Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın kızlar
Rabbim sağlıklı güzel günler versin hepimize ve o günlerden biri olsun bugünde

Son düzenleme:
[/COLOR]
ohhhh ammada yapmissin kiz agzini opim senin:)))kopekler kendilerini bi b.. saniyorlar gelene giddene cemkiriyorlar.bizde bi haber yok cnm be ayni..

ayy sormaya sımdı bıle yazarken sınırlenyorum zaten nasıl bır dr anlamıs değilm nerdeyse benle aynı yasta o kadının doğuma gırdığını dusunemyorum :) sıze gelınce ınsallah guzel haberler verırsınız :)

bilmiyorum canım açamadım akşam hatta sorun pc demi diye kardeşimin pc ile denedim odanda açılmadı oyunlar

sanırım kullandığınız programla ilgili canımcım...
explorer dan açınca sorun oluyor google crome den daha rahat giriş yapabilirsin..
tabii ne kullanıyonuz bilmeden yazıyorum

canımcım bayramda sen gelmişin ama ben yoktum şehirdışında kardeşimin yanına gittim her şartta görüşemeyecekmişiz biz zatan izmirin ve ankaranın sıcağı çok farklı tabii izmirde ciddi nem var çok fena oluyorsun ankaranın havası kurudur ve sen serin zamanına dek gelmişsin aslında şimdilerde çok sıcaakkkk

ooooo gunaydınlar olsun :) nasılınız ??? gorusemıyoruz malum ınternet ozurluyum :) ama artık olayı cozdum komsudan calıntı net yaptık :)

çalıntı net yaptınız demek
umarım asayiş takip etmiyordur şu an bizi

Günaydın kızlar
Rabbim sağlıklı güzel günler versin hepimize ve o günlerden biri olsun bugünde

kımıl kımıllar dimi
ne güzel bir histir kimbilir onları hissetmek

Amin inşallah Güldenim hayırlı cumalar bu arada Allahım tüm dualarımızı kabul etsin..

Gerçekten artık hiç durmuyorlar değişik bir duygu mübarek cuma günü inan her an duamdasınız Rabbim sana ve herkese nasip etsin tez vakitte kızlarımla çok dua ediyoruz eminim kabul olacak..

vallaa catladım ya netsız bır hayat dusunemıyorum :) benım elım ayağım herseyım ... bende yok komsuda var adalet mı hıcc :)

iki taneler biri dursa öteki durmaz nöbetleşe tepikliyolardırrr
sen dua et bana ben bu ara kitlendim ibadet kısmını boşladım iyi hissetmiyorum kendimi saldım gitti yani..
cuma olduğunu biliyorum hayırlı cumalar demeyi unutuyorum tuhaflaştım ben iyice..

vallaa catladım ya netsız bır hayat dusunemıyorum :) benım elım ayağım herseyım ... bende yok komsuda var adalet mı hıcc :)

aynen canım alışınca eksikliği çok hissediliyor bayramda girmedim nete çatladım yani

Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar, herşey gönlünüzce olsun inşallah.

günaydın hayırlı cumalar tatlım

fena bağımlılk yapmıs yanı :) ac kalmak gıbı bırsey ... bızım kocasının kuzusu hatundan naber ? :)

sevgili canım arkidişlerim ben tüp bebek yapmaktan hatta anne olmaktan vazgeçtim...
zamanla fikrim değişirmi bilmiyorum korunmayacam elbet kendiliğinden gelirse gelir...
8 yıl oldu kendiliğinden olmadı bundan sonra olursa olur...
özel bir çaba sarfetmeyecem...
bu kararı almamda özel sebeplerim var anne olmayı çok istesemde anne olmaktan vazgeçmemin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum...
yani bana ne zaman tedaviye başlıyorsun vs.. gibi sorular sormayın rica ediyorum...
sizleri seviyorum nokta

fena bağımlılk yapmıs yanı :) ac kalmak gıbı bırsey ... bızım kocasının kuzusu hatundan naber ? :)

kocasınınkuzusu hatunumuz fena hasta ağır grip olmuş ve işten izin aldı evde dinleniyor...
hastane yollarını bol bol aşındırdı bu ara...

arkandayım :)

kocasınınkuzusu hatunumuz fena hasta ağır grip olmuş ve işten izin aldı evde dinleniyor...
hastane yollarını bol bol aşındırdı bu ara...

kıyamam ya bu havada nasıl grp olmus kı afferın ona herseyde bu kızı buluyor yazık uzuldum sımdık benı faceden eklıycektı ama bulamadı galıba ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…