin ve ankaranın sıcağı çok farklı tabii izmirde ciddi nem var çok fena oluyorsun ankaranın havası kurudur ve sen serin zamanına dek gelmişsin aslında şimdilerde çok sıcaakkkk
çalıntı net yaptınız demek
umarım asayiş takip etmiyordur şu an bizi
Amin inşallah Güldenim hayırlı cumalar bu arada Allahım tüm dualarımızı kabul etsin..
Gerçekten artık hiç durmuyorlar değişik bir duygu mübarek cuma günü inan her an duamdasınız Rabbim sana ve herkese nasip etsin tez vakitte kızlarımla çok dua ediyoruz eminim kabul olacak..
vallaa catladım ya netsız bır hayat dusunemıyorum :) benım elım ayağım herseyım ... bende yok komsuda var adalet mı hıcc :)
Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar, herşey gönlünüzce olsun inşallah.
iki taneler biri dursa öteki durmaz nöbetleşe tepikliyolardırrr
sen dua et bana ben bu ara kitlendim ibadet kısmını boşladım iyi hissetmiyorum kendimi saldım gitti yani..
cuma olduğunu biliyorum hayırlı cumalar demeyi unutuyorum tuhaflaştım ben iyice..
aynen canım alışınca eksikliği çok hissediliyor bayramda girmedim nete çatladım yani
günaydın hayırlı cumalar tatlım
fena bağımlılk yapmıs yanı :) ac kalmak gıbı bırsey ... bızım kocasının kuzusu hatundan naber ? :)
arkandayım :)sevgili canım arkidişlerim ben tüp bebek yapmaktan hatta anne olmaktan vazgeçtim...
zamanla fikrim değişirmi bilmiyorum korunmayacam elbet kendiliğinden gelirse gelir...
8 yıl oldu kendiliğinden olmadı bundan sonra olursa olur...
özel bir çaba sarfetmeyecem...
bu kararı almamda özel sebeplerim var anne olmayı çok istesemde anne olmaktan vazgeçmemin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum...
yani bana ne zaman tedaviye başlıyorsun vs.. gibi sorular sormayın rica ediyorum...
sizleri seviyorum nokta
kocasınınkuzusu hatunumuz fena hasta ağır grip olmuş ve işten izin aldı evde dinleniyor...
hastane yollarını bol bol aşındırdı bu ara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?